2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

Mrb arkadaşlar, ben de 6+0 haftalık hamileyim.Rabbim sağlıkla hayırlısıyla inş bebişlerimizi göremeyi, kalp atışlarını duymayı vee sonundaa inşş kucağımıza almayı da nasip eder:Saruboceq:

:
:uhm: Hayret bişey, 24. 25. 26. günlerimde regl olurken 28. günü de geride bıraktım. Hem adet olmuyorum, sabahki testim negatif çıktı (tek çizgi).Adet olacak belirtiler de yok.
Bu nasıl bir durum acaba!???

yarın tekrar arayacagım benim arkadaşımda yeni hamile dr ona kahverengi leken gelirse sakın korkma çok normal kan şeklinde olursa gel demiş yarın tekrar görüşecegim dr la saol canım yinede

inşallah duyacaksın banada bayramdan sonra gel dedi ozaman duyabiliriz anca dedi inşallah sag saglim bebişlerimizi kucagımıza alırız

iyi akşamlar canım bende su şeklinde degilde hafif kahverengi geliyor dr endişe etme dedi ama endişeleniyorum

Canım benim de geçen hafta kahverengi-siyah gibi bi akıntım oldu bende doktora gittim hemen korktum ama bişey yokmuş Allaha şükür...Forumda da okudum çoğu hamilelerde olabiliyormuş böyle şeyler kanama olmadığı sürece çok önemli değil diyorlar...
Endişelenme canımopuyorumnanaktan

arkadaşlar benimde 5+4 günlük bugün biraz dışardaydım yürümedim ama arabada falan eve yeni geldim belim ağrıyo diğer günlere nazaran...normalde namz hariç hep yatakdayım...sizdede oluyomu acaba...

arkadaşlar benimde 5+4 günlük bugün biraz dışardaydım yürümedim ama arabada falan eve yeni geldim belim ağrıyo diğer günlere nazaran...normalde namz hariç hep yatakdayım...sizdede oluyomu acaba...

canım bu akşam yemekten sonra biz de eşimle biraz evin civarında yürüyüş yaptık..ve benim de baya belim ağrıdı..normalde ağrımazdı ama bu akaşam baya bi ağrıdı..

Canım TSH 6,49 civarındaydı...Banada bir doğum uzmanı ve bir dahiliyeci önemli değil dedi fakat benim k.d. uzmanım ve başka bir dahiliyeci önemli olduğunu söyledi...Araştırmalarıma göre önemli ve bende endrokoloji uzmanına gittim..Her ay geleceksin kanına bakacağız dedi...Geçen hafta tahlilde kullandığım ilaçlar dolasıyla şimdi düştü...İlaca devam...

Arkadaşlar 7+5 günlük hamileyim..Gerçekten çok mutluyum..Oğlumda sabah kusmalarım çok olurdu..Şimdi bulantım çok ve çok uyuyorum...En kötüsü her yer kokuyormuş gibi geliyor...Klimayı eşim temizledi açınca sanki her yer kokuyor...Mutfağa giremiyorum ve hiç bir şey yiyemiyorum..Meyva ile geçiştiriyorum..Çok iyiydim bir anda böyle oldum..Benim gibi olan var mı??

ay cnm benim....çok sevindim adına....inş kız olur buda....istiyorsun değilmi...benim yeni olduğu için hamişlik daha etkilenmiyorum ama beyinde hipotalamusun altında biyer var onun fazla gelişmesi ile kokulara duyarlılık artı die biliyorum...sıvı tüket bol bol klimada pek açma cnm ya bakteri falan dikkat et..bizler PRENSESİZ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…