• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

evet bende şimdi netten araştırdım 19-23 haftalar arası yapılıyomuş
gittiğimde söyler herlade doktorum
benim gittim hastanede başak bir doktor tarafından bakılıyo galiba kendi doktorum bakmıycak herlade
ama ben fiyat falan sormadım

Günaydın kızlar,

Sabahtan beri ben de detaylı ultrason araştırıyorum drum perinatolog yapsın dedi ama sadece 2 hastanede var onlar da 700tl yada çapa da var orada da bebekte sorun varsa bakıyorlarmış. Onun dışıında radyologun yaptıkları var onlardan yaptırmayı düşünüyroum medilife da 80tl(özel sigortalıya) benim sigortam da %80'ini karşılıyor ee 16tl vericem diyelim karşılamasa bile 700 nerede 80 nerede. Hepp cdsini ve resimlerini de veriyorlarmış güzel 1 hatıra da olur sitesine girip araştırın bence medilife'ı

canım bende medipole gidyorum orda perinatolog var ikili testimide o yapmıştı cd vermişti sonra 5.ayda tekrar görüşeceğiz dedi demekkli ayrıntılı için demiş şimdide cd verir ama fiyatını bilmiyorum ikili 140 tl idi bu ne kadar olur öğrenirim randevuya gittiğimde

günaydın Didemcim...

benim gittiğim hastanede perinatolog var... o yüzden ben kendi hastanemde gireceğim detaylı ultrasona ve SSK için fiyatı 95TL... ama cd falan veriyorlar mı bilmiyorum sanırım biz de yok o... bir de sanki canım senin dediğin ayrıntılı ile bizimki farklı..o cd falan veriliyor dediğin renkli ultrason sanırım... ondan başka bir yerde yapılmasını istemiş olabilir doktorun.. çünkü bizim hastanede onun için başka bir yere gönderiyormuş...

canımm
perinatolog nedir ben bilmiyorum da bilmiyorumkismile
dr geçen gittiğimde bana dedi ki;
16.haftada geliceksin o zaman bakıcam ayrıntılı ve cinsiyetine de bakarız dedi
20.hafta gibide ayrıntılı ultrason dedibilmiyorumkismile

Hoşgeldiniz kızlarrr...

nasılsın canımm

herkese selam, çok uzun zamandır yazamıyordum cinsiyetler artık iyice belirlenmiş.. allah sağlıklı kavuşmamızı nasip etsin.. benimde kontrolüm c.tesi sanırım cinsiyet belli olur..
çatlak kremi kullanan arkadaşlar var mı? ben lierac aldım sabah akşam mı sürsem.. akşam yeter mi karar veremedim?

Biraz garip hissediyorum ama geçer sanıyorum; onun haricinde iyiyim şekerim...

günaydın canım hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
nasılsın

günaydın tatlım inan senin o pozitif günaydın nasılsın demen beni çookkkkkkkk mutlu ediyor gerçekten daha da iyi oluyorum arkadaşım çok tatlısın her zaman böyle enerjik olursun inşlallah
ben iyiyim allaha şükür sağ kasığıma arada iğne batar gibi sancı girip gidiyor biraz o beni rahatsız etti o kadar birde bebeğin hareketlerini tam olarak hissetmiyorum daha henüz arada çok nadir birşey hisseder gibi oluyorum o kadar şükür diyelim rabbime hamd olsun bugünlere gelebildim sonrasınıda hayırlı kılsın sonuna ulaşmayı nasip etsin
sen nasılsın tatlım

herkese selam, çok uzun zamandır yazamıyordum cinsiyetler artık iyice belirlenmiş.. allah sağlıklı kavuşmamızı nasip etsin.. benimde kontrolüm c.tesi sanırım cinsiyet belli olur..
çatlak kremi kullanan arkadaşlar var mı? ben lierac aldım sabah akşam mı sürsem.. akşam yeter mi karar veremedim?

Nerdesin sen, nerdesin; öldürdün bizi meraktan :oklava: .
Çatlak kremi için tarif yazdım yukarda...

canım bende liarac kullanıyorum akşamları sürüyorum şimdilik biraz daha sonra sabah akşam sürerim canım çok güzel bir krem canım kullananlar çok memnun

canımm
perinatolog nedir ben bilmiyorum da bilmiyorumkismile
dr geçen gittiğimde bana dedi ki;
16.haftada geliceksin o zaman bakıcam ayrıntılı ve cinsiyetine de bakarız dedi
20.hafta gibide ayrıntılı ultrason dedibilmiyorumkismile

nasılsın canımm

canım bulduğum kadarı ile;

Perinatoloji , anne adayı olan gebeyi ve anne karnında gelişimini sürdürmeye çalışan bebeği yani tıbbi ifade ile fetus’u inceleyen , takip ve tedavi etmeye çalışan bilim dalıdır..Kadın hastalıkları ve doğum uzmanlarının ilave bir eğitimle oluşturdukları bu disiplin ve yeterlilik özellikleri , bu bilim dalının temel taşlarıdır.

