iyi bence ilkinde benimde 10 du 6 döllenmişti. bir verildi sıfır tutundukaliteli olsunda inşalalahhh arkadaşım önemli olan bu hakknda hayırlısı olsun.benimde 2.denemem oluyor şuan.allah yardımcımız olsunnn inşalalh.
saoll canımmmmm:)efett hayırlııı bakalın ne olcakkk transfer kaç dk sürdü canımm ya bana anestezi dedi dr heyecanımdan :)yumurta toplamadan koly mı zor mu???İşaallhhh bu kez rabbim hayırlı sağlıklı bi evvlat nasip etsin sanave tüm güselll arkadaşlarımaaaaopuyorumnanaktan
kelebekcıgım tedavın hayrılı olsun canım
stress yapma dıcem ama ayynı durumda bnde varım
sımdı adetımı beklıorum
2.gunu gıdıp tahlıllerım olacak
sonra rahım fılmım
doktorum sonra karar verecek uzunmu kısamı
uzun olursa esım transefere falan gelemeyebılır
bayram yogunlugunda cıkamıyacak
bugun bunun yuzunden kavga ettık,
canım sıkılıoyr......oyle gusel vede sıtreslı bır gunde esımın yanımda olamayacgı dsuncesı benı mahfedıor
ama eger bende sorun yoksa uzun protokol daha ıı deılmı
kısa bırazdaha yumurta rezervınde srun olanlar ıcın kullanılıor dıe bılıorum
Tam tesri diil mi?Yani kısa protokolde rezerv sorunu olan hemen cevap verebilir mi kii??*ama hiç bilmiorum düz mantık sadece benim bi de doktorum kontroller esnasıda kısa sürede cevağp alırız rezervin iyi demişti bi de ordan tahmin yürütüorumamannn bebeeeleeeekklerimis gelsindeeeekaydirigubbakcemile5
arkadaşlar
yumurta toplama günü tabiki çok heyecanlı olacaksınız.
bayılttıkları için sorun yok hiç acı hissetmiyorsunuz.hemşire seninle konusuyor hoppp sonra uykuya dalıyorsun.korkmanıza gerek yok.sonrada ayılıyorsun ismini sana sesleniyorlar .sonra odanıza alınıyorsunuz.
zaten 15 dak falan sürüyor.
bende narkoz mide bulantısı yaptı ki.ayılırken kustum.
sorularınız varsa cevaplayabilirim.
bu arada yumurta toplanırken eşim yanımdaydı ama transferde yoktu iş yüzünden.
herşeyin hayırlısı
allah nasip etsin herkeze inşallah
arkadaşlar
yumurta toplama günü tabiki çok heyecanlı olacaksınız.
bayılttıkları için sorun yok hiç acı hissetmiyorsunuz.hemşire seninle konusuyor hoppp sonra uykuya dalıyorsun.korkmanıza gerek yok.sonrada ayılıyorsun ismini sana sesleniyorlar .sonra odanıza alınıyorsunuz.
zaten 15 dak falan sürüyor.
bende narkoz mide bulantısı yaptı ki.ayılırken kustum.
sorularınız varsa cevaplayabilirim.
bu arada yumurta toplanırken eşim yanımdaydı ama transferde yoktu iş yüzünden.
herşeyin hayırlısı
allah nasip etsin herkeze inşallah
evet canım hemileyim
inşallah bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız
canım transfer hiç hissetmiyorsun gerçekten
hemde hiç bence gerek yok bayılmana
toplama tabi biraz ağrılı oluyo oda sonrasında tabi hep ilaçların etkisi.ki hala benim devam ediyordu.karın ağrılarım daha yeni yeni azaldı.sabredin biraz 3.aya kadar biraz zahmet çekicez.
evet canım hemileyim
toplama tabi biraz ağrılı oluyo oda sonrasında tabi hep ilaçların etkisi.ki hala benim devam ediyordu.karın ağrılarım daha yeni yeni azaldı.sabredin biraz 3.aya kadar biraz zahmet çekicez.
evet canım hemileyim
ınşşşşşşşş canım
aman olsunda hayırlısıylan varsın yanımda olmasın
ama ınş da olur :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?