2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

and ünv okulöncesi öğretmeniyim

:1no2:hımm peki değilmiş...çok özlediğim bi rakdaşım ama ulaşamıyorum.neyse kusura bakmayın.bu arada hamile olan arkadaşlar,Allah inşallah sağlıklı olarak bebeişlerinizi kucağınıza almayı,doya doya koklamayı nasip etsin.ben bebek istemiyorum,bazen ben sorunlumuyum diyorum kendi kendime.sizi böyle mutlu hevesli görünce kendimi kötü hissediyorum.

neden istemiyorsun canım merak ettim..eşin de mi istemiyor..

kendimi hiç hazır hissetmiyorum,evde çocuk sesi düşünemiyorum eşim zaten hiç olmasada olur diyor.

Eful cnm neden istemiyorsunuz takip edemedim ama...benim bi arkadaşım var mesela inanılmaz derece doğum korkusu olduğu için istemiyor o derece....

Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür her şey yolunda kalp atışlarını gördüm meleğimin.Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin:)

Özlemes26 hadi gözün aydın canım sağlıcakla da kucağına alırsın benim boshayallersmile darısı arefe günü bana ve tüm duymayı görmeyi bekleyenlere bu arada özlemcim sen eskişehirli öisin es26 eskişehiri çağrıştırdı bende eskişehirliyim:teytey:

Selam hanımlar bende hamileyim inşaallah 26 nisan doğumum ama ben hiçbirşey hissetmiyorum bakıyorum herkes çok mutlu ama ben duygusuzum

alkisalkisalkis
Sanırım hamileyim 6 aydır istiyorduk, bu 7. ay olacak. adet gecikmesi, berebarende bazı belirtiler ve hislerim hamile olduğuma isaret ediyor. Bu seferki başka... yarın sabah test tapıcam. Hadi hayırlısı.

sizin adınıza çok sevindim kızlar....nisan benimda 27 dio ama bakalım en güzel hamişlik zamanı bence..rabbim doğumlarınıda göstersin inş....EFLALİM neden cnm hissetmiyorsun istemiyormuydun ki?

yok önemli değil ne demek bulursun inş :)) bebek istememen normal bende öyleydim bunca zamndır hiç aklımdan geçmiyordu 4 yıllık evliyim 5 yıla girdik anca düşündük sende öyle olursun hazır old istersin alahım herkse bebiş versin

inşallah hamilesindir canım..hayırlı haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…