• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

ahh cnm benimde şu test tarihim gelsede bende rahatlasam, cnm benim kalbiniz temiz dua edin nolur bişey çıkmasın

canım allahım kalbine göre versin , bende geçen hafta perşembe günü ikili test yaptırdım yarın ögleden sonra test sonuçlarını eşim alacak , akşam 7 de kısmet olursa doktora göstereceğim.

Inanın kızlar bende çok korkuyorum . Banada dua edin nolur , sizlere inşşalah cuma sabahı haber verebilirim. Inanın şu tet yaptırmamla bugün arasında geçen 1 hafta korkularla geçti.

gözünaydın canım, ben test bile yaptırmadım 4 aylık oldu mercimek :)) Pınarcım amniyo yapmıyorlar 4'lü test yaptıracaksan o da % 90 çıkıyormuş. Hep mutlu olalım inşallahhhhhhhhhhh, hepinizi öptümmmmm
Çooookkkk teşekkürlerrr........
Sen kendi isteğinle mi yaptırmadın?

canım allahım kalbine göre versin , bende geçen hafta perşembe günü ikili test yaptırdım yarın ögleden sonra test sonuçlarını eşim alacak , akşam 7 de kısmet olursa doktora göstereceğim.

Inanın kızlar bende çok korkuyorum . Banada dua edin nolur , sizlere inşşalah cuma sabahı haber verebilirim. Inanın şu tet yaptırmamla bugün arasında geçen 1 hafta korkularla geçti.

canım dr zaten sölemiştir ölçümleri yaparken birazcık bişeyler:)
korkma canım hiçbirimiz korkmayalım aklımıza kötü şeyler getirmeyelim
Allah ım hepimizin yardımcısı olsun

selamlar arkadaşlarr bizde doktordan geldik allaha şükürler olsun herşey yolunda oynayıp duruyordu 161gr olmuş miniğim allahıma hamd olsun bize bugünleri nasip etti 3 lü teste gerek yok dedi magnezyum verdi progestana devam elevite devam başka kan ilacına falan gerek yok daha dedi pipisini gösterdi allahım darısı başınıza hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin

Çooookkkk teşekkürlerrr........
Sen kendi isteğinle mi yaptırmadın?

yok test zamanını kaçırdık akannehir bebiş 1 hafta geriden geliyordu büyümüş dr da yurtdışındaydı v.s. pazartesi gidiyoruz bakalım :)) Dualarım hepiniz ile arkadaşlar, gönlünüzü ferah tutun yaşanması gereken yaşanacak ama inşallah hep güzellikler yaşarız

selamlar arkadaşlarr bizde doktordan geldik allaha şükürler olsun herşey yolunda oynayıp duruyordu 161gr olmuş miniğim allahıma hamd olsun bize bugünleri nasip etti 3 lü teste gerek yok dedi magnezyum verdi progestana devam elevite devam başka kan ilacına falan gerek yok daha dedi pipisini gösterdi allahım darısı başınıza hepinize hayırlı haberler almayı nasip etsin sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin

gözünaydın arkadaşım bir pipili daha geliyor maşallahhh

canım pınarcım nasılsın
yeni geldin dimi görmedim galiba ben:)
sen neden yaptıcaksın ki canım amniyontez bilmiyordum ben:kedi:

Canım benim iyiyim aslında ama sadece biraz ütü yaptım hemen sanki dünyaları omuzumda taşımışım gibi yorgun hissediyorum kendimi..acaba gidip biraz uyusammı diye düşünüyorum :)) canım yaş 37 olduğundan yaptıracağım amniosentez..

gözünaydın canım, ben test bile yaptırmadım 4 aylık oldu mercimek :)) Pınarcım amniyo yapmıyorlar 4'lü test yaptıracaksan o da % 90 çıkıyormuş. Hep mutlu olalım inşallahhhhhhhhhhh, hepinizi öptümmmmm

Canım senin tercihin mi yaptırmamak ? Ben yaptıracağım..18-25 Mart arasında bir günde yaparız dedi doktorum.

Kızlar ben de hepinizi öpüyorum..biraz gidip yatacağım..

ohh canım gözün aydın herşey yolunda ne güzel maşallah
Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canım benim iyiyim aslında ama sadece biraz ütü yaptım hemen sanki dünyaları omuzumda taşımışım gibi yorgun hissediyorum kendimi..acaba gidip biraz uyusammı diye düşünüyorum :)) canım yaş 37 olduğundan yaptıracağım amniosentez..

