• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bu arada kızlar 2 gündür benim karnımın alt tarafı göbeğimin 10-15 cm altı ağrıyor var mı aynı şeyi yaşayan

canım beni ara ara değişik yerlerim ağrıyor alt kısımda ama ben kafama takmıyor... gayet normal şeyler bence...

kızlar hepinize selam, cinsiyetimizzz belli oldu, kızıımm olucakmışş.. sağlığı da çok iyi şükür.. allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin..

anaaamm bir arkadaş daha geldiii bizim kızlaraaa :))) tebrik ederim canım.. Allah sağlıklısıyla kucağına almayı da nasip etsin :))

slm kızlar nasılsınız???
foruma sürekli giremediğim için ara ara girip okuyabiliyorum...çoğu anne bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenmiş.benden sonra doğum yapacaklar bile bildiğine göre bizim doktordan şüphe etmeye başladım CADIARZU neyse önümüzdeki hafta kontrol var yapıscammm yakasınaaaa nıhohooohohohohoho sempatiksalakcinni

canım bence şüphe etme zaten bu gidişinde kesin sen demeden o sana söyler :))

hep aynıyız canım yaa
bende öleyim şimdi 5 haftadır gitmiyorum doktora
kg almadım hareket falanda yok
göbeğim de çok azzz
Allah ım diyorum bişeymi oldu yoksa ?
sonra sakinleştiriyorum kendimii

cnm bende 57yle hamile kaldım 59 olmuşum.. sadece 2 kilo.. oda bence gögüs, kan basıncı, bebişin ağırlığı ve suyu sanırım hiç kilo almadım.. aslında almak istiyorum ama bakalım sonra alırım herhalde.. bunun yanında kimse beni hamile sanmazz göbeğim akşamları büyüyoo.. sabah bişi yok.. dr. herşey normal dedi.. aklında kalmasın içini ferah tut :):)

cnm bende 57yle hamile kaldım 59 olmuşum.. sadece 2 kilo.. oda bence gögüs, kan basıncı, bebişin ağırlığı ve suyu sanırım hiç kilo almadım.. aslında almak istiyorum ama bakalım sonra alırım herhalde.. bunun yanında kimse beni hamile sanmazz göbeğim akşamları büyüyoo.. sabah bişi yok.. dr. herşey normal dedi.. aklında kalmasın içini ferah tut :):)

aynen canım ya
sabah bişey yok akşamları çıkıyor:))
hatta geçen resim çektim yandan ama akşam
gösterdim arkadaşlara hani göbeğin yoktu diyolar ama gerçekten yok:))
akşamları çıkıyorr

hep aynıyız canım yaa
göbeğim de çok azzz
[/QUOTE]

ben 3 haftada bir gidiyorum myom yüzünden daha sık gitmek zorundayım arada gittiğim2. bir hastanede var ama yine de korkuyorum bir arkadaşım hiçbir sorun yokken 26. haftada kaybetti bebeğini genelde sakinim ama ama bazen takıldığım oluyor işte

hoşbulduk meleğim iyiyiz çok şükür
ctesi günü kontrolümüz vardı iyi geçti çok şkür
bnm kız sırık ayşe olcak heralde haftasına göre çok uzun :)

çok şükür canımm...
benim dr. baş popo ölçüyoo boyunu tam boyunu bilmiyorum.. sen kaç çıktı cnm boyu?

aynen canım ya
sabah bişey yok akşamları çıkıyor:))
hatta geçen resim çektim yandan ama akşam
gösterdim arkadaşlara hani göbeğin yoktu diyolar ama gerçekten yok:))
akşamları çıkıyorr

kızlar bu kilo meselesini bence takmayın çünkü 20. haftadan sonra haftada yaklaşık 400-500 gr alınıyormuş ben 4 kilo aldım son 3 haftada 800 gr doktor iyi ama dikkat et çok yeme diye sıkı sıkı tembih etti

bunun yanında hareketleri hissetmiyorum dedim 2 hafta sonra ancak hissedersin daha erken dedi..

bende pek hareket beklemiyorum zaten 20.haftaya doğru ancak dedi dr:))
bakalım hayırlısı canımcımm

aman maşallah ikinizede canımın içi
sevindim iyi olmanıza
bizimde haftaya kontrol geçmiyor zaman yaaaakaydirigubbakcemile3

hep aynıyız canım yaa
göbeğim de çok azzz

ben 3 haftada bir gidiyorum myom yüzünden daha sık gitmek zorundayım arada gittiğim2. bir hastanede var ama yine de korkuyorum bir arkadaşım hiçbir sorun yokken 26. haftada kaybetti bebeğini genelde sakinim ama ama bazen takıldığım oluyor işte

korkma canım aklına kötü şeyler getirmeŞeniz
dua edelim bol bol Allah bizim ve meleklerimizin yardımcısı olsun inşallah
bu arada bende de myom vardı ama alındı bir yıl önce
seninki ne alemde nerde canımmbilmiyorumkismile

bebeği zaten ilk kez anne olanlar 20. haftada hissederlermiş annem karnında kelebek varmış gibi pır pır hissedersin diyor ama doktorum zorlama kendini şu an o kelebek gibi olan şey gaz da olabilir zamanı gelince hissedeceksin diyor

Hoşgeldinn :) ne güzel işte uzun olması daha da güzel işte..kaç cm çıktı cnm bebişin boyu? bi de tam mı ölçüldü.yani baştan ayağa kadarmı?

korkma canım aklına kötü şeyler getirmeŞeniz
dua edelim bol bol Allah bizim ve meleklerimizin yardımcısı olsun inşallah
bu arada bende de myom vardı ama alındı bir yıl önce
seninki ne alemde nerde canımmbilmiyorumkismile

rahmin arka tarafında rahim dokusu içinde aslında ben de martta ameliyat olacak ağustosta tüp bebek yapacaktık ama benim bebeiş annesine kıymadı hala inanamıyorum ben hamile olduğuma kucağıma alana kadar da inanamıycam galiba

Back
X