• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

parlecim ben Allah kısmet eder o günlere gelebilirsek normal doğum yapmayı düşünüyorum... sağlığım inş. elverir ve bir aksaklık çıkmazz..

inş. canım Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını kolayını versin. ben de normal olsun isterim ama sezeryanı seçicem gibi sanki, biliyorum çok zor o da, bu isteğimi söyleyince genelde tepki alıyorum inşallah yaklaştıkça kendimi normale hazır hissederim.
bu arada canım dün fiyat sormuştun biraz geç cevap yazdım görmemiş olabilirsin 19 tl ye aldım ben pijamalarımı. hatta bi tanesini resmini çekebilirsem koyayım bayılıyorum ona

Hamileliğime 48 kiloyla başlamıştım ben de. Sonra bulantıdan hiçbir şey yiyemedim,46 oldum. Şimdi 49 kilodayım. Vücudumda hiçbir sorun yok, göğüslerim büyüdü bir de karnım şişiyor başka da bir şeyim yok. Taş çatlasın 60 kiloda doğururum minnoşumu.

ohh ne güzel maşallah sana ne diyim :)) biz şişko olcazz

olsun onlar sağlıklı olsunda :) ben 100 kilo da olurum :))) tabi inş. olmam ama kaydirigubbakcemile3 ...

bizim sonumuz ne olacak yaa herşey yolunda gider bu sefer çok kilo alıyoruz diye kafaya takarız... yemesek kilo versek bebek beslenmeyecek diye korkarız... doğurana kadar ne hallere düşücez :) :hulya:

hahahahah valla bende bilmiyorumm, allah sonumuzu hayır etsin sempatiksalakcinni

doymuyorum kii, sürekli cnm bişeyler istiyo, tv izlerken bişey göriym mesala hemen yemek istiyorum, çok komik oldum, ben böyle değildim , bebek yaptı bunu bana :)) ama olsunnn yapsın yeterki o iyi olsun cokacimcoook

Ben de herşeyi yiyorum, henüz pek kilo almadım ama. Alırsak da doğumdan sonra bir şekilde vereceğiz di mi??

inş. canım Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını kolayını versin. ben de normal olsun isterim ama sezeryanı seçicem gibi sanki, biliyorum çok zor o da, bu isteğimi söyleyince genelde tepki alıyorum inşallah yaklaştıkça kendimi normale hazır hissederim.
bu arada canım dün fiyat sormuştun biraz geç cevap yazdım görmemiş olabilirsin 19 tl ye aldım ben pijamalarımı. hatta bi tanesini resmini çekebilirsem koyayım bayılıyorum ona

canım ben bilmiyorum ama heralde bende cahil cesareti var.. normali de iğnesiz normal ölece yapmak istiyorum uyuşturucu bişey istemiyorum... inş. herşey yolunda gider gerekenler olur ben de bebeğimin doğduğu anıp görüp mutlu olur acımı da unuturum :))) tabi dayanamadığım yerde yapıınn uleenn şu iğneyi diye çığlıkta atabilirim bilmiyorum ama kesinlikle Allah izin verir bebğimde olması gereken pozisyonda olursa normal istiyorumve hiçbişey bu kararımdan beni döndüremez :)

doymuyorum kii, sürekli cnm bişeyler istiyo, tv izlerken bişey göriym mesala hemen yemek istiyorum, çok komik oldum, ben böyle değildim , bebek yaptı bunu bana :)) ama olsunnn yapsın yeterki o iyi olsun cokacimcoook

ben de onu hafta sonu evdeyken yaşıyorumm :)))

Kızlar çıkıyorum şimdilik. Birazdan gelirim. O zamana kadar iyi bakın kendinize...

hayırlı cumalar arkadaşlar allahım bu cuma vaktinde ettiğimiz duaları kabul etsin açtığımız ellerimizi boş çevirmesin inşallah
hayırlı haberler alan arkadaşlarımın gözü aydın allahım hamileliklerimizin sonuna kadar hayırllı haberler almak nasip etsin inşallah

amin canım inşallahhh

kızlar Allah muhabbetinizi artırsın da ben oku oku bitiremiyorum yahuuu.
ya ben de artık bebişime bişeyler almak istiyorum zıbın falan mı alsam acep
sizden onra ben de bi şubat ayına bakim dedim az kişi kalmış ama sizler ne planlıyosunuz doğum şekli olarak, aslında erken ben de daha hiç doktorumla konuşmadım bu konuyu ama merak etmiyo da değilim

merhaba parlecim
ben sezeryan olucam %90 çünkü zaten ameliyalıyım bu şekilde normal doğum olamazmış:)
benimde derdim tamamen bayılmak aynen ameliyat gibi uyuyum uyandığımda herşey bitmiş olsun inşallah:Saruboceq:
sonrada hemen sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah hepimiz canımcım

merhaba canım hoşgeldin nasılsın

amin canım inşallahhh
merhaba parlecim
ben sezeryan olucam %90 çünkü zaten ameliyalıyım bu şekilde normal doğum olamazmış:)
benimde derdim tamamen bayılmak aynen ameliyat gibi uyuyum uyandığımda herşey bitmiş olsun inşallah:Saruboceq:

şekerim epidural yaptır bariii :) doğduğu gibi kucağına alırsın bebeğini ilk dokunuş çook önemliiiii

amin canım inşallahhh

merhaba parlecim

hoşbuldum canımm iyiyiz çok şkür.sizi sormalı? bnm midem yanıyor arada. acaba sen de böyle hissediyor musun kimi zaman?

Back
X