Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese günaydınnnn,
Nasılsınız canlarım biz yine yine çalışıyoruz ama maşşallah bomba gibiyiz.
Duygucum hayırlı olsun erkekin
kısslar hepinize günaydın, bugün saat 9.30 da toplantıya gireceğim kaçta çıkacağımıda bilmiyorum , byüzden gelir gelmez yazmak istedim dün akşam doktorda olanları.
önce şikayetlerimi söyledim , karnım büyümeye başladı :) , çok sık idrara çıkıyorum dedim , olmaması lazım gece kaç defa kalkıyorsun dedi , 5 kez kalkıyorum dedim , acaba enfeksiyonmu var bir idrar testti isteyelim dedi . sonra bebişimzie baktık , elleri ayakları kolları çok güzel , kalp atışları düzenli ense kalınlığı normal ayak tabanları uygun , iyi büyümüş dedi. doktor inceledikçe kendi kendine konuştu buz sözleri , hareket etmiyormu dedim , uyuyor hemen kernıma vurdu hafifçe bizimki tekmelemeye başladı hareketlendi, ,eger istersesniz 3 lü teste gönderebilrlim zamanı çünkü istemessen gitmeyebilrsin dedi.
Doktor bey ultrasaonda bir şey mi gördünüz bu yüzden mi gidelim diyorsunuz bana söyleyemiyor musunuz , korktum şimdi dediğimde , hayır sakın böyle düşünme dedi , halk arasında insanlarımız konuşurlar , ikili test yaptrıdınmı diye sorarlar sen evet dersin , sonra 3 lü testi sorarlar ona hayır deyince , aaa olması lazım ne biçim doktorun varmış derler içinde neden yaptırmadı doktorum , sorusu kalmasını istemiyorum , ben gerek duymuyorum çünkü 2 li testte risk payın az çıktı. Ama zaten idrar testi için gideceksin hastaneye gitmişken kanda verirsin , 3 lü testte yapılmış olur dedi.Eşimle banada mantıklı geldi. hastanemizde böyle bir imkanımız var , ücretsiz neden yaptırmayasın dedi.
bende salı günü gideceğim hastaneye, idrar testi yaptıracağım beranerinde 3 lü test yaptıracağız.
KISSSLR EN SÜPERİDE ŞİMDİİİ. , ,BEN ERKEK ANNESİYMİŞİM , DOKTORUM DEĞİŞİRMİ DOĞUMA KADAR DEDİM , BENDE DOĞAN BEBEK ERKEK OLUR AMA 18 İNDEN SONRA BİLİYORSUNUZ KENDİSİ CİNSİYETİNİ DEĞİŞTİRME HAKKINA SAHİP DEDİ :) , GÜZELCE GÜLÜŞTÜK KIZLAR ULTRASONUN BAŞINDA . BEBİŞİMİZ ERKEKMİŞ , BUGÜN , İLK YENİ DOĞAN SETİNİ ALACAĞIM ERKEKİMİN BABASIYLA VE ANNEANNESİYLE BERABER , MAVİŞ ALACAĞIM KIZLAR , ALLAHIM İLK GİYDİĞİNDE NAZARDAN SAKLASIN DİYE.
merhabalar herkese...
bizimde oğluşumuz geliyormuş öğrendik :)
İsmi de belli "Deniz" olacak...
doktor kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda, dörtlü test için kan verdim sonuçları bekliyorum ama içim çok rahat sadece prosedür gereği yaptırıyorum..
20. haftada da tetanoz aşısı vurulmamız gerekiyormuş mutlaka, doktorlorunuz da söyler ama ben hatırlatmak istedim. bir dahaki randevumuz 20. haftada aşıyı olup gideceğim.. Bilgilerinize...
Herşey yolunda gidecek ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah yaz bitmeden :)
Hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun oğluşun ismi de çok güzel maşallah bizim de Doruk olacak inşallah.Benim de 4 lü testim yapıldı ölçümler iyi çok şükür kan sonuçlarımı da salı alacağım.Ben de öyle düşünüyorum arkadaşım prosedür gereği bunlar:)))) çünkü ben hissediyorum tatlı tombik ve sağlıklı bi erkeğim gelicek dünyaya.Tetenoz aşısı konuşuluyordu kaç gündür burada yine de hatırlatman iyi oldu canım.
merhabalar herkese...
bizimde oğluşumuz geliyormuş öğrendik :)
İsmi de belli "Deniz" olacak...
doktor kontrolümüz iyi geçti herşey yolunda, dörtlü test için kan verdim sonuçları bekliyorum ama içim çok rahat sadece prosedür gereği yaptırıyorum..
