Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BURDA KAÇ HAMİŞ VAR BİLMİYORUM AMA HAMİLE ARKADAŞLARA SORUNSUZ BİR HAMİLELİK VE KUCAKLARINA ALMALARINI DİLİYORUM RABBİMDEN....BİZ BEKLEYENLEREDE EN KISA ZAMANDA EMEKLERİMİZİN BOŞA GİTMEMESİNİ,ANNELİK DUYGUSUNU TATMAMIZI VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DİLİYORUM YARADANDAN....BİRDE ŞU ARKADAŞLAR BEN 4 YIL BEKLEDİM BEBEĞİMİN OLMASINI VE 4. YILDA TÜP BEBEKLE HAMİLE KALDIM AMA MELEĞİMİ 24 HAFTALIK KAYBETTİM ŞUNA İNANINKİ HAMİLE KALAMAMAKTAN DAHA ACIYMIŞ BEN 4 YILI UNUTTUM BEBEĞİMİN ATEŞİYLE YANDIM ALLAH DAHA KÖTÜ ŞEYLER YAŞATMASIN SAKIN ÜZÜLMEYİN OLMUYO DİYE OLMAMASINDAN DAHA ACI ŞEYLER VARMIŞ ŞİMDİ BENİ BEKLEYEN BİR MEZAR VAR ÖLÜM YILDÖNÜMÜ EVLİLİK YILDÖNÜMÜM OLANsenağlama....EĞER ÜZDÜYSEM ÖZÜRDİLERİM KIZLAR...HİÇBİR ANNE BEBEKSİZ,HİÇBİR BEBEK ANNESİZ KALMASIN....
:2::2::2: üzüldüm inş yeni bi bebişin olur ve acını az da olsan dindirir
sevindim senin adına. bende bu ay başlayacağım orada bana umut verdin.
bugün tekrar kan testi verdim değerim 2 katına çıkmış şimdilik bi sorun yok dedi doktorlar darısı hepinizin başına..
basket nasıl acaba fıyat bakımından
esracım senin seminer ne zaman, ne zaman başlıyorsun?
basket nasıl acaba fıyat bakımından
meraba arkdaşlar zaman geçmek bilmiyo adet olsamda gitsem doktora çok heyecanlıyım bu seferde tutacak inşallah ama sonu güzel olacak allahın izniyle bugün yarın adet olmam gerekiyor stresten midir bilmem gelmedi hala
bugün tekrar kan testi verdim değerim 2 katına çıkmış şimdilik bi sorun yok dedi doktorlar darısı hepinizin başına..
Meraaabbaa:)bende varımm:)Bi kaç güne kadar regli olucam ve tedaviye başlayacağım.Ümraniye Erdemde başlıyor tedavim?Önerilerinizi bekliyorum?Sizce hastane seçimim nasıl![]()
allahım hepımızın yardımcısı olsun canlar
bende bır dhakı ay baslayabılırım
3,denemem ve umut tupte uzun protokol olucak
2,denemede hamıs kaldım ama dustu bebegım degerlerım dusmeye basladı ve sonlandı yanı
ınsallh bende bukez hamıs kalırım ve saglıcakla kucagıma alırım
once herkese sonra rabbım bana saglıkla hayırlı uzun omurlu evlat nasıp etsın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hade hayırlısı canım ınş adet olmazsında bebegın dogal yollan gelır :)
allahım hepımızın yardımcısı olsun canlar
bende bır dhakı ay baslayabılırım
3,denemem ve umut tupte uzun protokol olucak
2,denemede hamıs kaldım ama dustu bebegım degerlerım dusmeye basladı ve sonlandı yanı
ınsallh bende bukez hamıs kalırım ve saglıcakla kucagıma alırım
once herkese sonra rabbım bana saglıkla hayırlı uzun omurlu evlat nasıp etsın amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin