- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
merhaba kızlar bende tedaviye başladım bugün adet oldum yarın dr a gidicem benimd uzun protokol rabbim hemize hayırlısını versin...
uzundada zamn nasıl gecer yaw
hiç zaman geçmez gibi geliyor, ama onu pek düşünmemeye çalıştım, şimdi yarısını arkamda bıraktım,decapeptyl nin yanında bugün yeni bir ilaca başladım gonal-f diye , hakkımızda hayırlısı olsun, bir kaç ay sonra inş hepimiz bebeklerimizden bahsediyor olacaz allahın izniyle,,zemuszemus
canım tedavın hayırlı olsun oncelıkle dılerım rabbım hayırlı bır evlat nasp eyler sanada...
kısadan farkı su.ılaları daha uzun kullanıosun vede yumurtanı buyutmek ıcın ılac verıolar
ayrıca bu yumurtalık rezervıne gore değişior kısa yada uzun olması
evet 11. gun 1 gunu kabul edılıor:1hug:
teşekkürler esra...inşaallah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip eder rabbim..yarın ilk iğnem var inşallahh hayırlsı olur
Kızlar sonucum negatif 1.20 çıktı kısmet değilmiş
günaydınlar herkese 7 yumurtamdan 4 ü iyi durumdaymış az ama olsun geçen seferde sadece 2 tane olmuştu bunada şükürler olsun bugün transfer günüm belli olacak baaklım heyecanla bekliyorum
bende 5 senelik evliyim şanssızlıklar bitmiyor bir aşılama bir tüp bebek denemesi sonuç başarısılık 3 yıl sebepsiz infertilite şimdi eşde canlı hücre yo ve ekimde tekrar kısmetse deneme çok yorgnumturkbayragiturkbayragi
oenmlı olan 1 tane saglıklı olması rabbım gonlune gore versın ınşşşş
aradaşım teşekkür ederim Allah seninde yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?