• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

hoşbulduk canım
ben doktorumdan memnun değilim demiştim ya canım
bu yapılan kan testi hamile kaldığımdan beri bana yapılan ilk kan testi yani şeker durumum hakkında 4. ayımda anca bi bilgim oldu. sence bu düşüklük önemli midir?

talım netten bakalımda bence yuksek cıkması problm degıl mı?

herkese tünaydınnnn:)
bebecan kızın hayırlı-sağlıklı olsun yanılma payımın %99 değil %100 olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum:):)

tatlım bence dokor ara baska bı doktor ıstersen benım doktorumun nosunu vereyım bır ara konus...

saol canım tşk ederim. zaten bu hafta başka bi doktora gitmiştim o yaptı bu testi ctesi kontrolüm var ona sorarım artık. ben erkenden bi bilgi edineyim istedim acaba gerçekten önemli mi yoksa doktor mu evham yaptırıyo diye.

selam arkadaşlar uzun bi aradn sonra burdayım evimi taşıdık yerleş felan derken bööle oldu....

kızlar ya şimdi biz taşındık e ne kadar dikkat etsemde yoruldum felan bi dr a gidiyim diyorum ne dersiniz,çok merak ediyorum yavrumu :emir_bebek:

eee sizler nasılsınız bakalım,bebişler iyidir umarım opuyorumnanaktan
baya yorulmuşssundur cnm bende geçen sen eböyle hamileyken taşınmıştım insan çok yoruluyor
güle güle otur yeni evinde cnm
git tabi bi dr.a bakalım kzuun nasıl?
tatlımmm olur ya bosver... anladıgım kadarıyla baya tıtız bı annesın canımda... cok yoruyosun kendını gıbı gelıyo bana...
yorulmamak elde değil cnm ya
titz sayılrım ama gel gör ki o kadar yapmam rağmen ev yine hiç temizlik yapılmamış gibi:sinifsinif:
merhaba biz geeldik opuyorumnanaktan nasılsınız??

canlarım size bi sorum olcak geçen hafta yaptırdığım tam kan testi sonuçları çıkmış az önce doktorum aradı. tok olduğum halde kan şekerim çok çok düşük çıkmış çok şaşırdım şekerle ilgili sorunun var mı falan dedi. değerim 64 müş. bu konuda bilgisi olan var mı kan şekeri neden çok düşük çıkar neyin belirtisidir?

ben hamurlu nişastalı bişiy yersem hem hemen acıkıyorum hem de şekerin her dozu her türü acayip ağzımı ekşitiyor. bununla bi ilgisi olabilir mi sizce?
hoşgeldin cnm
düşük çıkmış he şekerin düşük şeker tansiyon düşmesi çarpıntı titreme,baş dönmesi yapar hepsi gebelikte sakıncalı
bunu iyice konuş dr.la bence
yanında çikolata falan bulunsun hep
olmadı kesme şeker
kötü hissedince hemen at ağzına cnm
geçmiş olsun
herkese tünaydınnnn:)
bebecan kızın hayırlı-sağlıklı olsun yanılma payımın %99 değil %100 olduğunu da öğrenmiş bulunuyorum:):)

hayılrı olsun cnm hoşgeldin

Kızlar kilo durumunuz nedir? Ben hızla almaya başladım.4,5 kilo almışım şimdiye kadar sempatiksalakcinni
Biri bana dur desin.Son hafta 1.5 kilo birden aldım. Bu hızla gidersem sonum hiç iyi değil.:utangac:

Kızlar kilo durumunuz nedir? Ben hızla almaya başladım.4,5 kilo almışım şimdiye kadar sempatiksalakcinni
Biri bana dur desin.Son hafta 1.5 kilo birden aldım. Bu hızla gidersem sonum hiç iyi değil.:utangac:

canım kilo alman gayet normal 5. ayın bitiyor farkındaysan :))) 19+4 olmuşssun :)))

tatlım ben almamstım kılo hıc hatta verdım... subat 27de doktorumda tartıldım işte 68 dım 66 olmusum... ama sankı bu aralar aldım gıbı bıde göbüşüm çıktı... evde ekmek teknesi diye dızı vardı y ordakı kirli gıbı gezıyorum:):) badılerım gobegımde kalmaya basladı:):)

canım kilo alman gayet normal 5. ayın bitiyor farkındaysan :))) 19+4 olmuşssun :)))

