2010 Ağustos Anneleri

[QUOTE=Soho;12044448]hoşgeldin canım... Günaydın :))

ayy sorma daha merak ettiğim bir sürü sorunun cevabını verdide ben hatırlamıyorum :roflol::roflol: nasılda güzel konuşuyordu...
hoşbuldukk şekerr...
süpermiş buu papağan yaa kaçırma hiç sen bunu!!!!:lepi:

teşekkür ederimm.Şeniz
ben de baharın gelmesini sıcağı güneşi özledim alışveriş konusunu hiçç düşünmedim henüzz..
bu evi değiştirmek istiyorumm eşime kılım bu ara beni hiçç dinlemiii bir de feministt diii..:umursamaz:
kızımın yeterince eşyası varr bir de oğluşa alırsamm adım atamayacazz!!!
bebiş de benim gibi asabii değildir umarım!!!boshayallersmile

hoşgeldin sana da günaydın canım...opuyorumnanaktan[/QUOTE]

bizde de eve sığamama durumu söz konusu canım, eşim çalışma odasını boşaltmıyodu küçük karanlık oda var bitane onu bebek odası yapalım diyodu neyse ki bebişi görünce özendi de odayı boşaltmaya ikna oldu. ama bu sefer de koca bi kütüphane var onu koyacak yer yok bebek odasında kalacak mecbur :( çocuk kitaplara baka baka ciddi bişey olcak çıkıcak :))

bebişler bizim yüzümüzden asabi olur mu yaa valla ben de ona çok takılıyorum. habire sakin bebek müzikleri dinletip duruyom ama işte bazen bi sinirlendiriyolar bol bol adrenalin yiyo yazık kızım :((

Son düzenleme:
bizde de eve sığamama durumu söz konusu canım, eşim çalışma odasını boşaltmıyodu küçük karanlık oda var bitane onu çalışma odası yapalım diyodu neyse ki bebişi görünce özendi de odayı boşaltmaya ikna oldu. ama bu sefer de koca bi kütüphane var onu koyacak yer yok bebek odasında kalacak mecbur :( çocuk kitaplara baka baka ciddi bişey olcak çıkıcak :))

bebişler bizim yüzümüzden asabi olur mu yaa valla ben de ona çok takılıyorum. habire sakin bebek müzikleri dinletip duruyom ama işte bazen bi sinirlendiriyolar bol bol adrenalin yiyo yazık kızım :((
evet bizde de bir oda çalışma odası.:1no2:
orayı eşimin işi dolayısıyla kaldıramayız..
yatak odaları küçük kızımın yatağını dolabını bile değiştiremiyorum.
yoldakinee yer kalmıyooo..
ev müstakil diye eşim çıkmıyooo ama ben sıkıldım artıkk..:umursamaz:
evet annenin duygularını hisseder bebekler ne yazıkki ben çok asabiyim....
kadir inanır gibi oğlum olcek korkarımm...
açılınnn uleennnnn ben geldimmmmm diyee çıkıyomuşşş!!!:emir_bebek:delikafadulden

bebek annelerin duygularını hissediyorsa ben yandım. çünkü mesai saatleri içinde genelde gerginim. bir de ben henüz konuşamıyorum bebeğimle yaa, sadece karnımı seviyorum sürekli, o anlıyordur umarım onu nasıl sevdiğimi...

günaydın kızlar....opuyorumnanaktan
nasılsınız bugün?

günaydın canım
nasılsınnn

canımcım bende bu işten çok sıkıldım... 8 yılımı verdim boşuna... zamanında ayrılsaydım keşke... ama herşeyin hayırlısı..
o yüzdende hazır bebeğimde olurken bu bahaneyle ayrılcam işten... 2 yıl kadar aradan sonra inşallah bulurum istediğim gibi iş herşey kısmet nasip tabi...
evet haklısın izmir çok zor bi yer görümcem karşıyaka oturuyor yeni evlendi ama teyzesi de orda... yaklaşık 2 senedir iş arıyor evlenmeden önce başladı iş aramaya bi sürü tanıdıklar giriyor devreye ki üniversite mezunu muhasebeci ... yok yani iş...
dediğim gibi hepimizin hakkında hayırlısını versin Rabbim hiç birimizi işsiz güçsüz bırakmasın rızkımızı kesmesin inşallah:Saruboceq:

