2010 ağustos ayında hamile kalanlar burda buluşalım:))

Selam hanımlar bende hamileyim inşaallah 26 nisan doğumum ama ben hiçbirşey hissetmiyorum bakıyorum herkes çok mutlu ama ben duygusuzum

daha çok başındasın..ultrasonda yavrunu gördükçe karnında kıpırdadıkça bak nasıl annelik duyguların kabaracak:asigim:

evet birazda doğum korkum var

allah o sabrı gücü verir merak etme..sonra bebişin olunca niye bukadar bekledim keşke daha önce yapsaydım dersin..insan hayata herşeye daha çok bağlanıyor..normal doğumdan korkuyorsan sezeryan ya da epidural doğum yaparsın..insan yavrusunu kucağına alınca herşeyi unutuyo merak etme..

bana da yazdı fakat leken olursa kullanırsın dedi. aslında şimdiden kullanmakta fayda var önlem alınmış olur. bakalım ya inş bi sorun olmaz. haftaya tekrar gideceğiz bakalım
Önceki sayfalarda yazmıştım tsh hormonunun yavaş çalıştığı için ilaç kullanıyorum..Kontrol amaçlı gittiğim önceki doktor ilaç kullanmana gerek yok demişti...Endokrin uzmanı ve asıl doktorum kullanmam gerektiğini düşüğe sebep olabileceğini ve bebekte gerizakalılık yapabileceğini söyledi..Sana yazmadan rahat edemedim..Şu an benim normal seviyeye indi ama her ay tahlil yapılacak...Lütfen araştır canım....

Arkadaşlar 7+5 günlük hamileyim..Gerçekten çok mutluyum..Oğlumda sabah kusmalarım çok olurdu..Şimdi bulantım çok ve çok uyuyorum...En kötüsü her yer kokuyormuş gibi geliyor...Klimayı eşim temizledi açınca sanki her yer kokuyor...Mutfağa giremiyorum ve hiç bir şey yiyemiyorum..Meyva ile geçiştiriyorum..Çok iyiydim bir anda böyle oldum..Benim gibi olan var mı??

kızlar günaydın size bişey soracagım ben 3 haftalık hamileyim kahverengi leke geliyor benden korktum dr aradım bana korkma normal çogu hamilede olur dedi çok gelirse kana dönüşürse ara beni dedi etrafımdakilerde bebek yerini temizliyormuş çogu kadında olur dedi biraz sakinler gibi oldum sizlerinde başına geldimi böyle bişey

Canım benim reglimden 4 gün önce oldu kahverengi lekenlenme akşam başaldı eretsi gün öğlen bitti benimde 3. haftamdı yerleşme kanaması oluyor o uzun sürerse git doktora ihmal etme.

daha çok başındasın..ultrasonda yavrunu gördükçe karnında kıpırdadıkça bak nasıl annelik duyguların kabaracak:asigim:

Umarım öyle olur yoksa kendimi suçlu hissediyorum.

sizin adınıza çok sevindim kızlar....nisan benimda 27 dio ama bakalım en güzel hamişlik zamanı bence..rabbim doğumlarınıda göstersin inş....EFLALİM neden cnm hissetmiyorsun istemiyormuydun ki?

Hayır canım istiyordum ama bilmiyorum bişey hissedemiyorum bunda eşiminde etkisi var o da çok istiyordu ama öğrendikten sonra çok ilgisiz oldu ben anlatmazsam sormuyor bebekle ilgili bişey bu durum çok üzdü beni belki ondandır ama içimde kıpırdayınca duygularım değişir heralde.

