2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kiz yoook aklima bile gelmedi esra.
seni tanimamk gibi biirsey, sen hanim diyince bende kafiyelei olsun diye yazdimm.
benim hic agrim yoookk. sadece lekenme varr

vallaa gelse alırdıımmmm:)benim kafam dağılmasa fena oluoruum ne yazıkkiitavsiiiyeeeeee vallaaa heyecandan ölebilirdim tansiyon bin beşyüüüz ahahhhahhaahholumunekankayizsmile

aman ALLAH korusun kendine iyi bak. sonra o tansiyon basina bela olur.
bende hic heyecan yookk. ben alti kere asilama oldum.
ilk 2 sinde 3 de cook heyecanliydim. artik alistim gibi ondanmi ne hic heyecanli degilim canimm olumunekankayizsmile
bilmiyorum belki bende o gün heyecanlaniirimm

Balık yememliyizi hiç duymadım,emin isin Esra8.Tam tersi ben özellikle balık yenmeli diye biliyorum.Kafam karıştı??

bende balık yemegin kısmını ilk defa duyutorum tam tersine protein agırlıklı beslenmek gerekir diye biliyorum hamillik ve öncesinde, nedeni nedir acaba?

cumartesı gunu bırı yazdı bunu buraya balık yemeyeın dıe
bnde sasırdım duyunca

Son düzenleme:
slm kizlarrrrrrrr opuyorumnanaktan nasilsinizzz
INSALLAH esra, müjdeli heberi birlikte vermek nsip oluur INSALLAHHHHHHHH :Saruboceq:

derin bu gün nasilsinn. keyfin yerindemi canimm

canımm saolaasınnn keyfim yerinde gibi ama sıkıntım çokgece ateşlendim şiddettli karın ağrım var yemek yemekdede zorlanıorumbunların sonucu etkilemesinden korkuyorummama kendimi eylemeye çalışıorumm:)dualarınızı bekliorumm:)))

hadi ya bu kadar zormu oluyor.
ALLAH yardimcin olsun. :Saruboceq: yook canim niye sonucu etkilesinkii. sen mpralini yüksek tut.
moralin bozuldumu kalk yürü yasca,
tv de izledim. insan yatik halde daha stres olurmus.
yani ayaklarin yerden kesildimi hormonlara bise oluyormus stres üretiyormus.
sen kendine dikkat et. corba gibi hafif seylerle idare et.
kaysi suyu icmeyide unutma.canimm

Son düzenleme:
yürümek tehlikeli dersen otur. ama ayklarin yere deysin canimm.
cook uuzun zaman var diye düsünme. hayal et inan zaman daha cabuk geciyor.
ALLAH yardimci olsun sana ve senin gibileree :Saruboceq:

ben cikiyorum canim. ALLAH yardimcin olsun.sabir versin.
bol bool subhanekeyi oku canim.
stres oldugun zaman sürekli LA HAVLE VELE KUVVETE ILAH BILLAHIL ALIYYIL AZIM.
cek canim.
birde YARABBI bana katindan tertemiz bir soy nasip et.
süpesiz sen dua lari isitensinn AMIINNNN
Hep bunlari oku bak sana sabir gelicektir bak görüceksin canim.
öpöpöp bbb

Canımm benimm:)eşim aradı dr mu olur böle takmasın demişş:ecrin_bebek:biras yürüsün demiş senin dediğin gibiizemuszemusdualar olmasa tükenmişiz zaten canım çok haklısın bir bir yapıcam bunlar Allaah bin kere razı olsun sendeenn:)opuyorumnanaktan

derin2 transferin olmuş, hayırlı olsun canım, test günü hiç gelmeyecek gibi sabırsızlanıyosun şimdi, moralini yüksek tut canım, , geçmez dediğin zaman, bi bakmışsın meleğini kucağına alacağın gün gelmiş, dualarımız seninle,, zemuszemus

bir de benim tedavimi eşim ve benden başka bilen kimse yok(sizler hariç:) ) yumurta toplamada ve trasferde yanımda sadece eşim olacak, gerçekten yanımızda biri olması gerekiyormu, kendi kendimize idare edemezmiyiz??transfer sonrası evde de bakan kimsem olmayacak 3 gün yatarak idare ederim sonrada yavaş yavaş işlerimi yaparım diye düşünüyordum,,,bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

canımmm öncelikle güsell dileklerin için saolllopuyorumnanaktancanım lk üç gün yatmak gerek hatta gaz oluyo ilaçlardan drum azcık yürü dedi banabenim ağrılarım çok ama yanındakilr napabilioki bu durumda.ben çok panik ve heyecanlı olduğumdan bi de k.valide aynı aptmana kız kardeşim iş durumundan yanımda eşiminde bir kız yeğeni var o da benimle yaşıo ondan kalabalıkım:)ama mühim oan psikoloji ben ne kadar korkuodum yumurta toplamadan transferden geçti gittizemuszemusbide ben bu güne kadar hiç anestezi ameliyot dolmadım ondan korktumkaydirigubbakcemile3ama bişi yokmuş geçtii bile ne kadar düşünürsek düşünelim geçiip gidecek bi şekildenasiptende ötesi olmuyo canımopuyorumnanaktan

zencim gerek yok ben toplamaya sadece eşimle gittik.ve benim eşimde ameliyat oldu.
önce onu aldılar o çıktı ben ona baktım 3 saat sonra beni aldılar.
transferde yine eşin yeterli.zaten kısa bir işlem.sonra 1 saat dinlenip evine gidiyorsun canım

seda ve derin cevaplarınız için saolun, opuyorumnanaktan kafama takılmıştı , nasıl olacak diye, idare edebiliriz ozaman, o kadar çok işlemden geçtikki artık bunlarında altından kalkarız allahın izniyle, iğneden korkardım, şimdi operasyonlar geçiriyouz normal geliyor, allah bu süreçleri yaşayan herkese yardım etsin sabırını versin,zemuszemus, zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…