peki kendisi eşini büyütürken bastırmış mı acep merak ettim ???
selam kızlaaar uzuuun zamandır bakmıyodum buraya mart anneleri topiğine bakmaktan unutuyorum burayı özürherkes iyidir inşallah
dlkkcr bebişin nasıl oldu çok geçmiş olsun geçenlerde de benim oğlum düştü yataktan ama çok korktum yaa elim ayağım titredi o da çok ağladı yavrum ama bişey olmadı çok şükür
geçen hafta ist'a gittim geldim annemler taşındı bakırköye off ne sıcak öyle yaa sırtımın teri kurumadı hiç, valla ankara'nın havası çok güzel oraya bakarak hele bizim ev klimalı kalır
sevilaaay ne zaman buluşcaz ayy görüşemiyoruz bayadır
tuğçe şekerim adım ne zaman girsem kimse olmuyor yahu kızlar ya benim kuzum diş çıkarıyor daha 4,5 aylığız nasıl huysuz bu aralar
bi şi daha sorcam size bebekleri ne zaman oturtmaya başlamalıyız bizim doktor başlayabilirsiniz dedi ama sanki erken gibi geliyor bana siz ne dersiniz
meltemmmm hoşgeldinnnn....
hosbulduk dünürcugum ama nerdesın
valla şekerim hiç sormadım hatta benim bebeğim doğar doğmaz ameliyathaneden çıktığı zaman gözünün rengi ne acaba deyip zorla gözlerni açmaya çalışmıştı ben ogün şok olmuştumyasakkelimeyasakkelime istediğin kadar uyar aman yine canım sıkıldı bak
evt kızlarr bana gelince 2 gündür bizde çağnın dişleriyle ugraşıyoruz ama bi türlü patlatamadı boyna ağlayıp duruyo herzamanki gbi aman tam onu susturuyorum bu sefer öbür oğlanlar birbirine giriyo onları yatıştırıırken çağan tekrar uyanıyo anlıyacagınız evin içinden ağlama sesi hiç eksik olmuyo ben desen kafayı yimiş duruma geldim bu sene bunaldıgım kadar hiç bi zaman bunaldıgımı hatırlamıyorum iyi bir tatile ihtiyacım var ama eminimki ordada rezil olacam şuanda bile birbirlerini yiyolar yanımda adı güreş yapıyolarmış ha kızlar bu arada bayramdan sonra eylül yada ekimde bi buluşma yapalım olmazmı ha bide facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler sevilşay şahin diye facede 2010 mart anneleri grubu var oradan bulabilirler şimdilik bu kadar kıslarrr hepinizi öpüyorum bebişlerinizide mis gibi kokluyorummma.s.a.s.
öle deme he he de buyuk konusm ayuzune karsı allah yazarda kısmet de gıtsınevet meltemcim çaganıma düşünüyorum....çok şirin maşallah...görümcemde hamileymiş kızım olursa ogluna veririm diyor allah yazdıysa bozsun...almam onun kızınıda hiçbişeyinide...
1 tanemı bakıcı gece napıyonvalla canım gecen hafta eşim geldi yazlıga büütn düzenimiz degişti...o gelmeden önce bizim bi yemek düzeni falan vardı şimdi gelip gidip acık hava deniz acıktırıyo galiba ne yiycez ne yesek deyip duruyo annem garibimde onun gönlü olsun diye mutfaktan cıkmıyo kadın...bu tavşanlarda bakıcıyla bana kalıyo artık eskisi gibide uzun süre uyumuyolar pek giremiyorum girincede hemen cıkmak zorunda kalıyorum....
ben bastırıyorumda oturtuyorumda hatta babası yere oturttu ellerıyle desteklıyo yuz ustu dusmeyım dıye 5 dakka fılan oturdu yurutuyorum bıle 5 6 adımmrblar kızlar bende oğluşumda 5,5 aylık ben oturtuyorum basmaya gelince ben bastırmıyorum ama kaynanam sağolsun çok bastırıyo hatta yürütmeye bile çalışıyo ya bebekten dolayı arada girebiliyorum
uyar anlamazkı cahıl sen ne anlıyon ben senın kocanı bılmem kac bebeyı buyuttum bak onlar bastılar oturdular bısey oldumu cevap hazırbazen bu büyükler pek bi işgüzar oluyor....bence uyarmalıısn sonuçta yaptıgı iyi bişey degil...
kesın bastırmıstırpeki kendisi eşini büyütürken bastırmış mı acep merak ettim ???
