• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

pera80 bacum... beni de ekleyiver listeye.

Ekim 15 gibi Umut tüp bebe - Süleyman Tosun Sakunya
4. denemem bu eşimde morfoloji 1, sayı ve hareket sıkıntısı da var.

merhaba, beni de listeye eklerseniz sevinirim. 34 yaşındayım, polikistik over ve her iki tüpte tıkanıklık sebebiyle tüp bebek yapılacak. eşimin sonuçları normal. ilk tüp bebek denememiz olacak. izmir de İrenbe tüp bebek merkezinde dr. dilek hanım yapacak. 24 eylül adet günüm. 3. günü gel ilaçlara başlayalım dedi. kısa protokol olacak. kendim de doktorum ama bu endişe ve korkularıma yatıştırmıyor:)) çoookkk heyecanlıyım....

eylem bnde senın gıbı cok heyecanlıyım benmde ılk lolacak rbbım yuzmuzu guldursun ınşşş

mrb arkadaşlar ben buraya yeni katıldım,, benimde ismimi listeye yazabilirsiniz, 24 yaşındayım ege üniv- uzun protokol uygulanıyor, iğnelerime bugün başladım,,, çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun

mrb arkadaşlar ben buraya yeni katıldım,, benimde ismimi listeye yazabilirsiniz, 24 yaşındayım ege üniv- uzun protokol uygulanıyor, iğnelerime bugün başladım,,, çok heyecanlıyım rabbim yardımcımız olsun

rabbım bu yolda olan herkesın yardımcısı olsun canım tedavın hayırlı olsun
ya bende sana bişi sormak ısttıyorum
benım yasımda 22
sımdı ben adet oluyorum semınere katılacagım bu hafta adetmın 10.gunune gelıor
bana dıger adetımın 2. gunundemı bakarlar

büyük ihtimalle bir sonraki adet gününde gelmeni isterler, adetin 2.veya 3. günü olması gerekiyo. daha net bilgi için doktorunu aramanı öneririm

sen daha once rahım fılmı cekıldınmı
yada tup bebek merkezınden ıstedılermı
yanı tam olarak asamaları anlatırsan bana cok sevınırım
adetın 2. vede 3. gununde ne tahlıl falanmı yapıolar
doktorum falan yok suan ıcın
sadece semınere katılacagım

ben de ekim ayında düşünüyorum inşşşşşş...tabi bir aksilik olmazsa...beni de yazdırınnnnnnn lütfen

Bende 3.iğnemi oldum.175 doz puregon başladık.sonrasında ovitrelle veorgalutran kullanacağım.Yarın kontrolüm var.Bakalım yumurtalar ne halde. Bu ilk denememiz.Eşimde de bende de sorun yok.Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum.Umarım olur.Hayırlısı bakalım.

Bende 3.iğnemi oldum.175 doz puregon başladık.sonrasında ovitrelle veorgalutran kullanacağım.Yarın kontrolüm var.Bakalım yumurtalar ne halde. Bu ilk denememiz.Eşimde de bende de sorun yok.Ama 1 yıldır hamile kalamıyorum.Umarım olur.Hayırlısı bakalım.

hepınızın tedavısı hayırlı ugurlu olsun ınşşşşş

Jansettt canım tedavin hayırlı olur işallah. Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz.

canım lucrinmi başladın. bende ayın 15 inde lucrinle başladım uzun protoköle. sanırım yakın günlere denk gelir transferimiz.. alalh yardımcımız olsun.

Back
X