Angel'cım günaydıın!
E peki taminat meselesini napıcaksın? Ben de 7 senedir burda çalışıyorum düşünüyorum da o kadar emek herşeyi bırakıp gitmek çok zor gelir yani az para değil 7-8 brüt maaş... Valla istanbulda ankarada olsam hiç düşünmezdim ben de en güzelini yapıyosun canım aslında hem bebeğinin büyümesine şahit olabiliceksin benimki ananesini annesi sanar heralde... :(

canımcım tazminat falan umrumda değil artık çünkü bu işte hem madden hem manen çok yoruldum artık hesap ahirete kaldı:(
bizde eşimle düşündük o şimdiden çık diyorda yok dedim izne hak kazanayım da öyle hiç olmazsa 4 ay daha maaş alırım bebeğime harcarım onuda dedim nasıl istersen dedi
bakalım Allah ım sabır ve dayanma gücü versin inşallah

kendimiz garip olduk ki rüyalarımız nasıl olmasın şekerim... kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın Bayanlar,

En güzel günler sizin ve bebişlerinizin olsun

günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktan

Gunaydın Kızlar...

Hepinize saglıklı mutlu gunler diliyorum :)

günaydın canım hoşgeldin nasılnız meleğin ve senopuyorumnanaktan

Mart annelerinin topiklerine baktımmm aman yarebbii doğan bebeişleeeerr bebeişlerinn odalarıı... şekerlerii Allahımm noolur bize de nasip et çok güzel bir duygu... şidmi o güzelim odaları görünce içimde oda yapma duygusu alevlendi... ama bizimde odamız ufak bir yatak bir kütüphane ve bir de tv var.. hangisini nereye çıkarabilirim ki... ben de istiyoruumm bebeğime oda yapmak yaaaaa akannehir

bebek annelerin duygularını hissediyorsa ben yandım. çünkü mesai saatleri içinde genelde gerginim. bir de ben henüz konuşamıyorum bebeğimle yaa, sadece karnımı seviyorum sürekli, o anlıyordur umarım onu nasıl sevdiğimi...
anlarr onlar sevildiklerini şüphen olmasın..:emir_bebek:
günaydın canım
nasılsınnn

idaree ediyorumm iştee angelım meleğim...boshayallersmile

Kızlarr günaydın,
ohh ne güzel odalar, arabalari, kıyafetler konuşulmaya başlanmış. ben hala cinsiyetini öğrenemedim ama, 1 hafta önden gidiyomuş bebek, çizelgeden bi hafta öndeyiz yani, benimde 19 martta 4 lü testim var, bakalım 2li testimde risk olması nedeni ile 4 lü yapıcaz inşallah test sonucunu olumlu alabilirim, ondan sonra başlıycam alışverişe bende

Kızlarr günaydın,
ohh ne güzel odalar, arabalari, kıyafetler konuşulmaya başlanmış. ben hala cinsiyetini öğrenemedim ama, 1 hafta önden gidiyomuş bebek, çizelgeden bi hafta öndeyiz yani, benimde 19 martta 4 lü testim var, bakalım 2li testimde risk olması nedeni ile 4 lü yapıcaz inşallah test sonucunu olumlu alabilirim, ondan sonra başlıycam alışverişe bende

Günaydıınn Sersumacım :)))

Hayırlı olsun inş. sen de hayırlı haberlerle gel sevindir bizi :)))

evet bizde de bir oda çalışma odası.:1no2:
orayı eşimin işi dolayısıyla kaldıramayız..
yatak odaları küçük kızımın yatağını dolabını bile değiştiremiyorum.
yoldakinee yer kalmıyooo..
ev müstakil diye eşim çıkmıyooo ama ben sıkıldım artıkk..:umursamaz:
evet annenin duygularını hisseder bebekler ne yazıkki ben çok asabiyim....
kadir inanır gibi oğlum olcek korkarımm...
açılınnn uleennnnn ben geldimmmmm diyee çıkıyomuşşş!!!:emir_bebek:delikafadulden

hahaa kadir inanır mı :))) benimki de eli maşalı bi kız olur o zaman heralde valla :))
gerçi iş dışında pek sinirli değilim ama buraya geldim mi bi stres alıyo gidiyo :( arada konuşuyorum ben karnımla umarım faydası oluyodur.