20. haftada da tetanoz aşısı vurulmamız gerekiyormuş mutlaka, doktorlorunuz da söyler ama ben hatırlatmak istedim. bir dahaki randevumuz 20. haftada aşıyı olup gideceğim.. Bilgilerinize...
Herşey yolunda gidecek ve bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah yaz bitmeden :)
kızlarrrr herkeze gunaydınnn... duygucum cok sevındım erkke annesı gelıyo bıdene daha...:):):)
Bizde dun gece yatarken eşim elını karnıma koydu... aaaa dedı bebek solunda dedı... solumdaydı gercekten nası farketmıs:):) cok hosuma gıttı ya...
Günydın Şeymacım ne güzel eşinn hissedebilmesi biz daha tutturamdık eşim elini koyduğunda kıpraşmıyor benim yaramaz.
Biz de akşam sinemadaydık sesten olsa gerek hiç durmadı kıpır kıpır kıpır içimde:))))
Tunaydinn kizlaaaarrrr :))
Duygucumm, mavislar sizleri tebrik ederim ikinizin de ogluslari hayirli olsun... Allah sagliklisiyla dogurmayi da nasip etsin ins.
Biz de kalktiiiikkk kahvaltimizi ettik simdi tv karsisindayiz biraz burda vakit oldurup sonra ortaligi toplamaya baslicam bugun kayinvalidemler gelecekmis. Hazirlik yapmam lazim :) cok opuyorumm kizlar siziii :))
Duygucumm, mavislar sizleri tebrik ederim ikinizin de ogluslari hayirli olsun... Allah sagliklisiyla dogurmayi da nasip etsin ins.
Biz de kalktiiiikkk kahvaltimizi ettik simdi tv karsisindayiz biraz burda vakit oldurup sonra ortaligi toplamaya baslicam bugun kayinvalidemler gelecekmis. Hazirlik yapmam lazim :) cok opuyorumm kizlar siziii :))
nasılsın canım... kayınvalıdenler gelıyo haa... ne yapcan onlara bakalım bugun..:):) bu bogaz ıslerı oldumu sormadan edemıyorum yaaaa:):)
Arkadaslarla gorusuryoruz.. dıyorum konustunuz sızın olsun yedınızı ıctıgınızı anlatın:):):)
bu arada benımde cok ısım var bugun mısafırım gelcek benımde... heryerı temızlemem lazım... ama canım hıcbısey ıstemıyo![]()
anaaaaaam hepimize misafir geliyo yazık bize yaaaa demi ama :sm_cool:
Tünaydın Özlemcim.kolay gelsin sana benim de hazırlık yapmam lazım.Akşama eşimin dayıları gelicek kayınvalidemlere gelicekler ama hazırlıkları benim yapmam lazımAnnem mevlute gidicek çünkü.Evi topladım bulaşıklarımı yıkadım. 10-15 dk da bir uğruyorum buraya. yorma kendini sen de byy
günaydın kızlar...
mutlu hafta sonları.
duygucuğum gözünaydın canım.
bebişini sağlıkla al kucağına inşallah...
günaydıııın!
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsi oğlunu. darısı cinsiyetleri henüz öğrenmemişlerin basına...
Herkese günaydınnnn,
Nasılsınız canlarım biz yine yine çalışıyoruz ama maşşallah bomba gibiyiz.
Duygucum hayırlı olsun erkekin
Oh oh oh maşallah allah sağlıkla doğmayı da nasip etsin tosuna inşallah.![]()
kızlarrrr herkeze gunaydınnn... duygucum cok sevındım erkke annesı gelıyo bıdene daha...:):):)
Bizde dun gece yatarken eşim elını karnıma koydu... aaaa dedı bebek solunda dedı... solumdaydı gercekten nası farketmıs:):) cok hosuma gıttı ya...