Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım benim benim kayınvalidem çok şükür allah uzun ömür versin var ve hayatta ..Bizden uzak oturuyorlar ama inanın nerdeyse yalvarıyorum hadi bize gelin kalmaya özledik görüşelim diyorum..Dünyanın en şeker insanları..Zaten isimleri ile sesleniyorum italyanlarda öyle anne baba demek falan yok..Hatta bazen diyorum komiklik olsun diye çok gülüyoruz sonra..Yani ne bileyim benim için herşey zaten olması gerektiği gibi..
bal böcüğüm sen akşam eve git annenin yanağından şööleee bir makas al ve sen bana niye küstün küseni allah sevmezmiş anacuuğğuummmmmmmm de..bak hemen nasıl eriyor aranızdaki buz dağları :))))ayy benim annem bana kaynanalık yapıyor... bir de gelini olsam demek ki burnumda getirecek kaydirigubbakcemile3
Aminnnn aminnnnn canım..hepimizinkine uzun ömürler diliyorum..Benim annemle babamda sonuçta eşim için kayınvalide kayınpeder..ama bizimkilerde italyan gibiler zaten :)))) o yüzden bir problemimiz yok...Haaaa şimdi anşalıdııııı canımm.seninkiler türk değilmiş te ondan kaydirigubbakcemile3 yabancılarda bu muhabbetler zaten olmuyor rahat ve kültürlü insanlar nede olsa..ama bizimkiler pek severler oğullarına gelinlerine karışmayı..o zaman sen çok şanslıymışsın canım.allah uzun ömür versin seninkilere ne diyelim boshayallersmile
Canımmm ne güzel sende erken hissetmişsin ben de henüz sanıyorum bir hareket yok ..bekliyorum sabırsızlık ile..Bir de sana ne soracağım neden küçük anne yazıyor sende ??? kaç yaşındasın ???canlar merhaba:) nasılsınız bebişler nasıl?
Konumuz kaynanalar sanırım:) benim kananam bir melek nazar değmesn ama birlikte güzel vakit geçiriyoruz ve hergün mutlaka telde konuşuruz.
Bebiş hareketlerine gelince bende geçen hafta hissetmeye başladım oğluşumun hareketlerini. Sırt üstü yatarken hissedebiliorm genelde. Sanırım 1-2 haftaya kadar daha net ve çok hissederim.
Birde isim düşünmeye başladınız mı? Ben hep kıza odaklandığım için kız ismi hazırdı ama erkekmiş benm bebiş isim arıorz:) ve hemen belli olmasını istiorm ona göre sevmek istiorm bebişimi![]()
bal böcüğüm sen akşam eve git annenin yanağından şööleee bir makas al ve sen bana niye küstün küseni allah sevmezmiş anacuuğğuummmmmmmm de..bak hemen nasıl eriyor aranızdaki buz dağları :))))
Canımmm ne güzel sende erken hissetmişsin ben de henüz sanıyorum bir hareket yok ..bekliyorum sabırsızlık ile..Bir de sana ne soracağım neden küçük anne yazıyor sende ??? kaç yaşındasın ??
Anladım canım ..evet yani biraz resmi bir ilişki varmış aranızda..ben de anneciğim dediğimde bana hemen ne istiyorsun yine der :)))) o zaman zamana bırak elbet ortaya çıkar neden konuşmadığının..yok canım yapamam... hiç yapmadım yani öyle bişey... bizim aramız sizlerde olduğu bilindik anne kız gibi değildir... herşey resmi dir... o bana bir başkası gibi küser ve laf eder... veya eleştirir herneyse... bunu söylemek güç ama ben daha anneme şimdiye kadar ne canım demişimdir ne de anneciğim :) ama tabi sizler için garip bir durum olur bu inanmayabilirsiniz bana....
Pelincim evet epey büyümüşsün :))) Ama yine de küçük anne demekte pek yanlış olmaz ..canım benim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Canım bende ayne hissetmiorm diodum hatta burda yzzdım ve konsantre olduğumda hissettim:) sanki hafiften bir dirsek çarpıo , içim hop edio bi anda. Şimdi dikkatimhep karnımda eğilip karnım sıkışınca ve sırtüstü tv izlerken hissediorm genelde.
Annem küçükanne dediği için ve o kısım boş kalmasın die yzzmıştım. Yaş 22 oldu :)
yok canım yapamam... hiç yapmadım yani öyle bişey... bizim aramız sizlerde olduğu bilindik anne kız gibi değildir... herşey resmi dir... o bana bir başkası gibi küser ve laf eder... veya eleştirir herneyse... bunu söylemek güç ama ben daha anneme şimdiye kadar ne canım demişimdir ne de anneciğim :) ama tabi sizler için garip bir durum olur bu inanmayabilirsiniz bana....
bi an kendi annemi okuyorum sandım sohocum. boş ver takma kafana zamanla geçer kırgınlığı
yok canım yapamam... hiç yapmadım yani öyle bişey... bizim aramız sizlerde olduğu bilindik anne kız gibi değildir... herşey resmi dir... o bana bir başkası gibi küser ve laf eder... veya eleştirir herneyse... bunu söylemek güç ama ben daha anneme şimdiye kadar ne canım demişimdir ne de anneciğim :) ama tabi sizler için garip bir durum olur bu inanmayabilirsiniz bana....
eminim vardır canım etrafım böyle şeyler yaşayanlar... ben de boşveriyorum artık ne yapayım... benim de küsme hakkım var ama dimi :))) o annem olabilir ama bende onun kızıyım bir de hamileyim :))) üzülmemesi gereken kişi aslında benim ama neyse annem nasılsa yıllardır anlamıyor beni şimdide anlamayıversin....
Pat diye giricem konuya ama ben de kendi annemle çok çok iyi anlaşamam.
Hatta benim annemde kaynana olsa fena kaynanalık yapar.
Kızkardeşim de var o da annemle çok iyi anlaşamaz.
Ama uzakta olunca insan özlüyor yine de.
Ne diyeceğimi unuttum alla alla:roflol:
Heh neyse ben de bu yüzden işte hep bekarken falan da benim kızım olmasın
allah bana erkek evlat versin derdim.
Bilinçaltımda bizim anne-kız ilişkimiz varmış oysa.
Bazen derdim kız çocuğu çooook tatlı oluyor erkek çocuklarına göre
çok daha güzel büyüyorlar falan derdim ama hemen fikrim değişirdi yine yok yok oğlum olsun benim derdim.
Çok şükür allaha gönlüme göre verdi.
İkinci olursa yine gönlümden kız geçer amakaydirigubbakcemile3
el yapsa pek gücenmessin beklersin ondan. amma ummadığın kişi sırtını dönünce bi de bu kişinin annesi olunca daha bi üzülüyo insan. biz de öyleydik ben bekarken. yaşlarımız yakındı arkadaşalrım imrenirdi ay ne güzel arkdaş gibisinizdir derleri ama bizim ilişkimiz anne-kız ilişkisi bile değildi resmiydik .ben de hiç anneciğim dediğimi bana canım kızım dediğini hatırlamam hoşlanmazdı böyle sevgi hitaplarından..
offf neyse yaa içim bi garip oldu..:gitme: