• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

canım 2 hafta dedikleri süre sadece ilaç kullanım süresi hayatım siz yanlış anlamışsınızdır adet olur olmaz inelere başlıyırsun 2 hafta oluyo 3. haftada yüklemen yapılıyo bekleme süresini o 2 haftaya katmıyorlar ben eylül 4 de inelere başladım eylül 17 de yumurtalarım toplandı 20 eylüldede yüklemem yapıldı 2.5 hafta bile sürmedi ama test gününü bekliyonya 12 gün onu saymıyolar bu arada ben gebeyim yani tuttu

benim arkadas dedi. var sayalim 3 hafta olsun. trasnferden sonra dinlenmesi gerekmiyormuu.
gerci arkadsin ablasi gill istanbuldaymis ama. ne bilim ben bura tedaviye basladim. bür sürü aksilik cikti. türkiyeye gitmeden önce doktorla iyice konusmak gerek bence.
bu arada benim büyük ihtinmalle carsamba yumurtalrim toplanicakk. INSALLAH bede senin gibi sevinirim canimm. bebegin hayirli, ugurlu olsunnnn :Saruboceq: kucagina almakta nasip olur INSALLAAHHHHHHHHHHH :Saruboceq:

süper canım, hihoyyyt tbrler ,çokk sevindimm:sm_cool:, ard arda güzel haberler geliyor inş bu yolda giden herkes bu sevinci yaşarzemuszemus

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: :teytey: cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ALLAH tamanina erdirsinnnnnnnnnnn :Saruboceq:
canim bu gün hep seni merak ettim. ögleden sonra komsuma gitmistim. eve geldim pc actimm. pc acilmiyorduuuu :oklava: herif gec geldi yaptii. cok sükür. bu saate senin icin girdimmm Şeniz
ayyyyyyyyy coook sevindimm yaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile
yazini gördünn ayyyyyyy arkadas hamileymis dedim herifeeeeeeeeeeeeee :dance: :dance:

Sagolun arkadaslar güzel dilekleriniz için.
Insallah herkese nasip olur bu duyguyu tatmak allahim kimsenin kucagini bos çikarmasin.
Darisi sana umutlubirben. beni merak etmisin kiyamam sana kaydirigubbakcemile5

espoir canım çokkk tebrik ederim, çok mutlu oldum, inşallah değerin katlanır, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

umutlubirben, msj yeni gördüm. evet ben de tüp bebekle hamile kaldım. ilk denememdi. tüplerimin ikisi de tıkalıymış, tek şansım tüp bebekti. transferim 7 ekimde oldu. 19 ekimde kan testinde hamile olduğumu öğrendi. bugün saat 14.00 de ultrasonula bakılacak. keseyi görebilecek miyim diye çokk heyecanlıyım. Allah en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah.

Kızlarr günaydıın;)bi ahberim var biz bi kaç zamndır tüp bebekte kaç kişiyiz forumunda liste açtık:)varsa tedavidekiler başlayacaklarrr;))beklemede kilerr;)takibi kolay oluyooreee;)beklerizzz:)

Yeteerrr ahada haber virdim herkeşe:):lepi:

Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :emir_bebek: zemuszemus zemuszemus
Degerim 14cu gün 560
Sali tekrar kan vericem insallah katlanir

değerin süper canım allah kucağına almayı nasip etsin

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 13 gunum ve idrar testimde kocamannnnnnnn birrrr arti varrrrrrrrrrrrrrrrrrr :8: yarinda kan testi sonucunu aliyorummmmmmmmmm

espoir canım çokkk tebrik ederim, çok mutlu oldum, inşallah değerin katlanır, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

değerin süper canım allah kucağına almayı nasip etsin

Insallah degerim katlanir sali günü tekrar tahlilim var insan ister istemez endise ediyor.

Insallah degerim katlanir sali günü tekrar tahlilim var insan ister istemez endise ediyor.

gülüm içini ferah tut sen rahat olki bebeğinde hüzürlu olsun büyümeye başlasın karnında daha bu dert bitecek bidahaki hafta kese varmı diye dert etcen o bitcek kalp atışını o bitcek diğeri 9 ay dert etceğin çok şey olacak o yüzden sen mutlu ol değerin iyi gününde erken değil değerinin düşeceğini sanmıyorum genelde 11-12.gün testleri sonradan düşüyo sen 15. gün testi olduğun için sorun olmaz merak etme

gülüm içini ferah tut sen rahat olki bebeğinde hüzürlu olsun büyümeye başlasın karnında daha bu dert bitecek bidahaki hafta kese varmı diye dert etcen o bitcek kalp atışını o bitcek diğeri 9 ay dert etceğin çok şey olacak o yüzden sen mutlu ol değerin iyi gününde erken değil değerinin düşeceğini sanmıyorum genelde 11-12.gün testleri sonradan düşüyo sen 15. gün testi olduğun için sorun olmaz merak etme

insallah dedigin gibidir.
Transferim 15 ekim oldu tahilim 29 ekimdi.
Fakat benim endisem ben çok hastayim bronsit ve astlim var nefesim daraliyor, kuru öksürük. Durumum gittikçe agarlasiyordu antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.
Evim soguk annemde kaliyorum dün aksamdan beri.
Korkuyorum ki bebegime birsey olur.

canım ne yaptın kan testin nasıl çıktı??:28:

canim bugun gittik doktora kan testi sonucu 27 ... ama ben kani cuma gunu vermistim normal test tarihim bugundu yani 1 kasim.... doktor hamilesin ama degerin dusuk dedi... ki bende biliyorum daha yuksek bekliyordum .... ama erken verdim diye teselli ediyorum kendimi.... :18: doktor folik asit verdi bugun basladim yarinda tekrar gidiyorum kontrol icin falan.... persembe kan vermemi istedi doktor ama tamam derse yarin vermek istedigimi soylucem.... simdilik boyle ... bu arada benim devam etmem bi igne bi jel, kapsul ve hap vardi bunlari devam etmem gerekiyor ama doktor yurt disinda yaptirdigin icin biz recete yazamayiz diyorlar ne yapacaz bilmiyorum... yurt disinda yasayipta boyle bi problemle karsilasan varmi acaba??? :28:

Back
X