2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

ello hayatım ALlahtan ümit kesilmez..diyelim doktor kesin sakat dedi..aldırmak sana bağlı sen karar vereceksin sakat bir çocuğa hayat boyu bakabilirmisin..ama sakat olma ihtimali var derse aldırma derim sonuçta sadece bi ihtimal..

Peki bu sakat değil normal bir çocuksa?? Yine bakamayacağımı düşünüyorum. Ama allah başka dertler verir diye düşünüyorum.

allah bu çocuğu sana vermiş sana emanet etmiş..ben olsam asla aldırmazdım..bakamayacaksan çocuk yetiştirme kurumuna ver ama canına kıyma sonra çok vicdan azabı çekersin..

zor bir durum ama şunuda bilmen lazım bebek nasıl olursa olsun onu sana Allah verdi ancak Allah alır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

selam kizlar bende araniza geldim kabul ederseniz.benim hamileligim kesinlesmedi hala ama ben cok istedigim icin yazmak istedim. SATim 9 temmuz hala adet olmadim.gecen pazartesi doktora gittim ultrasonla bakti ama bise göremedi idrar testide negatif.bi hafta daha bekleyelim dedi.ama ben bekleyemiyorum yaa.

sanirim negatif sonuctan korktugum icin yaptiramiyorum kan testi.Hakkimizda hayirlisi olsun.bi sene önce iki düsük yaptim cok zor zamanlardi.Allahim kaldiramiyacagim yükler vermesin kimseye.cok bekletmeden bebegimizi göndersin hayirlisiyla..

bence sen kantesti yaptır çünkü eğer hamileysen allah korusun ani hareket edersın yada düşüğe yol açacak bi haretek yaparsın bilmeden sonra nıye daha önce baktırmadımki dersin....

bak canım gidip direk kanda beta hcg oranına baktırmak istiyorum de sen... hemencecikte sonucu alıosun ben gece 9 20 de yaptırdım ve 11 20 de de sonucu aldım özel bi hastaneden...

canım umarım hamilesindir..kan testini yaptır biran önce kurtul belirsizlikten..bize de mutlaka haber ver..

günaydin kizlar..
malesef hamile degilmisim.bugün sabah adet oldum.bidaki aya insallah.
siz de hayirlisiyla meleklerinizi kollariniza alirsiniz insallah...

günaydın arkadaşlar bende hala bekliyorum bakalım bugün tekrar test yapıcağım hakkımda hayırlısı olsun akşama kadar beklemek zorundayım bu arada :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar
benim kafam çok karıştı bugun test yaptım negatif 2 gün önce 2.çizgi soluktu tetlerde yanılma payı varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…