Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar hamarat anne adayları maşallah sizlere
Günaydın kızlar,
Sabahtan beri ben de detaylı ultrason araştırıyorum drum perinatolog yapsın dedi ama sadece 2 hastanede var onlar da 700tl yada çapa da var orada da bebekte sorun varsa bakıyorlarmış. Onun dışıında radyologun yaptıkları var onlardan yaptırmayı düşünüyroum medilife da 80tl(özel sigortalıya) benim sigortam da %80'ini karşılıyor ee 16tl vericem diyelim karşılamasa bile 700 nerede 80 nerede. Hepp cdsini ve resimlerini de veriyorlarmış güzel 1 hatıra da olur sitesine girip araştırın bence medilife'ı
günaydın Didemcim...
benim gittiğim hastanede perinatolog var... o yüzden ben kendi hastanemde gireceğim detaylı ultrasona ve SSK için fiyatı 95TL... ama cd falan veriyorlar mı bilmiyorum sanırım biz de yok o... bir de sanki canım senin dediğin ayrıntılı ile bizimki farklı..o cd falan veriliyor dediğin renkli ultrason sanırım... ondan başka bir yerde yapılmasını istemiş olabilir doktorun.. çünkü bizim hastanede onun için başka bir yere gönderiyormuş...
Hoşgeldiniz kızlarrr...
günaydın canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
nasılsın
herkese selam, çok uzun zamandır yazamıyordum cinsiyetler artık iyice belirlenmiş.. allah sağlıklı kavuşmamızı nasip etsin.. benimde kontrolüm c.tesi sanırım cinsiyet belli olur..
çatlak kremi kullanan arkadaşlar var mı? ben lierac aldım sabah akşam mı sürsem.. akşam yeter mi karar veremedim?
herkese selam, çok uzun zamandır yazamıyordum cinsiyetler artık iyice belirlenmiş.. allah sağlıklı kavuşmamızı nasip etsin.. benimde kontrolüm c.tesi sanırım cinsiyet belli olur..
çatlak kremi kullanan arkadaşlar var mı? ben lierac aldım sabah akşam mı sürsem.. akşam yeter mi karar veremedim?
canımm
perinatolog nedir ben bilmiyorum da bilmiyorumkismile
dr geçen gittiğimde bana dedi ki;
16.haftada geliceksin o zaman bakıcam ayrıntılı ve cinsiyetine de bakarız dedi
20.hafta gibide ayrıntılı ultrason dedibilmiyorumkismile
nasılsın canımm
Nerdesin sen, nerdesin; öldürdün bizi meraktanklava: .
Çatlak kremi için tarif yazdım yukarda...
canım bende liarac kullanıyorum akşamları sürüyorum şimdilik biraz daha sonra sabah akşam sürerim canım çok güzel bir krem canım kullananlar çok memnun
canım bi ara izmire gidip geldim gelirken annemi getirim.. burda olduğu zaman pek giremedim nete.. şu zararlı şeyin başında oturup durma diyoo.. bende o varken çok girmedim.. şimdi gitti artık burdayım :):) sen iyimisin?
Biraz garip hissediyorum ama geçer sanıyorum; onun haricinde iyiyim şekerim...
günaydın tatlım inan senin o pozitif günaydın nasılsın demen beni çookkkkkkkk mutlu ediyor gerçekten daha da iyi oluyorum arkadaşım çok tatlısın her zaman böyle enerjik olursun inşlallah
ben iyiyim allaha şükür sağ kasığıma arada iğne batar gibi sancı girip gidiyor biraz o beni rahatsız etti o kadar birde bebeğin hareketlerini tam olarak hissetmiyorum daha henüz arada çok nadir birşey hisseder gibi oluyorum o kadar şükür diyelim rabbime hamd olsun bugünlere gelebildim sonrasınıda hayırlı kılsın sonuna ulaşmayı nasip etsin
sen nasılsın tatlım
İyiyim genel olarak, ne olsun; tekme yiyerek sürtünüp gidiyoruz birbirimize oğluşumla. Çok canım sıkılıyor buralarda. Pek dışarı çıkaran yok beni. Ev pisisi oldum anlayacağın :hulya: . Hastane falan olmasa hepten delireceğim.
SAT ın nedir canım senin? :)
14 HAFTALIK DOĞUM 28 AĞUSTOSS :ecrin_bebek:
günaydın Didemcim...
benim gittiğim hastanede perinatolog var... o yüzden ben kendi hastanemde gireceğim detaylı ultrasona ve SSK için fiyatı 95TL... ama cd falan veriyorlar mı bilmiyorum sanırım biz de yok o... bir de sanki canım senin dediğin ayrıntılı ile bizimki farklı..o cd falan veriliyor dediğin renkli ultrason sanırım... ondan başka bir yerde yapılmasını istemiş olabilir doktorun.. çünkü bizim hastanede onun için başka bir yere gönderiyormuş...
İyiyim genel olarak, ne olsun; tekme yiyerek sürtünüp gidiyoruz birbirimize oğluşumla. Çok canım sıkılıyor buralarda. Pek dışarı çıkaran yok beni. Ev pisisi oldum anlayacağın :hulya: . Hastane falan olmasa hepten delireceğim.