Haa bi de Lullaby Classics diye bi CD aldım onu dinleyip duruyorum sakinleştirici etkisi varmış tam bebek müziği zaten tın tın tın ninni gibi çalıp duruyo asabi olmadığım zamanlarda da uykulu oluyorum dolayısıyla :1rolleyes:

Kızlarr günaydın,

inşallah hayırlı haberler alırsın canım. sonra başlasın alışveriş.

inşallah canım benim inşallah, tek dileğim o, bu arada defnecim bende o zor günleri geçirdim, 4 lü testi bekliyorum ama doktor çok önemli ben 2li testteki olumsuz sonuçtan sonra doktorumu değiştirdim, doktor önerisi yapmak isterim aklında bulunsuz, Moşe Benhabib araştır cnm bi, ben ona gidiyorum

anlarr onlar sevildiklerini şüphen olmasın..:emir_bebek:

meleğimmiŞeniz teşekkür ederim tatlımmŞeniz

:1hug::1hug:
hahaa kadir inanır mı :))) benimki de eli maşalı bi kız olur o zaman heralde valla :))
gerçi iş dışında pek sinirli değilim ama buraya geldim mi bi stres alıyo gidiyo :( arada konuşuyorum ben karnımla umarım faydası oluyodur.

Haa bi de Lullaby Classics diye bi CD aldım onu dinleyip duruyorum sakinleştirici etkisi varmış tam bebek müziği zaten tın tın tın ninni gibi çalıp duruyo asabi olmadığım zamanlarda da uykulu oluyorum dolayısıyla :1rolleyes:

yaa beni müzik neyimm yatıştırmıyooo....
çevremdekilerin anlayışına ihtiyacım var...benneyaptımki
Kızlar günaydın nasılsınız bugün?
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın???opuyorumnanaktan

Kızlarr günaydın,

günaydın tatlım hoşgeldin nasılsın
bende henüz öğrenemedim salı günü inşallah canımmm

ayy tatlım ya dedinya mart anneleri odası diye hemen gittim oray alamadım kendimi:) hele bir kız bebek odası varya pembeli kelebekli bayıldım yaaa opuyorumnanaktan
inşallah melekler sağlıkla yatarlar büyürler odalarında:ecrin_bebek:
Allah ım bizede nasip etsin o güzellikleri çok tatlı olmuş yaaaaopuyorumnanaktan

Kızlar günaydın nasılsınız bugün?

hoşgeldin canım nasılsın
biraz düzeldimi moralin Şeniz

biz iyiyiz canım asıl sen nasılsın? biraz toparlandın mı?

:1hug::1hug:

yaa beni müzik neyimm yatıştırmıyooo....
çevremdekilerin anlayışına ihtiyacım var...benneyaptımki

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın???opuyorumnanaktan

Ben bugün daha iyiyim allaha şükür.
Gece hiç uyumadım eşimde uyudu uyandı hep.
Akşam da ağlayıp durdum artık gözlerim mahvoldu.
Bu sabah kalktım kendikendime karar verdim.
Sırf bu test yüzünden gözümden bir damla yaş akıtmayacağım.
Hamileliğimin en güzel 3 haftasını da bu test yüzünden feda etmeyeceğim.
Kötü hiçbirşey düşünmeyeceğim ve bebeğime birsürü şey alacağım.
Şuana kadar bir tek zıbın aldım.
Şimdi cumartesiyi bekliyorum paşalar gibi gidip amniyosentez yaptıracağım.
İçimde minicik bir korku bile yok sonrasında sırtüstü yatıp dinleneceğim.
İnşallah 3 hafta sonra da güzel sonuçlarımı buraya yazacağım.zemuszemus

Back
X