Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aklıma ne geldı bılıyomusunuz.... keske her ayın bı akdın dogumcusu olsa burda... tum aklımıza takılanları sorabılsek ne guzel olur du demı:)
güneş artık kendini göstermeye başlayacak ve güneş lekeleri başlayacak.doktoru güneş kremi öneren varmı aranızda?ben eğer unutmazsan gittiğimde soracağım
Kızlar ya valla bıktım çalışmaktan yine uykum geldi basıcam istifayı şimdi gidip 1 güzel uyıycam:)
Kızlar ya valla bıktım çalışmaktan yine uykum geldi basıcam istifayı şimdi gidip 1 güzel uyıycam:)
Allah çalışanların yardımcısı olsun. Bende hamileliğimin ilk ayında çalışıodm sma henüz bilmiodm ve sürekli işe geç gidip erken çıkıodum. Çok yoruosunuz dayanamıorm diodm:) meğer hamileymişim![]()
ben de daha biraz önce arkadaşıma aynı şeyi söylüyordum... çok bıktım çalışmaktan yaa... şu doğum izni gelse de yatsak bebişimle koyun koyuna :)))
Özlemcim yüzün için ne kullanıyorsun nemlendirici ben johnson bebe yağı kullanıyorum karnım için ama yüzüm için bir şey almadım hele bizim kız olucak yüzümüz çok çirkinleşir bari krem alayım. Nivea filan var yüz kremi onlardan mı kullanıyorsun
ben de daha biraz önce arkadaşıma aynı şeyi söylüyordum... çok bıktım çalışmaktan yaa... şu doğum izni gelse de yatsak bebişimle koyun koyuna :)))
Yine ben geldim kızlar... Çok tekmeliyor bu veletim yaw. Azcık tatlı bir şeyler yemeye gelmiyor; tabi biliyor o da; kendisinden daha tatlısı yok benim için :asigim: .
Eee siz neler yapıyorsunuz?
Yine ben geldim kızlar... Çok tekmeliyor bu veletim yaw. Azcık tatlı bir şeyler yemeye gelmiyor; tabi biliyor o da; kendisinden daha tatlısı yok benim için :asigim: .
Eee siz neler yapıyorsunuz?
Selam kızlar ben geldim yinezemuszemus