- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
evet canım bende öle düşünüyorum akıntım mutlaka vajinal jel kullanıyorum sabah akşam ondan dolayı sanırım sabah bi idrar testi yapiyim diyorum bütün herkez üstüme geliyor yap idrar testi diye bende zaten zor tutuyom kendimi bakalım sabah yaparsam mutlaa sonucu yazarım inşllah iyi olurda mutlu mutlu yazarım :))))))))
canım 1 tane verildi ama doktorum 1. kalite dedi inşallah tutacak dedi bu arada ilgin için sağol canım günümü hatırlıyo olman çok hoş :)))))))))) rabbim inşallah hepimie nasip eder
Merhaba arkadaşlar sizlere kısaca hikayemi yazmak istiyorum. belki benimle benzer durumda olan arkadaşlara umut olur.
ben de ilk sayfadaki listede ismi olanlardan biriyim. Başımdan üç aşılama ve iki başarısız tüp bebek tedavisi geçti. ilk dememde 7 yumurta toplandı. yedisi de döllendi. birinci kalite üç embryo konuldu, fakat tutunmadı. ikincisinde yine 7 yumurta toplandı, fakat iki tanesi döllendi onlarda sadece iki hücreye kadar bölündü, bölünmeleri de devam etmeyince transferim olmadı. bunun nasıl bir büyük bir çöküntü olduğunu anlatamam. en son tüp bebek tedavim temmuz ayında gerçekleşti.Yeni tedavime ise ekim ayında başlayacaktım ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim. buna hala inanamıyorum. Bu ay reglimin ikinci günü başlayıp 12. gününe kadar bal, çörek otu, tarçın karışımını yedim. bunun faydası oldumu bilmiyorum.ama bana olmuştur gibi geliyor. Tabiki Rabbim istemezse hiçbir şey olmaz. bol bol dua ettim. bol bol ayetel kürsi okudum. bazen bebeğimin olmayacağına inandım. bazen umut doldu içim. Bugün bhcg testim 475 çıktı. 4+5 günlük hamileyim buna inanamıyorum. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur bebeğimi. Darısı hepinizin başına arkadaşlar. inanın her duamda sizleri de andım ve bundan sonra da böyle olacak rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben burdaki hamile haberleriyle hep mutlu oldum bir gün sıranın bana da geleceğine inandım. onun için hamilelik haberimi sizlerle paylaşmak istedim. umarım sizleri sıkmamışımdır. sevgiyle kalın.
ebr78 inşallah Allah kucağına alıp sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin
maalesef 6. güünüm ve negatif ama bu yok demek değildir dimi arkadaşlar nasılsa dah çok erken
bu harika bir haber tebrik ederim canımm :)) çok sevindim darısı başımıza inşallah :))
idrar testi için çok erken, morelini yüksek tutmaya devammaalesef 6. güünüm ve negatif ama bu yok demek değildir dimi arkadaşlar nasılsa dah çok erken
ebr78 çok sevindim senin adına, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. darısı bizlerin başına
Merhaba arkadaşlar sizlere kısaca hikayemi yazmak istiyorum. belki benimle benzer durumda olan arkadaşlara umut olur.
ben de ilk sayfadaki listede ismi olanlardan biriyim. Başımdan üç aşılama ve iki başarısız tüp bebek tedavisi geçti. ilk dememde 7 yumurta toplandı. yedisi de döllendi. birinci kalite üç embryo konuldu, fakat tutunmadı. ikincisinde yine 7 yumurta toplandı, fakat iki tanesi döllendi onlarda sadece iki hücreye kadar bölündü, bölünmeleri de devam etmeyince transferim olmadı. bunun nasıl bir büyük bir çöküntü olduğunu anlatamam. en son tüp bebek tedavim temmuz ayında gerçekleşti.Yeni tedavime ise ekim ayında başlayacaktım ve ben bugün hamile olduğumu öğrendim. buna hala inanamıyorum. Bu ay reglimin ikinci günü başlayıp 12. gününe kadar bal, çörek otu, tarçın karışımını yedim. bunun faydası oldumu bilmiyorum.ama bana olmuştur gibi geliyor. Tabiki Rabbim istemezse hiçbir şey olmaz. bol bol dua ettim. bol bol ayetel kürsi okudum. bazen bebeğimin olmayacağına inandım. bazen umut doldu içim. Bugün bhcg testim 475 çıktı. 4+5 günlük hamileyim buna inanamıyorum. inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur bebeğimi. Darısı hepinizin başına arkadaşlar. inanın her duamda sizleri de andım ve bundan sonra da böyle olacak rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben burdaki hamile haberleriyle hep mutlu oldum bir gün sıranın bana da geleceğine inandım. onun için hamilelik haberimi sizlerle paylaşmak istedim. umarım sizleri sıkmamışımdır. sevgiyle kalın.
böle bır mucızeye suan o kadar cok ıhtıyacım varkı benımde
tupe gıtmek bu yasta o ılacları kullanmak ıstemıorum aslında
ama evladım ıcın deger hersyee.....
rabbım saglıklan kucagına almyıda nasp etsın
duanı bızede eksık etme
sızde sorun neydı?
Umarım mucizen bir an önce gerçekleşir canım. Dualarım her zaman sizlerle inan. bu derdi yaşamayan bilemez çünkü. bizim sorunumuz erkek infertilesi. sperm harekeliliği az. aslında biz bebek istediğimiz ay hamile kaldım ben ama düşük oldu. sonra da 3 yıl boyunca bir daha hamile kalamadım. kısmet bu günlereymiş. inşallah bu süreci sağlıkla tamamlayıp kucağıma almayı nasip eder Allah.
Merhaba kızlar
Bugün transferimin 5. günü biraz ağrım var kasıklarımda bir de göğüslerim dolgunlaştı başkada bişey yok. Sürekli yatmaktan uyuştu her yerim artık bugün birazcık kalktım ve ılık bir banyo yaptım. Özledim sizleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?