• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

pera80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
208
20
98
İstanbul
Arkadaşlar günler daha çabuk geçsin diye adınızı ve yaptırdığınız merkezi hemen bu bölümün altına mesaj atın listeye sizi de ekliyim böylece kimler hangi merkezde hangi protokolle yaptırdı bilelim ve herkes kolayca görebilsin.

EVET.....

Pera .........Lemi İbrahimoğlu -İstanbul Cerrahi - Uzun Protokol - ...................?????
Özlem 483 ----------Erol Tavmergen - İzmir Bornova Şifa - Kısa Protokol .........????
Serramis79 --------- Hamdi Karanfil Adana Tüp Bebek - uzun protokol .............?????
Umudumsun ............Belli Değil - Belli Değil - Ekimde başlayacak ..............?????
Esra8 ...................... Belli Değil - Adana - Yani başlayacak .........??????
ebr78 .......................Hakan Yaralı - Anatolia . Yeni başlayacak......???
gamzelim.66 ............. Umut Tüp Bebek .-...........................................????
Papatyamm ............... Afyon ...........................................................?????
Sweetwitchy ..............Bahçeci Yeni BAşlayacak Eylül ...................??????*
Espoir_fr ...................Fransa - Eylül de başlayacak ..............._?????????????
Senseiye ...................Dondurulmuşlarla - Kayseri ...................?????????
Blue _sky .......................Transferi oldu test günü bekliyor...........???????????*
özlem483 ......................Transferi oldu test günü bekliyor..................???????????*
Petek73..........................Tedavisi devam ediyor............................????????????
Claramavi ....................... Malatya - Doğu Fertil- Ugras Ucar........................??????????*
Sedasem ........................Umut Tüp bebek Kısa Protokol...............?????
Aral ....................................Memorial Dondurulmuşlarla .........................?????????????
Belgin ..................................Ekimde Başlıyor....................................???????????
Limon_Kabuğu ....................umut tüpbebek_____süleyman tosun_____eylül ayı...........?????
Dus .......................................Eylül-Ekim - Bahçeci .................................?????????????
Damraa................................... Yeni Başlayacak.........................................????????????
Thirdeyes..................................Dondurulmuşlarla devam e. - Medicana Beylikdüzü- A. Güney - Selman L.....................?
Eylül 08......................................Ekimde Başlayacak - Memorial...................................??????????????
Runne.......................................Konya - Eurofertil .................................................??????????????????
Bilge Bdk....................................Konya Eurofertil ................................................???????????
Prensentubiş..............................Haydarpaşa Gata Uzun Pro. A.R.Ergür .........................??????????
al-bul00.....................................Tedavisi Devam ediyor.....................................................?????????
deniz-deniz-35...........................Eylülde başlıyor...........................................................?????????
LEyl_a..........................................Bahçeci................................................................??????
Gülcecan......................................Kalamış Jİnemed uzun pro..................................??????????
Bugo...........................................Antalya Tüp Bebek uzun pro....................................?????????

evet başka ???

KIZLAR HEPİMİZİN YANINDA " HAMİLE" YAZARIM İNŞALLAH HAYDİ HEP BERABER TAKİP EDELİM BERABER SEVİNELİM....

Son düzenleme:
Serramis ben. Adana Tüp bebek merkezi Dr Hamdi Karanfil Ağustos 21 de Lucrin iğne ile başlandı Eylül ayında transfer yani uzuuuuuuuuuuuuun protokol...

allah izin verirse ben eylül değil ama ekimde yaptırmayı düşünüyorum..yer ve merkez kesinleşsin yazacam buraya...inşallah hepimiz 2011 anne adayı olarak gireriz ve 2011 de hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız..

ben bennn ızmır bornova sıfa kısa protokol yarın sanırım transverım varrrr

canım yarın transferinmi var..ay inşallah hayırlısı olur...gözümün önüne getirdim şimdi benim ilk transfer anımı..o heyecen, transferi izlemek..ay inşallah bebeişin kucağında olur canım ya..allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

Kızlar bende çok şaşkınım.bu gün iğneleri aldık başlıycaz nasipse.Ama ben hazırmıyım değilmiyim hala bilmiyorum.Şoklardayımmmmmmmm.

amın canım sagolasın rabbım hepımızın melegını bıran once saglıkla gondersın ıns
canım yarın transferinmi var..ay inşallah hayırlısı olur...gözümün önüne getirdim şimdi benim ilk transfer anımı..o heyecen, transferi izlemek..ay inşallah bebeişin kucağında olur canım ya..allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

bende eylul sonu ekımın ılk adetınde gıdıyorum nasıpse
buyuk ıhtımal adanada
ve gene buyuk ıhtımal uzun protokol

doktorum hakan yaralı-anatolia tüp bebek- donmuşlarımla yapılacak o yüzden protokola ne yazayım bilemedim-ekim in ilk haftasında inşallah transfer yapılacak.
inşallah bu topik de hayırlı olur ve herkes hamiş kalır. :)

Merhaba ben de 3. denemeyi yine anaotoliada Hakan yaralı'yla yapacağım galiba! Ekim ayında başlayacağım. İnşallah hepimiz bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz arkadaşlar.

slm arkadaşlar bende şu an dondurulmuşlarımla tedavi görüyorum..allah nasip ederse haftaya tranferim var inş bu topik hepimize uğur getirir.bu arada bu topikte olan herkesin tedavisinde bol şans ve hayırlı sonuçlar diliyorum

Slm hepinize. Bende 2. denemeyi bayramdan sonra ilk adetimde başlayacağım.Yani eylülde. Ekim de de transfer inşallah.Afyondayım. Sanırım yine burada olacak. Kesinleşince yazarım. Hepinize Allah kolaylık versin. Umarım bu sefer yüzümüz güler.

Merhaba kizlar hepinizin tedavisi simdiden hayirli ugurlu olsun.
Bende ilk denememi 3 eylül'de baslicam uzun protokol merkezim fransa'da.

Back
X