2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

canım hayırlı olsun emin ol zaman akıp gidiyor Ben ilk ilacıma 30.07de başladım yarın hayırlısıyla trasferim var. Umarım herşey yolunda gider ve tez zamanda yavruna kavuşursun

amınnn cumlemızzzzzzzzzzzzzzzzzz

:teytey::teytey::teytey:
bebegını kap gel yarın ınşşşşşşş

kalan yarım ilaçları değil. bazen fazla aldırmış oluyorlar. kullanılmayan kalıyor eğer tedavi olumlu olursa hastaneye bırakıyorlar.

merhaba arkadaşlar bende Haydarpaşa Gata da Ali Rüştü hocacın hastasıyım transferim 20 eylülde gerçekleşti

Nurcaann:)nasıl gidiyorBugün transferinin 4. günü neler hissediorun?Kaç emriyo verilmişti sana?kaydirigubbakcemile2Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.Sağlıkla kal

canım 1 tane verildi ama doktorum 1. kalite dedi inşallah tutacak dedi bu arada ilgin için sağol canım günümü hatırlıyo olman çok hoş :)))))))))) rabbim inşallah hepimie nasip eder

bu arada yazmayı unutmuşum hiç birşey hissetmiyorum hani millet diyokarnım şiş kan geliyo göğsüm şiş felan bunlardan sadece bende karın şişliği var oda kullandığımız inelere başladığım günden beri vardı zaten birde hemşiremiz özlem hanım böle belirtilerin çoğala bileceğini hamile gibi mide bulantısı baş dönmesi hissedebileceğimi bunların hepsinin sebebinin iğnelerin etkileri olduğunu sölemişti bana yani sizlerde bir belirti olmazsa üzülmeyin bende yok hiç birşey yada belirti olursada erken sevinmeyin herşey zamanla bakalım rabbi sonucunu hayırlı versin herkeze
bu arada bir değişiklik olursa mutlaka iletirim aaaaaaaaaaaa birde çok akıntım var onu unutmuşum sebebinin vajinal jel olduğnu sanıyorum çünkü transferden önce öle bişiyim yoktu :)))))))))))

yok esracım yapmadım ama prensestuba benim hastane arkadaşım onunki tutmadı ya ona çok üzüldüm bu devredede psikolojinin bozuk olmaması lazım ama ben kızı çok merak ediyom ve çok üzülüyorum birazda o yüzdende korkuyorum ounda tutmadıya benim tutsada sevinemicem ondanda idrar yapıp yapmama arasında kaldım ben ondan çok ümitli idim yaşı genç bide canlı neşeli biriydi

hakkında hayırlısı olsun canım o su sıralarda pek gırmıor sanırım kafa topluor
onun hc bır belırtısı yoktu
psıkolojını bozma
rabbım onada sanada herkesede versın ınşşşşş

inşallah rabbim onada hepimizede verir ama bendede hiç bir belirti yok esracım ya herhangi bir değişikliğim yok hatta okadar dinç ve dinamiğimki sürekli içimden hoplayıp zıplamak spor yapmak gezmek hiç eve girmemek geçiyo gram halsizlik yok sadece akıntım var transfer gününden beri

akıntın buyuk ıhtımal ılaclardan dolayı

evet canım bende öle düşünüyorum akıntım mutlaka vajinal jel kullanıyorum sabah akşam ondan dolayı sanırım sabah bi idrar testi yapiyim diyorum bütün herkez üstüme geliyor yap idrar testi diye bende zaten zor tutuyom kendimi bakalım sabah yaparsam mutlaa sonucu yazarım inşllah iyi olurda mutlu mutlu yazarım :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…