• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

mrb arkadaslar bende konya euro fertilde yaptırcam bugun yumurrta toplandı inşş hamileyim diyede yazarım ii aksamlar

slm arkadaşlar bu gün tranfer günüm belli oldu 1 eylül allah izin verirse allahım inş bu kez olur inşş

kızlar benimde transfer tarihim belli oldu 31 ağustos yani salı günü 2 donmuş meleğim benimle olacak onları çok ama çoook özledim ve onlara kavuşunca 9 ay boyunca hiç bırakmıyacam onlarla her gün konuşacam annelerini bırakmasınlar diya rabbime yalvaracam bu melekleri bana armağan etsin diye

slm arkadaşlar bu gün tranfer günüm belli oldu 1 eylül allah izin verirse allahım inş bu kez olur inşş

kızlar benimde transfer tarihim belli oldu 31 ağustos yani salı günü 2 donmuş meleğim benimle olacak onları çok ama çoook özledim ve onlara kavuşunca 9 ay boyunca hiç bırakmıyacam onlarla her gün konuşacam annelerini bırakmasınlar diya rabbime yalvaracam bu melekleri bana armağan etsin diye

kızlar allah yardımcınız olsun inşallah peş peşe hamile haberlerinizi duyar halaylar çekeriz allah yardımcınız olsun nerde yaptırdınız kızlar tedaviyi..

sağol belgincim inşallah dediğin gibi olur hep birlikte hamileyimmm deriz canım ben memorial e gidiyorum 2 kuzum beni bekliyor arda dondu kuzularım orda anneleri onlara çok güzel bir ortam hazırlıyor onları çok ama çok sevicem ve bana sımsıkı tutunacaklar rabbim yalvarırım ne olur duy sesimi ol de yaradanım olsun amin

kızlar allah yardımcınız olsun inşallah peş peşe hamile haberlerinizi duyar halaylar çekeriz allah yardımcınız olsun nerde yaptırdınız kızlar tedaviyi..

sağol canım inş rabbim hepimizin yardımcısı olsun..benimde umut tüp bebek merkezinde dondurulmuş ili tane emriyo konulucakk inş olur bu allahım inş

gamzelim seninle şuan tam kaderdaşız ne olur biribirimize destek olalım ve hep olumlu düşünelim yürekten inanalım güvenelim bebişlerimize bu defa olacağına inanalım canım inşallah ikimizde hamile kalıcaz içimden öyle geliyor ve kırklarımız karışacak bebişlerimiz ayni günlerde doğacak inşallah bunları yazmak bile insana ayrı bir mutluluk veriyor

gamzelim seninle şuan tam kaderdaşız ne olur biribirimize destek olalım ve hep olumlu düşünelim yürekten inanalım güvenelim bebişlerimize bu defa olacağına inanalım canım inşallah ikimizde hamile kalıcaz içimden öyle geliyor ve kırklarımız karışacak bebişlerimiz ayni günlerde doğacak inşallah bunları yazmak bile insana ayrı bir mutluluk veriyor
slm Aral ....Bana da dondurulmuşlar transfer edilecek de,merak ediyorum adetin kaçıncı günü transfer oluyor?Bi de lucrin kullandın mı?

bende eylülde yaptırmayı düşünüyorum konya eurofertıl de ama kararsızım bi kez daha aşılama yaptırsam mı acaba.aramızda aşılama yaptıran var mı kaç kez yaptırdıktan sonra tüp bebege başladınız.cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar çok kararsızım.allah hepimizin kucagını doldursun inşallah....

:3:Bende varım. Dün iğnelere başladım. Haydarpaşa Gata Dr. Ali Rüştü Ergür.Uzun protokol. Bugün ikinci iğnemi yaptım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:

bende eylülde yaptırmayı düşünüyorum konya eurofertıl de ama kararsızım bi kez daha aşılama yaptırsam mı acaba.aramızda aşılama yaptıran var mı kaç kez yaptırdıktan sonra tüp bebege başladınız.cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar çok kararsızım.allah hepimizin kucagını doldursun inşallah....
Canım aşılamayla boşa zaman harcama bence ,ben de 2 kez yaptırdım olmadı...Dr a kalsan devam et diyordu ama iyiki etmemişim zamn kaybı bence...Tüp bebek bile tutmadı..Son karar senin tabiii...

ayyy canım ya inş.. ne kadar güzel şeyler yazmışın öyle allahım inş bu kez ikimizinde yüzü güler.. ben seni takip ediyorum sürekli senin için dua edicem..gelişmeleri birbirimize bildirelim olurmu..

Canim beni yanlis yazmissin... Kayseri degil Malatya olacak.... Malatya Dogufertil____ Doktorum Ugras Ucar olacak... :uhm: Okadar karisigim ki.. ne olacak bilmiyorum... Herkese simdiden bool sanslar.

senseiye canım burda transfer rahim kalınlığı uygun seviyeye gelmesiyle oluyor benim adetin 15.günü olcak

gamzeli canım benim dualarımada seninle inşallah bizde seninle hamilelik süreçlerimizi paylaşıcağız ve mayıs annelri topiğini açacağız rabbim sesimizi duy ve bizede emanetlerimizi ver evlerimize neşe kaynaklrımızı ver rabbim ne olur dularımızı duy ve herşeyimiz yolunda gitsin transferimiz ve kan değrimizve gebeliğimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah aminnn

Back
X