- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
denız rabbım hayırlısını versın
cok uzuldum bayram ustu cıfte bayram yaasamanı ısterdım ama nasp değilmiş
denızcıgım unutma bızım ser dediğimiz seyler belkıde hayırdır
rabbımın hıkmetınden sual sorulmaz
hepımız aynı sorunu yasıoruz
yeterkı sabredelım yyeterkı dua edelım ne olmazkı?
nurcan sagol canım sanada ıı bayramlar
denızcıgım unutma bızım ser dediğimiz seyler belkıde hayırdır
rabbımın hıkmetınden sual sorulmaz
hepımız aynı sorunu yasıoruz
yeterkı sabredelım yyeterkı dua edelım ne olmazkı?
nurcan sagol canım sanada ıı bayramlar
amin canım Allahım gönlüne göre versin karnını bebişle doldursun
bayram yaramadı derıne bır gıttı pır gıttı
nurcan nasıl gectı bayram
annenlerdeydın
inşallah canım ya senye bebişinle bayram yaparsında soran herkeze var dersin bebişin için Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınnasıl gecebılırkı nurcan bır yere gıtmek ıstemedım gene soracaklar dıe
canım bır sey yapmak ıstemedı hem kurban kesemedım hemde tedavıye gıddecegım dıe adetın sıtresıne gırdım ıste böle gectı
ınş bu onsuz gecırecegım son bayram olur
duanı eksık etme bıtanem
hayırlısı canım rabbim inşallah bidahakini tuttursunkizlar bilyiorsunuz ben tüp bebk yaptirmistim. sonuc negatif cikti. hakkimdan hayirlisi olsun INSALLAHH.
denemeye devam edicegiz. mecburuzz. YARADANIm hamile olnlara bebklerini kucagina almak nasip etsinnn.
bebek isteyenlerede tez zamanda hayirlisiyla nasip etsinnnnn AMINNNNN.
bayram yaramadı derıne bır gıttı pır gıttı
nurcan nasıl gectı bayram
annenlerdeydın
burdayımmm:)kıslaar geldiğimde de okuyamadım geçmişi yoksam ara ara geldimdii:)valla esra yapma böle stres yahu.gene soracaklar dediğin hepi topu 1-2 senelik evli diil misin sen?ben 5 yılı devirdim yahu.kaldı ki aileyede söledimde bilmeleri en iyisi.en azından şaka yollu rahatsız edilmeleri bitirdik.:)herkes konu açılırsa duacınızız diyor.yaştaş kuzenlerlede bol bol paylaşımda bulundum.eşimde bunu konuşmaktan anlatmaktan rahatsız değil.tabi burada dinleyici kitlede çok önemli.ben kendi tarafıma yani babamın tarafına hiç aaçmadım.görüşmüorusda öle sık.ama eşimin amcaları,halaları,kuzenleri hep bir aradayıs.onlarla paylaşmaktan ve yakın dostlarımla paylaşmaktan çekinmedim.tabi hemen değil.ama zamanla ki ağustosta öğrendik durumu şimdi dediğim gibi.bu arada bayramda aslında madden çok uygun olmasakta kestik nasip oldu çok şükür.Alah kabul etsin cümlemizinkini.sonra arefe günü eşimin kuzeni doğurdu.gece daha dorusu.ilk gün kurban gecesi dağıttım.bide doğum yapanın ablası benim evde yaşıo onun payıda vardı mahvoldum çok yoğundummsonra ikinci gün bebiş gördükk ve ziyaretleri tamamladıkkk:)3. gün sapanca-kartepee miss gibi gezdimmm:)4. gün izmitin köylerinde akmeşe vs gezdikk atlar köpeklerr:)dünde taksim terkos pasajında alış-verişş:)dün gece regli yarın 13.30 dr randevum:)))))tam dr umun sölediğini yaptım gez eğlen alış veriş yappp insanlardan ve bu konudan korkmaaa kafanı dağıt ve bu konuyu önceliklerinden geriye it belkilere al:)yapabildim ilginçtir ki tamı tamına yaptım:)sonucu Rabbim bilir:)hakkımda ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
kizlar bilyiorsunuz ben tüp bebk yaptirmistim. sonuc negatif cikti. hakkimdan hayirlisi olsun INSALLAHH.
denemeye devam edicegiz. mecburuzz. YARADANIm hamile olnlara bebklerini kucagina almak nasip etsinnn.
bebek isteyenlerede tez zamanda hayirlisiyla nasip etsinnnnn AMINNNNN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?