2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

saoll canımmmmm:)efett hayırlııı bakalın ne olcakkk transfer kaç dk sürdü canımm ya bana anestezi dedi dr heyecanımdan :)yumurta toplamadan koly mı zor mu???İşaallhhh bu kez rabbim hayırlı sağlıklı bi evvlat nasip etsin sanave tüm güselll arkadaşlarımaaaaopuyorumnanaktan

transeferı bnde merak edıorum
ayrıca cok rahat olmak lazımmıs o esnada yoksa tehlıkesı varmıs
aslında en ıyısı anestezi

benimde yakın zamanda yumurtalar toplanacak ve çok korkuyorum hsg faciasından sonra bu nasıl olacak bilmiyorum,,, anestesi veriyorlarmış acı hissetmiyormuşsun bu biraz rahatlatıyor beni,,, trasfer konusunda deneyimlerini paylaşan arkadaşlar vardı çoğu sadece muayene olmadan hiç bir farkı yok hatta doktor bitti dediğinde inanmayanlar varmış ne çabuk diye ,, inş bizler içinde öyle kolay olur.

esracım doktoruna eşinin iş durumunu söylersen belki sana uygulayacağı protokolu ona göre ayarlar, yerimseniben

ama eger bende sorun yoksa uzun protokol daha ıı deılmı
kısa bırazdaha yumurta rezervınde srun olanlar ıcın kullanılıor dıe bılıorum

arkadaşlar
yumurta toplama günü tabiki çok heyecanlı olacaksınız.
bayılttıkları için sorun yok hiç acı hissetmiyorsunuz.hemşire seninle konusuyor hoppp sonra uykuya dalıyorsun.korkmanıza gerek yok.sonrada ayılıyorsun ismini sana sesleniyorlar .sonra odanıza alınıyorsunuz.
zaten 15 dak falan sürüyor.
bende narkoz mide bulantısı yaptı ki.ayılırken kustum.
sorularınız varsa cevaplayabilirim.
bu arada yumurta toplanırken eşim yanımdaydı ama transferde yoktu iş yüzünden.
herşeyin hayırlısı
allah nasip etsin herkeze inşallah

ama eger bende sorun yoksa uzun protokol daha ıı deılmı
kısa bırazdaha yumurta rezervınde srun olanlar ıcın kullanılıor dıe bılıorum

Tam tesri diil mi?Yani kısa protokolde rezerv sorunu olan hemen cevap verebilir mi kii??*ama hiç bilmiorum düz mantık sadece benim bi de doktorum kontroller esnasıda kısa sürede cevağp alırız rezervin iyi demişti bi de ordan tahmin yürütüorumamannn bebeeeleeeekklerimis gelsindeeeekaydirigubbakcemile5

tam tersı deıl dıe bılıorum.aslında protokol falanda kafamı karıstırıyorrrrrr

hamılesın demı :)ne gusel benımdeesım ıs yuzunden yanımızda olmayacak galıba

Sedacımm yaa ben bugün okuduysan eğer çok zorlandım bugün halada bayaa ağrım varrohaoldumsmiledoktorum aşırı heyecandaan transferimde de anestezi alacağımı söledi.nolur söleyin transfer mi daha ağrılı bu yumurta toplamamamı ona göre anesteziyi kabul ya da red edicem:sinifsinif:

evet canım hemileyim
inşallah bu mutluluğu hepiniz yaşarsınız
canım transfer hiç hissetmiyorsun gerçekten
hemde hiç bence gerek yok bayılmana
toplama tabi biraz ağrılı oluyo oda sonrasında tabi hep ilaçların etkisi.ki hala benim devam ediyordu.karın ağrılarım daha yeni yeni azaldı.sabredin biraz 3.aya kadar biraz zahmet çekicez.

esracım üzülme sonuçta iş yapacak bisey yok
önemli olan sonrası canım nasılsa berabersiniz
ben 1 ay ayrı kaldım
annemlerde kalmak zorunda kaldım.
ayrı şehirlerde oturuyoruz.
ama hep tel konuştuk heyecanlarımızı paylaştık
böyle yani
şimdi evimdeyim herşey normale döndü
oyüzden sakın stres yapmayın

inş. canım bizlerde bu mutluluğu yaşarız en kısa zamanda

sana birde sorum olacak kullandığın ilaçların yan etkileri neler oldu tam olarak, bende şuan ilaçlar konusunda hiç bir etki yok 14 gün decapeptly kullandıktan sonra 3 gündür golaf-f ve yarım doz decapeptyl ye devam ediyorum ne ağrım var ne ruhsal bunalım ne de karında şişlik.::1rolleyes: bu normalmi? böyle etkileri oluyomuş oysa

derin şunu söleyebilirim tranfer yumurta toplamadan çok daha kolay çünkü benim yumurtalar anestesi olmadan toplanmak zorunda kaldı katlanılmayacak kadar olmasada zordu.ama tranferde hiç sıkıntı çekmeyende var benim biraz ağrım oldu yerleştiririlirken ama oda 5 dakka falan olsun.hiç ağrısı olmayanda oluyormuş biraz bünye meselesi.çikolata kistinden dolayı her adet döneminde onca ağrıyı çekerken şimdi bunlar en azından hayatta en çok istediğim şeyi bana verecek olan ağrılar hepsi geçer yeter ki evlatlarımıza kavuşsak inşallahhhhhhhhhhhhh

ınşşşşşşşş canım
aman olsunda hayırlısıylan varsın yanımda olmasın
ama ınş da olur :))))))))

heyirli, ugurlu olsun canimm olumunekankayizsmileALLAH anali, babli etsinn :Saruboceq:
darisi bizim basimiza INSALLAHHH :Saruboceq:
Sen kac yillik evlisin ? daha önce asilama denedinmi canim ??

bende kismetse 6 ekimde adet olucam. sonra ilaclar falan.
daha sonra ine yapicam kendim. kasimin 3, 6 arasi tarnsfer yapicagiz dedi doktor.
bu cook uzun bir süre degilmi arkadaslarr. ilk duydugumda cook sasirdim.
nerdeyse bir ay sonra tarnsfer yapicaklar bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ınşşşşşşşş canım
aman olsunda hayırlısıylan varsın yanımda olmasın
ama ınş da olur :))))))))

evet canim yaaa bu kadar üzülme.
sonrasinda sana bakicak kimsen varmi ??
benim hic kimsem yook herifin eline bakicam 3, 4 gün.
sonrasin da ben yavas yavs islerimi yaparim artik

tecrübeli anne adaylari, tarnsferden sonra neye dikkat edelim.
yabanci doktorlar türk doktorlari gibi degil diyorlar.
sizlere ne önerdiler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…