• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

kızlar sonucu aldım hamileyimmmmmmmmm:64::64::64::64::64: hala şoktayım elim ayağım titriyo ağlamaktan konuşamıyorum değerim 318 doktor çok ii dedi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

kızlar sonucu aldım hamileyimmmmmmmmm:64::64::64::64::64: hala şoktayım elim ayağım titriyo ağlamaktan konuşamıyorum değerim 318 doktor çok ii dedi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu

:nazar:Maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:16:Harika bir haberrrrrr:8:Allah sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşımmmmm:13:

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarında benim test günüm
boşluk hissi var içimde sonucu iyi olur inş.:18:

tbrler canım çok sevindim :92:, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisnn,,

kızlar meraba.....hepinizi çok çok öpüyorum...pozitif haberini alan arkadaşlarımıda tek tek tebrik ediyorum...
Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder işallah.....

tedavisi devam eden arkadaşlarımada bol şanss...:kkk:

tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarında benim test günüm
boşluk hissi var içimde sonucu iyi olur inş.:18:
amin canım çok sağol rabbim bu mutlluğu sana ve bunu yaşayan herkese nasip etsin inş yarında seni kutluyacaz burda:)

tbrler canım çok sevindim :92:, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisnn,,

kızlar meraba.....hepinizi çok çok öpüyorum...pozitif haberini alan arkadaşlarımıda tek tek tebrik ediyorum...
Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder işallah.....
tedavisi devam eden arkadaşlarımada bol şanss...:kkk:
amin canım inş o günleride görürüm

Tebrikler aycank degerinde gÜzel :nazar:
Saglikli kucagina almak nasip olur insallah.
sağol arkadaşım inş beraber alacaz kucağımıza doktor ümitlendirmek istemem ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi hala şaka gibi geliyo hiç inanmıyordum bir gün buraya hamileyim diye yazağımı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün yumoslarim toplandi teyzeleriii. pazartesine tarnsferim gerceklesicek. darisi tedaviye baslayan arkadalrain basinaa :16: biraz zor oldu ama simdi iyim cok sükürrr

masallahhhhhhhhhhhhhhh :nazar: :nazar: 41 kere masalalhhhhhhhhhhhhhh :nazar:
kucagina lamakta nsip olur INSALLAHHHHHHHHHHH :emir_bebek: :64: :64:
darisi tüm bebek isteyenlerin basinaaaaaaaaaaa :74:

aycan ılk gunden berı ıcıme doguyordu hamıle oldugun saglıklan kucagına al ınş
kız kelebek hamıle kaldın bızı unuttun :(
bırben az kaldı anne olamana......ınşşşşş

dün dayanmayıp eczaneden gebelik testi almış eşim bir hevesle eve gelip yapmamı istedi ama sonuç malum negatif (negatif çıkacağını bile bile yaptım) nasıl moralim bozuldu anlatamam. sabaha kadar abuk sabuk rüyalar gördüm
yarın test günüm bakalım hayırlısı

üzüldümm canimmm :13: hakkindan hayirlisi olur INSALLAHHH
ne diyim bilmyiorumm. bende asilamda kac sefer hüsrana ugradimmm :5:
cook zorr ALLAH yardimcin olsunnnnn

tebrik ederim canim... saglikla kucagina alirsin insallah..... coook sevindim :64: canim benimde sonuc pozitif ama kahverengi kanamam var hafif.. :18:
stressiz hamilelik gcirmen dilegiyle :71:

dün dayanmayıp eczaneden gebelik testi almış eşim bir hevesle eve gelip yapmamı istedi ama sonuç malum negatif (negatif çıkacağını bile bile yaptım) nasıl moralim bozuldu anlatamam. sabaha kadar abuk sabuk rüyalar gördüm
yarın test günüm bakalım hayırlısı

hayırlısı canım idrar testine takılma

canım Allah kucağına almayı nasip etsin :emir_bebek: büyük ihtimalle ikizdr değerin ilk teste göre çok yksek ama bikaçkün sonra tekrar bi test yaptır değerin yükseliyomu diye eğer gerçekten gebelikse yüksek ihtimal çoğul gebelik hayatım

Son düzenleme:
tebrik ederim canim... saglikla kucagina alirsin insallah..... coook sevindim :64: canim benimde sonuc pozitif ama kahverengi kanamam var hafif.. :18:
stressiz hamilelik gcirmen dilegiyle :71:

canım sürekli yat sırt üstü ayskta kalırsan kanaman olma ihtimali daha yüksek yat ayaklarınıda yastık koy yukarı kaldır bidemaydanoz nar yeme sıc ak suyla banyo yapma mümkün olduğuncada az yap 3 ayı tamamlayana kadar mümkünse çoooooooook ılık suyla yıkan

Herkeze hayırlı cumalar..Günlerdir buradaki forumları okuya okuya vakit geçirmeye çalışıyorum.. Üzülenle üzülüyorum sevinenle umutlanıyorum..
Yarın test günüm... İçimden bir ses olmayacak diyor yeterince sabretmedin yeterince şükretmedin diyor... Hiç bir şey hissetmiyorum kızlar...

Ben yıllardır hiç bir şey hissetmiyorum.Keşke dedim yıllarca diğerleri gibi olabilsem.. Sizin gibi, komşum gibi annem gibi... Anne olmaya gelene kadar binlerce sorunla boğuştum
Şu an bile kocam yanımda değil, olamıyor.. O nun ilk görevi vatanını beklemek........

Yarın test günüm
sonuç olumsuz olursaa bir daha deneyemem korkarım....................
Allah ım senin işine karışılmaz elimizden gelen el açıp dua etmek geri çevirme bu kulları

YALVARIRIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:43:

Merhaba kızlar. Dilemma inşallah yarın güzel haberlerle gelirsn. Bende senin gibi bi daha deneyemem diyordum ama ilk negatif sonucumu aldım temmuzda. Şimdi ise biran önce olsun istiyorum. Ama Hem maddi hemde çalışıyor olmam nedeniyle 2. ye başlayamıyorum.Umarım senin için 2. ye gerek kalmaz. İsterimki herkes ilk transferde pozitif sonuçlar alsın ama işte malisef istediğimiz gibi olmuyor işte.

Back
X