Canım senin tercihin mi yaptırmamak ? Ben yaptıracağım..18-25 Mart arasında bir günde yaparız dedi doktorum.

off insanı ütü çok yoruyor zaten yat dinlen canımcım
amniyosentez içinde korkma benim bi ablamda yaptırdı yaş 35 çok korkmuştu ama hiç bi problem çıkmamıştı şimdide tosuncuk gibi oğlu var maşallah
sende hayırlı haberlei alırsın inşallah canım
sana iyi istirahatler öperim seni ve meleğiniopuyorumnanaktan

ben de çıkıyorum canlar... annelerimizi tekrar tekrar tebrik ediyoruuumm... Allah sonuna kadar böyle sağlıkla devam ettirsin hepimizin hamileliğini inş. hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlar... opuyorumnanaktan

ben de çıkıyorum canlar... annelerimizi tekrar tekrar tebrik ediyoruuumm... Allah sonuna kadar böyle sağlıkla devam ettirsin hepimizin hamileliğini inş. hepinizi öpüyorum...

iyi akşamlar canımm
ben sizi öpüyorum kocamannnn:ecrin_bebek:opuyorumnanaktan

canım hayırlı haberler almanı diliyorum ama canım sen içini ferah tut allahın izniyle herşey yolunda gidecek canım

gözünaydın arkadaşım bir pipili daha geliyor maşallahhh

çok sağol canım allahım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin seninde aramıza yeniden dönmene sevindim canım
ohh canım gözün aydın herşey yolunda ne güzel maşallah
Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

aminnnnn canım darısı hepimizin başına canım hepimize maşallah canım bebişler büyüyor maşallah

iyi akşamlar canım yarın görüşmek üzere tatlım

Kızlar ben de hepinizi öpüyorum..biraz gidip yatacağım..[/QUOTE]

yok ya ne tercihi kaçırdım tarihi -tatlicadiarzu- hayırlısı olsun arkadaşım inşallah testler çoooooook güzel çıkar. Allah rahatlık versin git dinlen ben de yatsam uyayacam nihayet banyo yaptım johnson baby oil sürdüm bakalım inşallah iyi gelir bu kuruluğa. Yemeğimi de pişirdim kocişi bekliyorum.

Hepinizi öptüm iyi akşamlar

Arkadaşlar merhaba,
17 Şubat 2010, işte tamda bu tarihte saat tam 11.10 'da tekrar nefes almaya başladım ben.
Meğer 18 gündür nefes almıyormuşum.
18 gündür boğazımda bir yumruk varmış da yutkunamıyormuşum.
O 1/14 risk 18 gündür on dört bin ton ağırlıkla omuzlarımdaymış hep.
Bugün saat 11.10'da hepsinden kurtuldum.
Uzun testimin sonucu da geldi.
Bebeğim çok sağlıklıymış. Hiçbir sorunumuz yokmuş.
Ve ben şu an bir tüy kadar hafifim.
Sanki bir kütlem, bir hacmim yok. Sadece bebeğim ve ben...
Nasıl mutluyum anlatamam.
Yarın ve pazartesi doktor randevumuz var.:)
Destek olan ve tedirginliğimi paylaşan siz güzel annelere milyonlarca kez teşekkür ederim.
İyi ki varsınız...

canım gözün aydın allahım tammına erdirsin sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım

off kızlar galiba hastalanıyorum:(
başım ağrıyor belimde üşüyorum deli gibi midem de kötü:((

canım kıyamam sana ama dikkatli ol bol bol sıvı tüket 2 fincan ıhlamır tüketebilirsin bol limonlu portakal ye yada suyunu iç canım hem bebişede yaarar meyve sıkı giyin dışarı çıkarken canım

yok ya ne tercihi kaçırdım tarihi -tatlicadiarzu- hayırlısı olsun arkadaşım inşallah testler çoooooook güzel çıkar. Allah rahatlık versin git dinlen ben de yatsam uyayacam nihayet banyo yaptım johnson baby oil sürdüm bakalım inşallah iyi gelir bu kuruluğa. Yemeğimi de pişirdim kocişi bekliyorum.

Hepinizi öptüm iyi akşamlar[/QUOTE]

canlar bende çıkıyorum
hepinizi öpüyorum
Allah a emanet olun iyi akşamlarrr

iyi akşamlar canlarım sizlerde allaha emanet olsun

iyi akşamlar arkadaşlar 3 aylık hamileyim alfoxil isimli antibiyotik kullanıyorum bir zararı olurmu acaba bebeğe kullanan varmı

Sersumacim evime geldim hemen baktim sonuclara benim de 2,314 cikmis. Ama sen lutfen artik daha fazla uzulme olur mu :( cok optmm

Back
X