• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bak canımcım ne demiştik sana sakın endişelenme herşey güzel olcak diye
çok şükür Allah ıma seninde yüzünü güldürdü
inşallah sonuna kadar böyle devam eder canım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizii:Saruboceq:

amin cnm çok teşekkür ederim herkese bütün destek olanlara,

canım gözümüz aydın , bende ikili test sonuçlarımı dün aldım akşam doktordaydım .

çok şükür değilmi , insan rahat mutlu bir nefes alıyor , bugün nednse içim içime sığmıyor kızlaar çok mutluyum , birde 3.5 ayım bitecek bu hafta ile. Hiç kilo almamışım 3.5 ayda hala aynı.

Kilolu başladığım için hamileleiğe bu benim için drum için iyi bir sonuç.

Öyle duygucum valla, çok şükür gerçekten,

kilo deme bana 55 ten 58,5 olmuşum, şişiyorum günden günee:))

olsun onlar sağlıklı olsunda :) ben 100 kilo da olurum :))) tabi inş. olmam ama kaydirigubbakcemile3 ...

bizim sonumuz ne olacak yaa herşey yolunda gider bu sefer çok kilo alıyoruz diye kafaya takarız... yemesek kilo versek bebek beslenmeyecek diye korkarız... doğurana kadar ne hallere düşücez :) :hulya:

thumb_821444640.JPG

İşte bebişimin en son resmi :asigim: :asigim: :asigim:

hepinize hayırlı cumalar diliyorum.

ben bugün çok fenayım işe zorla geldim.2 gündür erken çıkıyordum bugün izin alamamda.
allah yardımcım olsun

Hamileliğime 48 kiloyla başlamıştım ben de. Sonra bulantıdan hiçbir şey yiyemedim,46 oldum. Şimdi 49 kilodayım. Vücudumda hiçbir sorun yok, göğüslerim büyüdü bir de karnım şişiyor başka da bir şeyim yok. Taş çatlasın 60 kiloda doğururum minnoşumu.

ben bugün çok fenayım işe zorla geldim.2 gündür erken çıkıyordum bugün izin alamamda.
allah yardımcım olsun

Hoşgeldin canım, çok geçmiş olsun. Umarım yakında bir şeyin kalmaz. Miden bulanıyorsa hafif bir şeyler yameğe çalış, yağlı yeme sakın...

Bende aynı fikirdeyim seninle, dün gittiğim doktor bana benim anlayabileceğim dilde anlattı herşeyi yani türkçe konuştu, çok mutlu oldum ve ilk defa doktora böle ısındım. tavsiye isteyen olursa adını sölerim,:)) türkiyede ilk beşe girmiş doktorlardan biri, inşallah kimsenin ihtiyacı kalmaz herşey yolunda ve güzel gider allahım herkesin yüzünü güldürsün, ben 1 günde çöktüm, ahh annelik bölemiymiş daha doğmamış bebeğe ağlıyosun ah ah annem diyoki bak ne kıymetli yavrun dimi diyo, sizde benim için ölesiniz diyo...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

olsun onlar sağlıklı olsunda :) ben 100 kilo da olurum :))) tabi inş. olmam ama kaydirigubbakcemile3 ...

bizim sonumuz ne olacak yaa herşey yolunda gider bu sefer çok kilo alıyoruz diye kafaya takarız... yemesek kilo versek bebek beslenmeyecek diye korkarız... doğurana kadar ne hallere düşücez :) :hulya:

ay evet ya aynen budur durumuzun özeti:kedi:

thumb_821444640.JPG

İşte bebişimin en son resmi :asigim: :asigim: :asigim:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah canım 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar:

allah yardımcım olsun

günaydın canım hoşgeldiinn... :(

canım rapor falan alsan.. zorla tutacak değiller yaa.. neyin var? başın mı ağrıyor miden mi bulanıyor?

bende eriyorum.annem bu gebelik seni zayıflatacak galiba diyor 5 kg verdim. bulantılarım böyle giderse alamayacak gibiyim bu ayda.hala 72 şuanki kilom.

günaydın canım hoşgeldiinn... :(

canım rapor falan alsan.. zorla tutacak değiller yaa.. neyin var? başın mı ağrıyor miden mi bulanıyor?

midem bulanıyo ekşiyo yanıyo hepsi var maşallah.işim hafif işlerde yoğun değil akşama dek oturacağım artık.

[ı]hamileliğime 48 kiloyla başlamıştım ben de. Sonra bulantıdan hiçbir şey yiyemedim,46 oldum. şimdi 49 kilodayım. Vücudumda hiçbir sorun yok, göğüslerim büyüdü bir de karnım şişiyor başka da bir şeyim yok. Taş çatlasın 60 kiloda doğururum minnoşumu.[/ı]

ay canım ne kadar güzel bir kilo ,

ben 7o in üstünde başladım tututyorum kendimi maecburen , bebeğime yarayan şeyler yiyorum . Bana yarayanları terk ettim canım istese bile vazgeçtim ..

allah yardımcım olsun

canımm hoşgeldin
Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce geçer sıkıntıların canımm:Saruboceq:

bende eriyorum.annem bu gebelik seni zayıflatacak galiba diyor 5 kg verdim. bulantılarım böyle giderse alamayacak gibiyim bu ayda.hala 72 şuanki kilom.

Bir doktora başvursan diyorum... Muhakkak bir tedavisi vardır. Yoksa acilde açacaksın gözünü Allah korusun...

midem bulanıyo ekşiyo yanıyo hepsi var maşallah.işim hafif işlerde yoğun değil akşama dek oturacağım artık.

Ekşiyip, yanma bende de var. Günde 1 şişe maden suyu içiyorum, geçiriyor. Bulantı için kesinlikle doktora görünmelisin. Bu kadar şiddetli olmaması lazım.

Back
X