Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sonucu aldım hamileyimmmmmmmmmhala şoktayım elim ayağım titriyo ağlamaktan konuşamıyorum değerim 318 doktor çok ii dedi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
Maşallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Harika bir haberrrrrr
Allah sağlıkla tamamına erdirsin arkadaşımmmmm:13:
kızlar sonucu aldım hamileyimmmmmmmmmhala şoktayım elim ayağım titriyo ağlamaktan konuşamıyorum değerim 318 doktor çok ii dedi Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu
amin canım çok sağol rabbim bu mutlluğu sana ve bunu yaşayan herkese nasip etsin inş yarında seni kutluyacaz burda:)tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarında benim test günüm
boşluk hissi var içimde sonucu iyi olur inş.:18:
tbrler canım çok sevindim :92:, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etisnn,,
amin canım inş o günleride görürümkızlar meraba.....hepinizi çok çok öpüyorum...pozitif haberini alan arkadaşlarımıda tek tek tebrik ediyorum...
Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder işallah.....
tedavisi devam eden arkadaşlarımada bol şanss...![]()
sağol arkadaşım inş beraber alacaz kucağımıza doktor ümitlendirmek istemem ama değerin yüksek ikiz olabilir dedi hala şaka gibi geliyo hiç inanmıyordum bir gün buraya hamileyim diye yazağımı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTebrikler aycank degerinde gÜzel
Saglikli kucagina almak nasip olur insallah.
dün dayanmayıp eczaneden gebelik testi almış eşim bir hevesle eve gelip yapmamı istedi ama sonuç malum negatif (negatif çıkacağını bile bile yaptım) nasıl moralim bozuldu anlatamam. sabaha kadar abuk sabuk rüyalar gördüm
yarın test günüm bakalım hayırlısı
dün dayanmayıp eczaneden gebelik testi almış eşim bir hevesle eve gelip yapmamı istedi ama sonuç malum negatif (negatif çıkacağını bile bile yaptım) nasıl moralim bozuldu anlatamam. sabaha kadar abuk sabuk rüyalar gördüm
yarın test günüm bakalım hayırlısı
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu gün yumoslarim toplandi teyzeleriii. pazartesine tarnsferim gerceklesicek. darisi tedaviye baslayan arkadalrain basinaabiraz zor oldu ama simdi iyim cok sükürrr
tebrik ederim canim... saglikla kucagina alirsin insallah..... coook sevindimcanim benimde sonuc pozitif ama kahverengi kanamam var hafif.. :18:
stressiz hamilelik gcirmen dilegiyle![]()