2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

belkıd ehamılesınnnnnnnnn

yok canım ya test baktım 2 gün önce ilaç başladım bir kaç gün içinde olucam allahın izniyle 2 denemem ama çok stersliyim ve heyecanlıyım ilki tutmuştu yine tutacağına inanaıyorum ama sonu benzemez inşallah:Saruboceq:

Takip ediyorum ama yazmıyodum tedavi başlayınca yazim dedim.Sagol inşallah hayırlı sonu mutlu olur canım.Afyonda başladım ama çok pişman oldum ilk gün çok moralimi bozdu ordaki doktor.İgnemi kendim yapıyodum ama bitanedaha igne ekledi kalçadan yapılması gerekiyomuş onun için hastanede yapılacak bundan sonrakiler.Keşke sende başlamış olsaydın bana çok moral olurdu.Ama hayırlsısı tabi inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın.

inş herşey yolunda gider canım, aklına kötü şeyler getirme içini ferah tut, bol bol dua et,,zemuszemus

kısslaarr doktorum aradı, yarın öğleden sonra transferim olacakmışş... çokk heyecanlıyım))) kelebe_k canım yumurta toplama anesteziyle oldu. hiç ağrı hissetmedim, bulantı veya başdönmesi de olmadı, 1 saat sonra izmirden manisaya gittim (manisada oturuyorum doktorum izmirde) evde sadece o gün lekelenme tarzı hafif 2-3 saat kanamam oldu. ağrım sadece ayakta çok kalırsam oldu, gece rahat uyudum. ertesi gün de işe gittim. yani hiç merak etme. hayırlı haberlerini alırız seninde inşallah... benim için çokkk dua edin lütfen transferim güzel geçsin....

eylemciimm hade hayırlısı canımmm:)Allah yardımcın olsunnn:)Dualarım seninle Allah kolaylıklar versin vee hayırlı sağlıklı bir evlat olsun işallahh Rabbim emeklerini boşa çıkarmasınnnopuyorumnanaktan

hadi bakalım herşey yolunda gider inş., hamiş haberlerini alırız ,, bende izmir de ege üniv yaptıracam son iğnelerimi yapıyorum, sen nerede yaptırıyordun?

Aslında doktor iyi gibi ama bilirsin onlar ne varsa yüzüne pat diye söylüyorlar. Kırılır falan yok yani. Oysa biz onların ağzının içine bakıyoruz bir umut ne diyecekler diye.İlk seferde pek bişey soramadım doktora. Zaten bişey de bilmiyordum. Eşimde biraz konuşturmaz doktorun işine karışmamak adına sanırım. Ne dedilerse yaptık. Evet . 2. de Afyonda olacak. Başka çarem yok. Bu sefer ne kadar isteyecek bilmiyorum. Geçen sefer 4.500 TL . Tese ye 1.000TL aldılar. Dondurulma işlemi 600.

Zencim canım ben İrenbe tüp bebek merkezinde dr dilek hanıma gidiyorum. çok memnunum. o kadar pozitif, güler yüzlü, şen şakrak biri ki, her seferinde çok mutlu ve umutlu ayrılıyorum merkezden. ekonomik olarak sıkıntı yoksa mutlaka öneririm ( bir bir kurumla anlaşmaları yok her şey ücretli ama yumurta toplama gerçekleşmeden hiçbir ücret ödemedik, ilaçlar hariç)

İnşallah bu sefer emeklerinizin karşılıgını alırsınız canım.Ben sevmedim doktoru aşılamayı yapan doktorumla kıyaslayınca hiç ısınacagımıda sanmıyorum ama işte afyonda bi tane olunca mecbur ona gittik yakın diye.Hiç açıklama yapmıyo doktor bugün kontrol vardı sadece dediki yumurta sayın fazla degil başka açıklama yapmadı.Öbür doktorum herşeyi hem yazıyo hem anlatıyodu bize hayırlısı artık.Çok tutmuş sizin 6.100 TL offf .Niye rapor almıyosun canım.size aşılama falan yapmadan direk rapor verirler.

Evet çok fazla soru soramıyorsun.Biraz sert birisi. Ama dediğin gibi mecburen gidiyoruz. Evet tese falan olunca çok tuttu sanırım. Üstelik 2. denemede de herşey sıfırdan başlayacak. Dondurulmuşum bile yok.Napalım hayırlısı artık.Rapor alamıyorum. 2. evliliğim, çocuğunun olmaması lazım.Benim ilk eşimden kızım var.İnşallah bütün olumsuzluklara rağmen sonucun iyi olur. fazla takma doktoru da. Yine de işini iyi yapıyor. Önemli olanda o zaten.Meral hemşireye sor soruları iyidir o.

Meral hemşire çok iyi bende ona soruyorum zaten.Onada söledim ben nasıl davranıyo bu doktor hastalara böle dedim.Dün gittigimde başka bi hastayı azarlıyodu resmen.İşini iyi yapması önemli ama birazda hastaların moralini bozmasa.İnşallah sonucu iyi olurda gerisi hiç mühim degil.Senin daha önce çocugunda varmış niye tutmadıki tüp?

Günaydın canım. Bilmiyorum neden tutmadı. Bi açıklama yapılmadı malisef.Yaşımda ilerledi. Yumurtalarımda çok olmuyor artık. Bide sayılı sperm olunca. zaten 2 embriyo oluştu. Oda tutmadı. herşeye yeniden başlayacağız. Doktor dediki temmuz ayında 9 tüp bebek tedavisi oldu. 2si negatif birisi de ben. İnşallah bi dahaki sefere.

bizim devlet karşılıyor, maddi olarak sıkıntımız var yoksa özel en iyisi tabii, bende şimdiye kadar memnunum, ege üniv deki doktorlarda çok iyi ilgileniyorlar, güler yüzlüler, ama özel gibi olmaz,,yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…