• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

selam;
herkes hamile ve doğal olarak da fazla duygusal ve gergin. biz sıkıntılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak için burdayız. yaşadığımız bazı olumsuzlukları başkalarında da gördüğümüzde 'yalnız değilim! demek için burdayız. hamileik maksimum sabır ve hoşgörü gerektiren bir dönem. buda bizi bebek doğduktan sonrasına hazırlıyor. bu süreci güzel geçirelim. kırmayalım birbirimizi. kırılmayalımda.
bebeklerimiz üzülmesin.

selam;
herkes hamile ve doğal olarak da fazla duygusal ve gergin. biz sıkıntılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşmak için burdayız. yaşadığımız bazı olumsuzlukları başkalarında da gördüğümüzde 'yalnız değilim! demek için burdayız. hamileik maksimum sabır ve hoşgörü gerektiren bir dönem. buda bizi bebek doğduktan sonrasına hazırlıyor. bu süreci güzel geçirelim. kırmayalım birbirimizi. kırılmayalımda.
bebeklerimiz üzülmesin.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :hooray:

ooo hayırlı olsun canımcım
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde oğlum olcak bence içime öle doğuyor:))

teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli versin inş.
ama çok süper bi duyguymuş hele onu görmek ama bize numara yaptı tam renkli ultrasona girdik totosunu döndü elimizde bir toto resmi var renkli olarak :kedi:

ooo hayırlı olsun canımcım
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
benimde oğlum olcak bence içime öle doğuyor:))

teşekkür ederim canım Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli versin inş.
ama çok süper bi duyguymuş hele onu görmek ama bize numara yaptı tam renkli ultrasona girdik totosunu döndü elimizde bir toto resmi var renkli olarak :kedi:

ayy yerim ben o totosunu:))

benim canımcım oğluşum geliyoda bugün öğrendik gördük ama en çok toto gördük :roflol:

yerım ben onu masallah ya masallah...way datlı oglan vayyyyy totomu gosterdı sıze... yerım onu ben yerım... hayırlı olsun canım Rabbım hayırlı evlat eylesın.... darısı basımmıza zemuszemus zemuszemus zemuszemus

çok teşekkür ederim hepinize

asspirin biz gecen hafta gidicektik te gidemedik en son 12. haftada ense kalınlıgı ölçümü ve ikili teste gitmiştik eşim haftaya yurtdısına gidiyor bizde biran önce gidelim istedik ama haftaya 3 lü test için çağırdı doktorumuz tekrar

daha 16 gün var :(

ben erkene aldım 27 subatta gıdıcem doktora... dayanamıyorum cunku.. özledım... hayırlısıyla bı dogsalardı...

çok teşekkür ederim hepinize

asspirin biz gecen hafta gidicektik te gidemedik en son 12. haftada ense kalınlıgı ölçümü ve ikili teste gitmiştik eşim haftaya yurtdısına gidiyor bizde biran önce gidelim istedik ama haftaya 3 lü test için çağırdı doktorumuz tekrar

3 testmı yaptırcaksın canım...

ayy ben arada 2010 şubat anneleri topiğine giriyorum.
orda bi heyecan bi heyecan görseniz :)
doğuma gidenler doğum sancısı için dua edenler..
kiminin zamanı gelmiş doğmuyor kimi erkenden yavrusuna kavuşmuş
güzel bi muhabbet de orda var yani.

Back
X