Selam hanımlar bende hamileyim inşaallah 26 nisan doğumum ama ben hiçbirşey hissetmiyorum bakıyorum herkes çok mutlu ama ben duygusuzum
evet birazda doğum korkum var
Önceki sayfalarda yazmıştım tsh hormonunun yavaş çalıştığı için ilaç kullanıyorum..Kontrol amaçlı gittiğim önceki doktor ilaç kullanmana gerek yok demişti...Endokrin uzmanı ve asıl doktorum kullanmam gerektiğini düşüğe sebep olabileceğini ve bebekte gerizakalılık yapabileceğini söyledi..Sana yazmadan rahat edemedim..Şu an benim normal seviyeye indi ama her ay tahlil yapılacak...Lütfen araştır canım....bana da yazdı fakat leken olursa kullanırsın dedi. aslında şimdiden kullanmakta fayda var önlem alınmış olur. bakalım ya inş bi sorun olmaz. haftaya tekrar gideceğiz bakalım
Hayırlı olsun...a.s.Merhaba canlaaar bende hamileyimmm elhamdülillah dün test yaparak öğrendimmm
kızlar günaydın size bişey soracagım ben 3 haftalık hamileyim kahverengi leke geliyor benden korktum dr aradım bana korkma normal çogu hamilede olur dedi çok gelirse kana dönüşürse ara beni dedi etrafımdakilerde bebek yerini temizliyormuş çogu kadında olur dedi biraz sakinler gibi oldum sizlerinde başına geldimi böyle bişey
daha çok başındasın..ultrasonda yavrunu gördükçe karnında kıpırdadıkça bak nasıl annelik duyguların kabaracak:asigim:
sizin adınıza çok sevindim kızlar....nisan benimda 27 dio ama bakalım en güzel hamişlik zamanı bence..rabbim doğumlarınıda göstersin inş....EFLALİM neden cnm hissetmiyorsun istemiyormuydun ki?
Canım benim reglimden 4 gün önce oldu kahverengi lekenlenme akşam başaldı eretsi gün öğlen bitti benimde 3. haftamdı yerleşme kanaması oluyor o uzun sürerse git doktora ihmal etme.
Canım benim reglimden 4 gün önce oldu kahverengi lekenlenme akşam başaldı eretsi gün öğlen bitti benimde 3. haftamdı yerleşme kanaması oluyor o uzun sürerse git doktora ihmal etme.
Önceki sayfalarda yazmıştım tsh hormonunun yavaş çalıştığı için ilaç kullanıyorum..Kontrol amaçlı gittiğim önceki doktor ilaç kullanmana gerek yok demişti...Endokrin uzmanı ve asıl doktorum kullanmam gerektiğini düşüğe sebep olabileceğini ve bebekte gerizakalılık yapabileceğini söyledi..Sana yazmadan rahat edemedim..Şu an benim normal seviyeye indi ama her ay tahlil yapılacak...Lütfen araştır canım....
merhaba arkadaşlar,cuma günü test ile öğrendim hamileyimmmm
süpriziyle geldi ancak dr a gidemedim hsonu olduğundan,yarın gidecektim 30 ağustos tatiliymiş,canım çok sıkıldı,tahlil bile yaptıramadım yaaa...
kızlar günaydın size bişey soracagım ben 3 haftalık hamileyim kahverengi leke geliyor benden korktum dr aradım bana korkma normal çogu hamilede olur dedi çok gelirse kana dönüşürse ara beni dedi etrafımdakilerde bebek yerini temizliyormuş çogu kadında olur dedi biraz sakinler gibi oldum sizlerinde başına geldimi böyle bişey
Kızlar az önce doktordan geldik çok şükür her şey yolunda kalp atışlarını gördüm meleğimin.Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?