Nerdesin sen, nerdesin; öldürdün bizi meraktan :oklava: .
Çatlak kremi için tarif yazdım yukarda...

canım bi ara izmire gidip geldim gelirken annemi getirim.. burda olduğu zaman pek giremedim nete.. şu zararlı şeyin başında oturup durma diyoo.. bende o varken çok girmedim.. şimdi gitti artık burdayım :):) sen iyimisin?

canım bende liarac kullanıyorum akşamları sürüyorum şimdilik biraz daha sonra sabah akşam sürerim canım çok güzel bir krem canım kullananlar çok memnun

bende baya bi tavsiyeyle aldım.. nette ve çevremdekiler süper diyor.. bende senin gb düşündüm şimdilik akşamları biraz daha büyüyünce sabah akşam diye.. saol cnm

canım bi ara izmire gidip geldim gelirken annemi getirim.. burda olduğu zaman pek giremedim nete.. şu zararlı şeyin başında oturup durma diyoo.. bende o varken çok girmedim.. şimdi gitti artık burdayım :):) sen iyimisin?

İyiyim genel olarak, ne olsun; tekme yiyerek sürtünüp gidiyoruz birbirimize oğluşumla. Çok canım sıkılıyor buralarda. Pek dışarı çıkaran yok beni. Ev pisisi oldum anlayacağın :hulya: . Hastane falan olmasa hepten delireceğim.

hoşgeldin canım nasılsın
meelğin nasıl?

Biraz garip hissediyorum ama geçer sanıyorum; onun haricinde iyiyim şekerim...

neden biraz garip tatlım hayırdırrrbayanssulusmile

günaydın tatlım inan senin o pozitif günaydın nasılsın demen beni çookkkkkkkk mutlu ediyor gerçekten daha da iyi oluyorum arkadaşım çok tatlısın her zaman böyle enerjik olursun inşlallah
ben iyiyim allaha şükür sağ kasığıma arada iğne batar gibi sancı girip gidiyor biraz o beni rahatsız etti o kadar birde bebeğin hareketlerini tam olarak hissetmiyorum daha henüz arada çok nadir birşey hisseder gibi oluyorum o kadar şükür diyelim rabbime hamd olsun bugünlere gelebildim sonrasınıda hayırlı kılsın sonuna ulaşmayı nasip etsin
sen nasılsın tatlım

ayy canım benim utandırıyosun benii:kedi::kedi:
sende çok tatlısın burdaki herkes çok tatlı ve çok güzell bis melek annelerizzzkaydirigubbakcemile5

canımcım arada bende de oluyor kasık ağrısı batmalar ama doktor normal diyor çok zorlamadıkça korkma sen de Rabbim yardımcımız olur inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder meleklerimizi bu zor günleri beraber atlatıcaz canımmm sonrada doğum hikayelerimizi paylaşıcaz hayırlısıylaaaopuyorumnanaktan

İyiyim genel olarak, ne olsun; tekme yiyerek sürtünüp gidiyoruz birbirimize oğluşumla. Çok canım sıkılıyor buralarda. Pek dışarı çıkaran yok beni. Ev pisisi oldum anlayacağın :hulya: . Hastane falan olmasa hepten delireceğim.

oğlun oluyo demek ne güzell.. senin oğlan hareketli herhalde bana tekme atan yok daha.. merak ediyom bende ne zaman hareketlencek diye.. ay sorma bende dışarı pek çıkmıyorum özellikle alışveriş merkezleri beni boğuyoo eşimle haftasonu gittik.. giderken bak hemen çıkcaz deme dedi tamam dedim 1 tek mağazaya girdik sonra tansiyonum düştü eve geldik.. daralıyorum öle yerlerde.. dışarda gezmek istiyomm.. park, bahçe vs.. bugünde ist.da misss gb bi hava var..

Arkadaşlar

benimde 3lü testte azda olsa risk görüldüğü için 4 lü testim var 19 martta. bana doktorumun söylediği detaylı ultrasonun yanında birde yapılması gereken kan testleri var. yine galiba 2 li gibi hormonlarla ilgili. yani 19 mart gelmiyo kızlar, çok merak ediyorum nasıl acaba, ayda bir çağırıyo doktor, 15 te bir olsa ne güzel olur. bu arada çatlak kremi bende liarac kullanıyorum, sadece akşamları sürüyorum şimdilik. banada eltim önerdi ,bir tek göğüs altıma sürmemiştim orası çatladı dedi, ben göğüslerimede sürüyorum o yüzden.

günaydın Didemcim...

benim gittiğim hastanede perinatolog var... o yüzden ben kendi hastanemde gireceğim detaylı ultrasona ve SSK için fiyatı 95TL... ama cd falan veriyorlar mı bilmiyorum sanırım biz de yok o... bir de sanki canım senin dediğin ayrıntılı ile bizimki farklı..o cd falan veriliyor dediğin renkli ultrason sanırım... ondan başka bir yerde yapılmasını istemiş olabilir doktorun.. çünkü bizim hastanede onun için başka bir yere gönderiyormuş...

canım senin hangi hastane olmazsa oraya gideyim.

aynen bende ole hep evdeyım

Back
X