Bu hafta hesabı alt üst etti beni. Hep haftalarla konuşunca ayhesabı yapmıyorum. Sen söyleyince 5. ayın bittiğini fark ettim desem inanır mısın?akannehir
Ay yarısını geçmişiz ya!!!kaydirigubbakcemile4

tatlım ben almamstım kılo hıc hatta verdım... subat 27de doktorumda tartıldım işte 68 dım 66 olmusum... ama sankı bu aralar aldım gıbı bıde göbüşüm çıktı... evde ekmek teknesi diye dızı vardı y ordakı kirli gıbı gezıyorum:):) badılerım gobegımde kalmaya basladı:):)

:)) O sorun bende de var. Sabah dolapta ne varsa yatağın üstüne çıkıyor. Giyinmek problem oldu. Benim de şikayet üst bölgeden. Olmuyor hiçbir şeyim.:bbo:

Arkadaşlar biz deldiikkk...benim bugün dr randevum vardı.ayrıntılı ultrason yapıldı.allahıma şükürler olsun bebişimin herşeyi heryeri normal ve sağlıklı çıktı :))))) ağırlığı 220 gr boyu 18 cm.miş.yine yaklaşık 1 hafta önden gidiyoruz..erkek olduğu tescillendi yine..yarım saat kadar bakıldı herşeyi ölçüldü biçildi..çok güzel bişey yaa..izmirden annemde burdaydı o da ilk defa gördü onada çok sevindim.yani anneme denk gelmesi.yarın gidiyo çünkü..valla bu akşam 2 rekat şükür namazı kılcam.aslında 5 vakit kılabilmeyi çok istiyorum bundan sonra o da olur inşallah yaa.çok istiyorum çünkü ibadet edebilmeyi.şimdiye kadar mide sıkıntısı çok çektiğim için yapacak halim yoktu.ama artık sanırım kılabilirm :)) buarada 3 hafta sonra 4 boyutlu ultrasonla bakılcak.ozaman cd de verceklermiş.o ultrasondaki görüntüler hem bebiş büyüdüğü için hemde sanırım renkli olcağı için daha güzel çıkarmış..bizden bugünlük haberler böyle canlar..sizler de iyisinizdir umarım.geçmişi okuyamadım.yeni geldim ve hemen sizlere yazmak istedim çünkü..

Arkadaşlar biz deldiikkk...benim bugün dr randevum vardı.ayrıntılı ultrason yapıldı.allahıma şükürler olsun bebişimin herşeyi heryeri normal ve sağlıklı çıktı :))))) ağırlığı 220 gr boyu 18 cm.miş.yine yaklaşık 1 hafta önden gidiyoruz..erkek olduğu tescillendi yine..yarım saat kadar bakıldı herşeyi ölçüldü biçildi..çok güzel bişey yaa..izmirden annemde burdaydı o da ilk defa gördü onada çok sevindim.yani anneme denk gelmesi.yarın gidiyo çünkü..valla bu akşam 2 rekat şükür namazı kılcam.aslında 5 vakit kılabilmeyi çok istiyorum bundan sonra o da olur inşallah yaa.çok istiyorum çünkü ibadet edebilmeyi.şimdiye kadar mide sıkıntısı çok çektiğim için yapacak halim yoktu.ama artık sanırım kılabilirm :)) buarada 3 hafta sonra 4 boyutlu ultrasonla bakılcak.ozaman cd de verceklermiş.o ultrasondaki görüntüler hem bebiş büyüdüğü için hemde sanırım renkli olcağı için daha güzel çıkarmış..bizden bugünlük haberler böyle canlar..sizler de iyisinizdir umarım.geçmişi okuyamadım.yeni geldim ve hemen sizlere yazmak istedim çünkü..

Gözün aydıııınn. Çok güzel haberler bunlar. Hayırlı olsun. Her seferinde daha güzellerini duyarız umarım.:))vereliniortak

kılo durumu bendede hızlı masallah 6 kg almısım..hepsını benmı aldım kı:((:)))) bboyle gıderse bılemıyorumm baya bı alırım. ama yeterkı bebegım saglıklı sıhhatlı olsun oda tombıs lsun ınsallahta sonra werırım benn..kafamçokkarıştı

gözünaydın.... zamannn.... hızla ak geç artık.... doğum hikayelerimizi yazma zamanı gelsin.... sağlıkla inş...

Gözün aydın canım

Back
X