2010 Ağustos - Eylül - Ekim Tüp bebek listesi hemen adınızı yazdırın:)

yazdım bugun cok agladım sabah sabah duayı gorunce..

Canım yaduygulandım çok...hemen kaydettim duayı Allah razı olsun.hep yasin okudum tüm tedavi boyunca transfere giderken gelirken yumuoş toplamada.insanı nasıl ferahlatır...araya bayramda girse benim regli ne zaman başlarsa artık o zaman aşılama için takip başlıycak.ben hemen sana özelden mesaj atarım canım benim....

yazdım bugun cok agladım sabah sabah duayı gorunce..

canım ağlamayın üzülmeyin Allahım inşallah verecek sizede hep beraber doğurucaz buralarda mutlaka okuyon duayı sakın unutmayın ben okumuştum transferden sonra halada her akşam euzü besmeleyi okuyorum Allahım mucizesini bizden esirgemicektir inşallah

yasinde tüm duaların anahtarıdır canım iyi yapmışın ben ailemin yanına gidersem pek giremiceğim için topicte takip edemem sonra ölürüm meraktan :))))))) gitmezsem burdan takip ederim

ınşşşşş
allh razı olsun canm

yasinde tüm duaların anahtarıdır canım iyi yapmışın ben ailemin yanına gidersem pek giremiceğim için topicte takip edemem sonra ölürüm meraktan :))))))) gitmezsem burdan takip ederim

nurcaaaaaaaannn olmassss:92:vınn all hemen kıs sen doğuma gitsen haber alamayıs olmas hemen vın al anı anınnaaaa bilgii isterim

slm kizlarrrrrrrrrrrr biraz gec kaldim sabah aniden net bozuldu . gecte olsa
CUMA niz mübarek olsunn. hamile olanlar saglikla, mutlulukla, hayirla booll rizikla kucagina alsinlar bebisleriniii INSALLAHHH
bebek isteyenler de YARADANIM hayirli, saglikli, huzurla,boool rizikli kolaylikla olamasini nasip etsinnnn INSALLAHH :emir_bebek:
kizlar ben 22 sinde test yaptiricam. günler cabuk ve bebekli gecer INSALLAHH hakkimdan hayirlisi olsunnn AMINNNN

az kaldı bırbencıgım
halay cekecez ınsssssss
ıkızlerıne :))))))

nurcaaaaaaaannn olmassss:92:vınn all hemen kıs sen doğuma gitsen haber alamayıs olmas hemen vın al anı anınnaaaa bilgii isterim

yok kız bayram tatiline ailem karşıda ümraniyede oturuyo :))))))))) zaten internetleride var ama ben misafirlerden zaman bulamam ondan diyorum alemsin kız gerekirse tel alır ararım yeterki doğsun bağırtısını dinletirim sana :))))))))) bayram tatili betince evime geçerim :)))))))))

amin canım Allahım gönlüne göre versin karnını bebişle doldursun

gunaydın kızlar

bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze edelım.
rabbım kabul eylesın ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…