2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

asmincim evde yapılan idrar testleri yanıltabiiyor... kesin ve en en net sonucu kanda beta hcg ne baktırarak öğrenebilirsin onu yaptır sen bence...

asmin 87 kan testi yaptırsana daha iyi sonuç alırsın tabi benim gibi mahrum değilsen bizim burda sağlık ocağında kan testi yok şehre gidene kadar idrar testi ile idare edeceğiz oda hemen belli olmuyor işte mecburiyetten bekliyeceğim

Arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu kandan öğrendim..Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

Arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu kandan öğrendim..Allah hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....

canım hayırlı olsun..ramazan ayının bize küçük hediyeleri..umarım canım ssağlıklı bi şekilde rabbim kucağımıza verir bebişlerimizi..:ecrin_bebek:

günaydin kizlar..
malesef hamile degilmisim.bugün sabah adet oldum.bidaki aya insallah.
siz de hayirlisiyla meleklerinizi kollariniza alirsiniz insallah...

canım hiç üzülme umudunu da yitirme..herşeyde bir hayır vardır..inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız..

arkadaşlar ben geliyorum siz yoksunuz karşılıklı konuşamadık bi..bugün de bende biraz halsizlik vardı..sabahtan yatak odamın camını fıratpen yaptılar..iftarda annemler var..bahçeden yaprak topladım sarma yaptım..bir de 4 yaşında kızım var onu yıkadım ve anca internetin başına geçtim..

zeynepcim benim 4 temmuz adet günümdü 5 agustosta test yaptım 2.çizgi belirdi şuanda 4 haftalık hamileyim inşallah sende hamilesindir canım güsel haberlerini bekliyoruzz:)

E:ecrin_bebek:vet kızlar dün akşam test yapmayı sonunda başardım pozitif çıktı.Rabbim herkese nasip etsin.5 yaşında bir oğlum var bu ikinci olucak Allahım nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…