normaldır garıbım ne bılsın ılerıde rengının degıscenıvalla şekerim hiç sormadım hatta benim bebeğim doğar doğmaz ameliyathaneden çıktığı zaman gözünün rengi ne acaba deyip zorla gözlerni açmaya çalışmıştı ben ogün şok olmuştumyasakkelimeyasakkelime istediğin kadar uyar aman yine canım sıkıldı bak
hop hop kım kıme kave ıcmeye gıdıyo ben anlamadımslm canımm nasılsın sende ortalarda yoktun facedede hiç gözükmüyosun istanbulamı gittin şu aralar ramazan nedeniyle davet filan işleri var ama bayramdan sonra bekliyorum kahveye aslında şimdide buluşabiliriz ama oruç tuttugum için biraz zor olur ee sen gelince hazırlık filan yapmam lazım :içelim: b
dogur benım gıbı kısırmı kaldınamanın noldunuz beşik kertmesimi yaptınız ayoll anam bi kızım olmadıki şöyle istemeye gelsinler üçtane oğlan hepside benden ev araba istiyo kızları olanlarrr bide ben isteyeydimya senağlama
allah yardımcın olsun senı burda bulamıyoz face de nasıl bulak arada buraya ugra yeterevt kızlarr bana gelince 2 gündür bizde çağnın dişleriyle ugraşıyoruz ama bi türlü patlatamadı boyna ağlayıp duruyo herzamanki gbi aman tam onu susturuyorum bu sefer öbür oğlanlar birbirine giriyo onları yatıştırıırken çağan tekrar uyanıyo anlıyacagınız evin içinden ağlama sesi hiç eksik olmuyo ben desen kafayı yimiş duruma geldim bu sene bunaldıgım kadar hiç bi zaman bunaldıgımı hatırlamıyorum iyi bir tatile ihtiyacım var ama eminimki ordada rezil olacam şuanda bile birbirlerini yiyolar yanımda adı güreş yapıyolarmış ha kızlar bu arada bayramdan sonra eylül yada ekimde bi buluşma yapalım olmazmı ha bide facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler sevilşay şahin diye facede 2010 mart anneleri grubu var oradan bulabilirler şimdilik bu kadar kıslarrr hepinizi öpüyorum bebişlerinizide mis gibi kokluyorummma.s.a.s.
ya meltem ne profilime nede buraya resim yüklemeyi beceremiyorum bi türlü hep sorun gider diyo nasıl yüklüyorsunuz yaa
ahada burdayım kız meltem sabaha kadar çıkmıyacam dermişim msn mi yolluyorum sana özelden oda pek açık degildir benim büyük oğlan biraz fırlamadırda kendileri kızlarla filan pekbi görüşür ondan sonrada öbürü oturur oyun oynamaya yani anlıyacagın benim bilgisayar kullanmaya bile hakkım yokta bakma işte biz jaleyle buluşacaktık oda etimesguttaymışta bana gelecek o bigün ayarlarız olmazsa bi gün bende buluşuruz hem bebişler dışarda rahat edemez ev ortamı daha iyi olur onlar ve bizler için gelmek isteyen herkezide beklerim ha şu kız dogurma meselesine gelince anam hadi 1 çocugu dogurduk erkek oldu 2.dogurduk kız olur diye oda erkek hadi üçüncü oldu kaza kurbanı aman bunda öbürlerinde ölebi farklıydıki kesin bu kız dedik ama ultrasyona girdiğimde dr çocuklara eşime bi baktı ve bana döndü dediki sizede bi kızz çok yakışırmış ama buda erkek dedi allah can beden sağlığı versinde çocuklarıma hayırlısı böleymiş valla 28 yaşındayım ilk çocugumu 18 yaşında dogurdum bu yaşıma kadarda hep çocukların derdinden yani pekbi gençlik yüzü göremedim rabbim olmayanlara nasip etsin benden bu kadar artık oğluşum birazda büyüsünde kendime bakacam artık pekbi yaşayamadıgım gençliğimi yaşadım anam pekbi isyan etmiş gibi oldum ama eşim sağolsun bişeydende geri bırakmadı adamın hakkını yemeyim .
benimde oğlan emmediği için zaten 3.5 aylıkken başlamıştık ek gıdalara bütün meyveleri oda bayılarak yiyo seçmediği pekbişey yok anası gibi boğaızna pekbi düşkün ve tombul aynı ben kız pek bi uzun yazmışım birazdaha otursam hayat hikayemi anlatacam heral.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?