- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
canım hayırlı olsun emin ol zaman akıp gidiyor Ben ilk ilacıma 30.07de başladım yarın hayırlısıyla trasferim var. Umarım herşey yolunda gider ve tez zamanda yavruna kavuşursun
arkadaşlar ben gonol f kullandım 2 kalemi 150.............. 3kalemi 225 olrak kullandım hepsinde ilaç kalıyo mutlaka onlar birleştirilip kullanılıyo sanırım ama hemşire bana at dedi açtıklarını diğer hastaneler neden kullanıyo peki esra8 eski hastaların ilaçlarınıda vercekler diyo sonra bi zararı olmasın eğerki kullanılıyosa benim hemşirem neden at dedi ben ayın 4 ünde başladım ilaçlara çok geçmedi yani
merhaba arkadaşlar bende Haydarpaşa Gata da Ali Rüştü hocacın hastasıyım transferim 20 eylülde gerçekleşti
canım 1 tane verildi ama doktorum 1. kalite dedi inşallah tutacak dedi bu arada ilgin için sağol canım günümü hatırlıyo olman çok hoş :)))))))))) rabbim inşallah hepimie nasip eder
ayın 1 inde canım ama ben sabredemiyorum
kendimi sıkıyorum elimden geeldiğince bakalım nereye kadar dayanacam :)))))))))))
bende eylul sonu ekımın ılk adetınde gıdıyorum nasıpse
buyuk ıhtımal adanada
ve gene buyuk ıhtımal uzun protokol
ayın 1 inde canım ama ben sabredemiyorum
inşallah rabbim onada hepimizede verir ama bendede hiç bir belirti yok esracım ya herhangi bir değişikliğim yok hatta okadar dinç ve dinamiğimki sürekli içimden hoplayıp zıplamak spor yapmak gezmek hiç eve girmemek geçiyo gram halsizlik yok sadece akıntım var transfer gününden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?