Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesefki yok..
slm arkadaşlar bu gün tranfer günüm belli oldu 1 eylül allah izin verirse allahım inş bu kez olur inşş
kızlar benimde transfer tarihim belli oldu 31 ağustos yani salı günü 2 donmuş meleğim benimle olacak onları çok ama çoook özledim ve onlara kavuşunca 9 ay boyunca hiç bırakmıyacam onlarla her gün konuşacam annelerini bırakmasınlar diya rabbime yalvaracam bu melekleri bana armağan etsin diye
kızlar allah yardımcınız olsun inşallah peş peşe hamile haberlerinizi duyar halaylar çekeriz allah yardımcınız olsun nerde yaptırdınız kızlar tedaviyi..
slm Aral ....Bana da dondurulmuşlar transfer edilecek de,merak ediyorum adetin kaçıncı günü transfer oluyor?Bi de lucrin kullandın mı?gamzelim seninle şuan tam kaderdaşız ne olur biribirimize destek olalım ve hep olumlu düşünelim yürekten inanalım güvenelim bebişlerimize bu defa olacağına inanalım canım inşallah ikimizde hamile kalıcaz içimden öyle geliyor ve kırklarımız karışacak bebişlerimiz ayni günlerde doğacak inşallah bunları yazmak bile insana ayrı bir mutluluk veriyor
Canım aşılamayla boşa zaman harcama bence ,ben de 2 kez yaptırdım olmadı...Dr a kalsan devam et diyordu ama iyiki etmemişim zamn kaybı bence...Tüp bebek bile tutmadı..Son karar senin tabiii...bende eylülde yaptırmayı düşünüyorum konya eurofertıl de ama kararsızım bi kez daha aşılama yaptırsam mı acaba.aramızda aşılama yaptıran var mı kaç kez yaptırdıktan sonra tüp bebege başladınız.cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar çok kararsızım.allah hepimizin kucagını doldursun inşallah....
gamzelim seninle şuan tam kaderdaşız ne olur biribirimize destek olalım ve hep olumlu düşünelim yürekten inanalım güvenelim bebişlerimize bu defa olacağına inanalım canım inşallah ikimizde hamile kalıcaz içimden öyle geliyor ve kırklarımız karışacak bebişlerimiz ayni günlerde doğacak inşallah bunları yazmak bile insana ayrı bir mutluluk veriyor