• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

benım transverımde oldu bugun bende sonuc beklıyorummmm(rabbım hayırlısı neyse onu nasıp etsın ıns)

kızlar nasıldı transferiniz? ya şu tarnsferden sonra wc ihtiyacı varya nasıl karşıladınız onu? transferden 15 dak. yattıktan sonra hasta bezine yapın dediler ihtiyacını..ölede çok zor..o..ve en sonunda kendimi zorlayarak yapmıştım mecburen hasta bezine...o yüzdenmi bilmiyorum negatif sonuç aldım..çünkü kendimi zorladım hasta bezine yapmak için mecburen..2.deneyecem ve en büyük korkum yine bu...o zaman ne yapacam diye...

inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsiniz kızlar...

Slm arkadaslar benimde bugun tedavimin 9. gunu insallah hersey yolunda giderde transferim olur.pazartesi gunku randevumda hic yumurta olusmamisti insallah yarin gozukurde tedavim yari kalmaz.

Merhabalar herkese.. ben tedavime Ekim in basinda basliyorum... Malatyada olacak tedavim.. ama bi tuhaf hissediyorum daha dogrusu ne hissediyorum bilmiyorum... Ayrica Malatyayi secmekle dogru bi karar verdim mi onuda bilmiyorum.... hayirlisi

Transferi olup sonuç bekleyen arkadaşlar inş pozitif sonuçlarınızı alırsınız. Bizde bu moralle başlarız tedavilere. Hepimizin Allah yardımcısı olur inş.

kızlar maerhaba bende varım dondurulmuş transferim olucak bu ay memorialde inşallah topiğimiz hayırlı olur ve hepimiz hamiş oluruz aminnnnn

canım bende varım eylul sonu ekim bası gibi olucak su an tahlillrimi yaptırıyorum bahceci kliniginde yaptırıcam allah nasip ederse

slm arkadaşlar bende salı günü rahim filimi çekilecem sonucuna göre başlıyacam tedaviye ilk denemem olacak benide listeye yazarsanız sevinirim inşalah hayırlı olur hepimiz için

Herkesin tedavisi hayırlı olsun arkadaşlar.
Benim eylül sonu dondurulmuşlarla başlıcak Ekimde ttarnsfer olur sanırım. Medicana Beylikdüzü Aysun Güney-Selman Laçin.

merhaba bende ekimin 20 sinden sonra fikrim değişmezse memorialde başlamayı düşünüyorum eylülde ön görüşme için gideceğiz 20 saatlik bir mesafedeyiz istanbula memorialde ilk ama normalde 4. denemem olacak

Back
X