2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

denız rabbım hayırlısını versın
cok uzuldum bayram ustu cıfte bayram yaasamanı ısterdım ama nasp değilmiş

ayrıca hayırlı bayramlar rabbım hers ene bu zmanlara hayırlısıylan cıkarmayı nasp etsın
hamıle olmayanlara evlat
olanlarada saglıklı bır sekılde kucagına almyı nasp eylesın dıger bayramda

denızcıgım unutma bızım ser dediğimiz seyler belkıde hayırdır
rabbımın hıkmetınden sual sorulmaz
hepımız aynı sorunu yasıoruz
yeterkı sabredelım yyeterkı dua edelım ne olmazkı?

nurcan sagol canım sanada ıı bayramlar

sağol canım .....................

haklısın allah dualarımızı kabu etsin inşallah hepimize evlat sevgisini yaşatsın inşallah. bu durum beni çok yıktı çok hazırlamıştım kendimi birazcık isyandayım farkındayım allah affedendir benide affeder inşallah ama içim çok sıkkın allah biliyorum taşıyamayacağım yük vermez ama.....

denız negatıf kelımesınden kımse hoslanmaz elede evladın ıcın umıtlerın bıraz daha ertelenınce.bılıorum zor bır durum allh sabrını verecektır emın ol.rabbım senın benım vede tum ınsanlar ıcın hayırlısını versın.rızkı yokmus suan ıcın öle dusunmek lazım.

bayram yaramadı derıne bır gıttı pır gıttı
nurcan nasıl gectı bayram
annenlerdeydın

nasıl gecebılırkı nurcan bır yere gıtmek ıstemedım gene soracaklar dıe
canım bır sey yapmak ıstemedı hem kurban kesemedım hemde tedavıye gıddecegım dıe adetın sıtresıne gırdım ıste böle gectı
ınş bu onsuz gecırecegım son bayram olur
duanı eksık etme bıtanem

inşallah canım ya senye bebişinle bayram yaparsında soran herkeze var dersin bebişin için Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

kizlar bilyiorsunuz ben tüp bebk yaptirmistim. sonuc negatif cikti. hakkimdan hayirlisi olsun INSALLAHH.
denemeye devam edicegiz. mecburuzz. YARADANIm hamile olnlara bebklerini kucagina almak nasip etsinnn.
bebek isteyenlerede tez zamanda hayirlisiyla nasip etsinnnnn AMINNNNN.

hayırlısı canım rabbim inşallah bidahakini tuttursun

bayram yaramadı derıne bır gıttı pır gıttı
nurcan nasıl gectı bayram
annenlerdeydın

burdayımmm:)kıslaar geldiğimde de okuyamadım geçmişi yoksam ara ara geldimdii:)valla esra yapma böle stres yahu.gene soracaklar dediğin hepi topu 1-2 senelik evli diil misin sen?ben 5 yılı devirdim yahu.kaldı ki aileyede söledimde bilmeleri en iyisi.en azından şaka yollu rahatsız edilmeleri bitirdik.:)herkes konu açılırsa duacınızız diyor.yaştaş kuzenlerlede bol bol paylaşımda bulundum.eşimde bunu konuşmaktan anlatmaktan rahatsız değil.tabi burada dinleyici kitlede çok önemli.ben kendi tarafıma yani babamın tarafına hiç aaçmadım.görüşmüorusda öle sık.ama eşimin amcaları,halaları,kuzenleri hep bir aradayıs.onlarla paylaşmaktan ve yakın dostlarımla paylaşmaktan çekinmedim.tabi hemen değil.ama zamanla ki ağustosta öğrendik durumu şimdi dediğim gibi.bu arada bayramda aslında madden çok uygun olmasakta kestik nasip oldu çok şükür.Alah kabul etsin cümlemizinkini.sonra arefe günü eşimin kuzeni doğurdu.gece daha dorusu.ilk gün kurban gecesi dağıttım.bide doğum yapanın ablası benim evde yaşıo onun payıda vardı mahvoldum çok yoğundummsonra ikinci gün bebiş gördükk ve ziyaretleri tamamladıkkk:)3. gün sapanca-kartepee miss gibi gezdimmm:)4. gün izmitin köylerinde akmeşe vs gezdikk atlar köpeklerr:)dünde taksim terkos pasajında alış-verişş:)dün gece regli yarın 13.30 dr randevum:)))))tam dr umun sölediğini yaptım gez eğlen alış veriş yappp insanlardan ve bu konudan korkmaaa kafanı dağıt ve bu konuyu önceliklerinden geriye it belkilere al:)yapabildim ilginçtir ki tamı tamına yaptım:)sonucu Rabbim bilir:)hakkımda ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

afferi kıs tabi gez valla ben hiç durmamıştım yerimde heeeep geziyodum iykide gezmişim kafana takınca daha kötü bu arada (((((( ağlıcam bütün ailem kar tepeye 4 yıdır sürekli pikniğe gidiyolar ama bana hiç kısmet olmadı bende çooooooooook istiyorum gitmek ya

Canim geçmis olsun. Insallah birdahaki denemende tutar. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun.

hayırlı cumalar arkadaşlar bende sonunda tedavime başlıcam allah nasip ederse pazartesi randevum var bana dua edin ne olur bu ay da bi sorun çıkmasın çok korkuyorum bu ay artık kavuşmak istiyorum bebeğime rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…