Canım benim reglimden 4 gün önce oldu kahverengi lekenlenme akşam başaldı eretsi gün öğlen bitti benimde 3. haftamdı yerleşme kanaması oluyor o uzun sürerse git doktora ihmal etme.

ewet canım uzun sürerse gitmeyi düşünüyorum dr çogalırsa ara dedi pregestanda kullanmıyorum

günaydın arkadaşlar benimde bebişim 4 haftalık oldu ama kasıklarımda batmalar hissediyorum ve boşluklarımda ağrılar hissediyorum biirde ilk bebeğim normal mi anlayamıyorumda oruç tutmayıda bıraktım acaba bırakmasaymıydım içim rahat değil 6 haftalık oluncamı kalp atışlarını duyuyoruz ne zaman doktora gideyim karar veremedim anlayacağınız kafam çok karışık sizler nasılsınız buarada aranızda izmirde olan varmı

Slm cnm...öncelikle bebişin hayırlı olsun...bunlar çok normal...rahatsız edecek boyutta bile olabilir..bu dönem dikkatli ol..bebeğin rahim duvarına tutunma dönemleri bol bol dinlen ve sıvı tüket...benim 5+4 günlük ben 6. Hft geçince gitmeyi düşünüyorum çünk dediğin gibi kalp atışı anca duyulur ama tabiki risklerde var...allah korusun boş gebelik...dış gebelik vs olabilir erken teşhis herzaman iyidir....

yahu sizin bu bebek aşkınız benide anne olmaya zorluyorne güzel ya allahım heepinize hayırlı evlatlar versin inşallah.

merhaba arkadaşlar,cuma günü test ile öğrendim hamileyimmmm
süpriziyle geldi ancak dr a gidemedim hsonu olduğundan,yarın gidecektim 30 ağustos tatiliymiş,canım çok sıkıldı,tahlil bile yaptıramadım yaaa...

bende seneye ağustosta düşünüyorum.ilk hamileliğim kış dönemine gelmişti evim yokuştu kayar düşerim diye eve hapsolmuştum depresyona girmiştim.kızım 6.5 yaşında doğumdan sonra depresyona girmiştim 2.bebek için bekledim işe girdim çıktım.bu sene memur olsaydım kesindi kışa hamile kalıcaktım kpss fiyaskosu nedeniyle erteledim.depresyon korkum hala var ama kızım çok istiyor kardeş 33 yaşındayım eşim 42 oda zor olur diyo ama istiyor

Son düzenleme:

çok tşk ederim bilgilendirdiğin için. benim tsh 6,5 doktor korkulacak bişey yok rahat ol dedi. Eğer yüksek olursa ilaç kullanırsın dedi. şimdilik tsh için ilaç kullanmıyorum ama hala aklıma takılmadı değil. peki senin kaçtı tsh değerin bende endokrin uzmanına falan mı gitsem acaba. doktorum çok rahattı değeri gördüğünde bu değerler 100 çıkıp gelenler var dedi. ama benim içim rahat değil henüz senin değerin kaçtı acaba yazarsan sevinirim tahlileri kendi doktorun mu yapacak acaba.

hayırlı olsun canım allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin AMİN..

canım bence ihmal etme korkutmak gibi olmasın ama düşük tehlikesi olabilir. doktora gittiğimde ultrasondan baktı ve doktor düşük tehlikesi olabilir dikkat et dedi. eğer kahverengi leken gelirse mutlaka beni ara dedi ve bir kaç ilaç yazdı bunları hemen leken gelince kullanırsın dedi. senin doktorun kana dönüşürse ara demiş ozamn daha geç kalınmış olunmuyor mu? bence başka doktora da görün ihmal etme. kahverengi leke iyi değil düşük tehlike diye biliyorum inş öyle bir sorunun olmaz canım.

Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür her şey yolunda kalp atışlarını gördüm meleğimin.Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin:)

hayırlı olsun canım ne güzel kaç haftalıkta duydun acaba benim 6 hafta 5günlük. geçen doktra gittiğimde alttan kalp sesini duyabiliriz fakat riskli dedi. haftaya geldiğinde biraz daha büyümüş olur öyle dinleriz dedi. inşallah allahım nasip ederde bende bebişimin kalp sesini duyarım inş.Sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum bebişimn kalp atışını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…