arkadaşlar merhabalar..
geçen sene bu ay bebeğimi karnımda kalbinin atmamasından dolayı kaybetmiştim..senağlama arkasından kürtaj olmuştum ve bir yıl da çocuk olması için uğraşıyorduk..en son çare bu ay aşılamaya başlayacaktık ki mucizem gerçekleşti bugün doktorda hamile olduğumu öğrendim..:sm_cool:
çok mutluyum..Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu..cumartesi ultrasondan bebeğime bakılacak çok heyecanlıyım..bu ay hamile kalan arkadaşlar gelin bu güzel duyguları heyecanları burda beraber paylaşalım..kaydirigubbakcemile5
ne mutlu sana canım bende geçen hafta salı günü öğrendim hamile olduğumu ve bugunde ultrasonda gördük şuan 5 haftalık.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...hayırlı ramazanlarrr...
sağol canım daha kalp atışlarını duymadık 2 hafta sonra tekrar çağırdı ozaman duyarız heralde.günler geçmiyor valla....canım hayırlı olsun..Allah sağ salim doğurmak nasip etsin..bebeğinizin kalp atışları başlamış mı? hayırlı ramazanlar size de...
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım aslında çokta emin değilim hastalanmama 1 hafta var dün test yaptım 2. çizgi soluk çıktı ne dersiniz aca aranıza katıldımmı bende
olabılırsın belkıde arkadaşım belirtiler varmı biraz göğüs agrısı kasık ağrısı falan.bence sende yap bı tane daha ....Arkadaşlar bende galiba hamileyim adetim 4 gün geçti bir gün geçtiğinde test yapmıştım negatif çıktı bir kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum umarım hayırlısı olurbilmiyorumkismile
ya kızlar ne olur biriniz akıl versin. Gerçekten ölmek üzereyim üzüntüden. 2 çocuğum var biri 2,5 yaş biri 9 aylık.. Eşim lupus hastası. Ağır kanser ilaçları kullanıyor ve evde. çalışmıyor. ben hamileyim.. 6 haftalık. ama zaten ilaçlardan dolayı bebek sakat doğabilir diye düşünmekten alamıyorum kendimi. eşimin kullandığı ilaçlar?? bir de evi ben geçindiriyorum. firma duyarsa işten atarlar. bu 3. bebek.. aldırmak istiyorum? başıma felaket gelir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?