2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

uzundada zamn nasıl gecer yaw

hiç zaman geçmez gibi geliyor, ama onu pek düşünmemeye çalıştım, şimdi yarısını arkamda bıraktım,decapeptyl nin yanında bugün yeni bir ilaca başladım gonal-f diye , hakkımızda hayırlısı olsun, bir kaç ay sonra inş hepimiz bebeklerimizden bahsediyor olacaz allahın izniyle,,zemuszemus

ay ınş o gunlerı sabırsızlıklan beklıorum ınşşşşşşşşşşşş

teşekkürler esra...inşaallah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder rabbim..yarın ilk iğnem var inşallahh hayırlsı olur

bende 5 senelik evliyim şanssızlıklar bitmiyor bir aşılama bir tüp bebek denemesi sonuç başarısılık 3 yıl sebepsiz infertilite şimdi eşde canlı hücre yo ve ekimde tekrar kısmetse deneme çok yorgnumturkbayragiturkbayragi

acelya canını sıkma
hersey gusel olacak ınş
hepımız ıcın
sadece sabretmek lazım bıraz daha

Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş

günaydınlar herkese 7 yumurtamdan 4 ü iyi durumdaymış az ama olsun geçen seferde sadece 2 tane olmuştu bunada şükürler olsun bugün transfer günüm belli olacak baaklım heyecanla bekliyorum

günaydınlar herkese 7 yumurtamdan 4 ü iyi durumdaymış az ama olsun geçen seferde sadece 2 tane olmuştu bunada şükürler olsun bugün transfer günüm belli olacak baaklım heyecanla bekliyorum

oenmlı olan 1 tane saglıklı olması rabbım gonlune gore versın ınşşşş

Hoşgeldin yenideenn o haldee:teytey:Yorulmak yok bizeeee)alkisalkisalkisBende ilk tedavim yarın yumurta toplamam olceekkheyecan var Allah yar ve yardımcın olsun canım benimm))))))

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

--------------------------------------------------------------------------------

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…