2010 Anneleri burada toplanalm:)

işallah bende 14-15 günlük hamile olduğumu düşünüyorum aranıza katılabilirmiyim arkadaşlar.hepinize ve bebişlerinizi ve sevdiklerinizi Rabbim (c.c.) emanet ediyorum.

Ben de ocak 2010 annesi olacağım Allah izin verirse. Hepinize sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum...

kızlar çok merak ediyorum sat a göre bugün 19+5 günlük hamileyim doktorum ocak 3 dedi hesaplıyıcılarda ise 1 ocak 2010 diyor ben kendim hesabıma göre nisan 17 ymurtlama günüm hesaplarsam 9 ay ocak 15 de oluyor ama benim kafam çok karışık hangisi doğru .ben 1 ocakda doğsun istıyorum

Kızlar ben de Nisan 2010da anne olacağım inşallah :CüvCüv:
Tarihler haftalar kafamı karıştırıyor biraz, SAT 25 Haziran ama gebelik 1-2 hafta geriden takip ediyor, geç döllenme olmuş. Geçen hafta ilk kez gittim dr.a ultrasonda gözükmedi. Pzt tekrar çağırdı. Sizce kalp atışları duyulur mu yoksa çok mu erken?

bende 2010 annesiyim doğum mart yada nisan.SATla bebek haftası tutmuyo oyüzden kesin bişey söyleyemiyorum.yarın kalp tışlarını duymaya gitcez inşallah duyarız allahım.doktora göre 7 haftalık sata göre 9.

kızlar ana sayfada kadın çocuk sağlığı bölümünde en altta aylara göre genel paylaşım diye bir bölüm var o bölümde ocak şubat mart......anneleri diye bölümler var oradan 2010 yılını seçerseniz sizinle aynı ayda doğum yapacak olanların paylaşımları var isterseniz oraya da bi göz atın

Bende 2009 aralık annesi olucam doktor 28 aralık en son dedi sıksam dişimi acaba 2010 u bulurmu :))))

inşallah 2010u bulur doğumun. çünkü bende bir aralık çocuğu olarak okula alınmadım 1 yıl geç başladım. 81 aralık doğumluyum ama hep 82 lilerle okudum. bu yüzden aralık çocuğu olmak zor biraz tek iyi yönü yay burcu olmak :lepi:

kesinlikle katılıyorum bende 1987 Aralık doğumluyum

hep 88 lilerle okudum

yay burcuyum hehe çok seviyorum burcumu yaa

ve kendimi çok özel hissediyorum :lepi::lepi::lepi:

topıcın hayırlı olsun canım.
ben 2010 ocak anne adayıyım.
muhtemel dogum 9 ocak nasıpse inşallah herkes bebek sahıbı olur...

gönül 9 ocak demişsin canım sat tarihin nedir benimde doğum 1 ocak cvp yazarmısın

bende 2010 subat sonu dogum yapıcam ınsallah suan 14haftalık hamıleyım :) cok heyecanlı cok ılgınc bır surec bıan once hareketlerını hıssetmek ıstıyorum bırde cınsıyetı tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…