Hepinize günaydın arkadaşlar,
Bugün ben de çalışıyorum ama 1,5 saat kaldı sonra özgürümm:)
evet bende bekliyoeum son yarım saatim onra özgürüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize günaydın arkadaşlar,
Bugün ben de çalışıyorum ama 1,5 saat kaldı sonra özgürümm:)
Gunaydin canlar,
Biz de kahvalti ettik yine herzamanki sofrayi toplamadan yayildik tv nin karsisina..
Bende dayanabildigim muddeyce ilac icmemey calisiyorum. Simdiye kadar iki kez agri kesici icmek zorunda kaldim biri parol biri minoset. Ama her ikisi de yasamimi etkileyen inanilmaz agrilardi. Ins. Allah baska rahatsizliklar vermezde biz de ilac icmek zorunda kalmayiz
çok ilginçmiş ilk defa duydum bakalım çıkacak mı o zaman merakla bekliyorum sonucunu..Günaydın arkadaşlar, Biz de dün biraz yoğunduk yeğenim askere gidiyor onlara gittik v.s. Annem çaktırmadan kız kardeşim ile birlikte bana tuzak kurmuşlar. Annem arkamdan çaktırmadan kafama bir parça tuz atmış kız kardeşim de ben ne yapacam diye izlemiş. Ben burnumu kaşımışım, Burun ve yukarısını ellersem erkek oluyormuş, dudaklarımı çenemi falan kaşırsam dokunursam kız oluyormuş. Bakalım pazartesi inşallah belli olacak bakalım tutacak mı .... Hepinize iyi haftasonları, öptüm
benim kasık da değil göbeğimin sol tarafı kaburgaların alt kısmı sürekli ağrıyor. sağ tarafım ise gayet normal. enteresan...
Benimde ağrıyor canım gögüsler büyüdüğü için batarmış ben de niye kemiklerim ağrıyor diyordum hamilelikten önce 80 takıyordum şimdi ise 95 zor oluyor doğuma yakın basket topu kadar olur heraldeDD
Benimde o zamanlar çok oluyordu canım şuan allah a şükür artık kalmadı en fasla 1-2 hafta sonra geçer merak etme ama artık geceleri uyuyamıyorum hep dönüp duruyorum artık bu sorunlar başladı inş çabucak geçer...
Canım ıstersen netten arastır bı ama benım arastırdıgım kadarıyla bu hamılıkten kakynaklanan bısey... kan hacmı fazlalasıyo vucutta bebek ıcın oda hızlı hucum edınce bas agrısı yapıyo... benımde oluyo.. parol alıyorum tam gecmesede hafıfletıyo..
Canım aynı baş ağrıları ara ara bende de oluyor. Nedeni kanın fazlalaşmasıymış ve bizde malum 2 şer bebek olduğu için, kanımız çok daha fazla. Bir süre sonra geçiyor, çok takmamaya çalış canım.
kızlaaaar lütfen cevap yazın..
baş ağrılarım oluyo haftada bir iki kez.şuandada arıyooo((ilaç almak istemiyorum korkuyorum..yaptığınız bişey varmı sizin????
sizdede oluyomuu??normalmiii
Günaydın arkadaşlar, Biz de dün biraz yoğunduk yeğenim askere gidiyor onlara gittik v.s. Annem çaktırmadan kız kardeşim ile birlikte bana tuzak kurmuşlar. Annem arkamdan çaktırmadan kafama bir parça tuz atmış kız kardeşim de ben ne yapacam diye izlemiş. Ben burnumu kaşımışım, Burun ve yukarısını ellersem erkek oluyormuş, dudaklarımı çenemi falan kaşırsam dokunursam kız oluyormuş. Bakalım pazartesi inşallah belli olacak bakalım tutacak mı .... Hepinize iyi haftasonları, öptüm
bende agustos annesi adayıyım aranıza yeni katıldım a.s.
bende agustos annesi adayıyım aranıza yeni katıldım a.s.