Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr
asspirin canım gözün aydın test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim
soho ilacın adı minflor ssk karşılamıyor canım haberin olsun
bu sabah oğluşumla uyandım resmen öylebir dürtüklediki beni anne kalk açıktım der gibi yoksa ben bu saatte hala yatakta olurdum ve kendime kalk hadi derdim şimdi kahvaltımı yaptım bilezemuszemus
soho alemsin ya inanırsam yaparım süperdi :)))
günaydın kızlarrr
asspirin canım gözün aydın test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim
soho ilacın adı minflor ssk karşılamıyor canım haberin olsun
bu sabah oğluşumla uyandım resmen öylebir dürtüklediki beni anne kalk açıktım der gibi yoksa ben bu saatte hala yatakta olurdum ve kendime kalk hadi derdim şimdi kahvaltımı yaptım bilezemuszemus
ıyıyım tatlım sen nasılsın... kendıme gelemıyorum ıkı gundur sersem gıbı dolasıyorum evın ıcınde...
benım canımda yenı yenı cıkolata ıstemeye basladı... benım bebek benı sasırtıp erkke mı gelcek acaba?? herseyden suphe eder oldum....
ne güzel canım ya
izmir benim olmam gereken yer ama doğma büyüme angaralı oluncada vazgeçemiyoruz yaaakaydirigubbakcemile2
canım gerçekten öyle ama herşey beyinde bitiyor.. akşam eve gittim yine kıvrandım kıvrandııımm baş ağrısından... ama sürekli onu düşünüp ağrıyor ağrıyor diyorum ya hep bu yüzden.. sonra napsam napsam?? eşimin bugün toplantısı vardı.. kıyafetleri falan zaten ütülüydü de dedim ayakkabılarını boyayım bari sevinsim kocacımki çocukluğumdan beri severim ayakkabı boyamayı
kaydirigubbakcemile3 inanır mısın başladım boyamaya 1. teki bitirdiğimde farkettim ki baş ağrım geçmişti... ondan sonra nasıl rahat uyudum anlatamam ... şimdide düşünmicem başımın ağrıdığını herşey yoluna girecek.. psikololji çok önemli... kaydirigubbakcemile2
hissedersin özlemcim hiç sıkma canını![]()
iyiyiz çok şükür angel bu gün babamız evde o uyurken bende biraz takılayım dedim dün saat 4 e kadar maç oynadı bilgisayarda sinirden delirmek üzereydim sonra geldi sarılıyor uyuz oluyorum bunun böyle yapmasına alsanaalsanasmile
seymacım ende uyuyamıyorum geceleri uyanıp evde dolasıp duruyorum
cok kotu oluyo... uyusam uyuyamıyorum... uyuyamayınca sabaha kadar don kalk don kalk adamıda uyutmuyom... bıde herseyın kokusunu cok net almaya basladım... eşimin tostunun ıcındekı ketcap mayonezın kokusunu okadar net alıyorum kı anlatamam... eşim bile sasırıyo.. herseyı ayırt edebılıyorum... ve hıc hosuma gıtmıyo bole olması...
cok kotu oluyo... uyusam uyuyamıyorum... uyuyamayınca sabaha kadar don kalk don kalk adamıda uyutmuyom... bıde herseyın kokusunu cok net almaya basladım... eşimin tostunun ıcındekı ketcap mayonezın kokusunu okadar net alıyorum kı anlatamam... eşim bile sasırıyo.. herseyı ayırt edebılıyorum... ve hıc hosuma gıtmıyo bole olması...
kokulara karsı fazla hassasiyet yok cnm bende, zaten burnum fazla koku almaz :)
ama uykum gecenin bi yarısı aniden bitiyor ve ben oda oda dolasıyorum sonra esimde kalkıp beni arıyor evde :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ben her kalktıgımda da eşim nereye dıye soruyo.. evın ıcınde nereye gıdeceksem
benimki vardiyalı çalışıyor sabahçı olursa saat 4.5 gibi geliyor akşama kadar oynuyor eğer öğlenci olursa akşam 10:30 gibi geliyor ve sabaha kadar oynuyor yani oynamak için bir bahanesi hep var canım bunun yüzünden bir kere monitörü kırdı (kavga ettikte) bir daha oynamayacağım dedi ama gitti yenisini aldı şimdikinin neymiş renkleri daha canlı gösteriyormuş daha fazla oynamasına bahane oldu anlayacağın ve benim canımı çok sıkıyor vallamafoldumben
iyiyim tatlım bende rütun hayat işle ev arası:)
neden kendine gelemedin canımcımbilmiyorumkismile[
ben gecelerı uyuyamıyorum artık mafoldumben mafoldumben mafoldumben
iyiyiz çok şükür angel bu gün babamız evde o uyurken bende biraz takılayım dedim dün saat 4 e kadar maç oynadı bilgisayarda sinirden delirmek üzereydim sonra geldi sarılıyor uyuz oluyorum bunun böyle yapmasına alsanaalsanasmile