• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Aslııııı :)) hoşgeldiiiinn.. nerelerdesin yahuu... çok özledik senii :)

canım merhaba iyiyiiz ikimiz de ne olsun iş güç uğraşmaca ben de sizleri çok özledim annem vardı bugün gitti o varken onunla vakit geçireyim dedim ne zamandır ayrıydık sizde neler var neler yok geçmişi okumadım çok kaynatmışsınız senin kontrol ne zaman

ama ikiz gebelikle başladık bi bebişimin 11 haftalıkken kalbi durdubelki bundan sonra daha farklı olur

Canım çok üzüldümm..napalım allahın takdiri..bundan sonrası için hayırlısı artık..evet dediğin olabilir cnm belki bundan sonra farklı olabilir..önemli olan sağlığınnn..kilo ayarlanır tatlım..yerimsenibenyerimseniben

teşekür ederimevet en azından bitanesi halla benimle diye teselli ediyorum kendimi allah hepimize hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin:teselli:

canım merhaba iyiyiiz ikimiz de ne olsun iş güç uğraşmaca ben de sizleri çok özledim annem vardı bugün gitti o varken onunla vakit geçireyim dedim ne zamandır ayrıydık sizde neler var neler yok geçmişi okumadım çok kaynatmışsınız senin kontrol ne zaman

iyi olmanıza çok sevindim canım ... Allah daha iyi etsinn... benim kontrol ayın 6 sında 2 hafta var daha :) ama gittiğimde bebek totosunu dönmezse cinsiyet öğrenme ihtimalim çok yüksek :)) onun için mutluyum sabırla bekliyorumm

teşekür ederimevet en azından bitanesi halla benimle diye teselli ediyorum kendimi allah hepimize hayırlısıyla dogurmayı nasip etsin:teselli:

ben de çok üzüldüm canım.. peki diğerini ne yaptılar.. kalbi durunca... aldılar mı? aldılarsa diğerine zarar vermeden nasıl yapıyorlar bu işi çok merak ettim..

Allah bu yavrunu sağlılısıyla kucağına almayı nasip etsin

kıslar herkeze hayırlı aksmalr ben gıdeyım bı pılav neyın yapayım gorusuruz opuyorum hepınızı ve bebılerınızı...

arkadaşlar slm çok okuyamadım geçmişi kilo olarak ben 3.5 kilo aldım.kıyafet olarakta bi fikir vereyim hamile pantolonlarının bazıları bacaklardan çok bol duruyo komik oluyo onun için beğendiğiniz bi iki pantolonunuzu feda edip onlara belden hamle pantolon lastiği taktırabilirsiniz...güzel oluyo:)

Back
X