2010 Anneleri burada toplanalm:)

Merhabalar. Ben de Allah kısmet ederse 2010 Mart annesi olacağım.5 haftayı geçti biraz. Henüz kalp atışları duymadım. Bulantım başdönmem hiçbişeyim yok çok şükür.

merhaba, ben de 8+6 haftaligim. insallah mart basi dogum. ne bulantim ne basdonmem var, sevinmemiz lazim galiba:)

canım hayırlı olsun...benımkı tup bebek hamılelıgı ve cok zorlu yollardan gecıp bu gunlere geldıgım ıcın kendımı cok dınlıyorum sanırım ...bulantı yok bı sorunmu var dıye endıselenıyorum saglıklı olsun da herseye razıyım....bu topık ıyı oldu bu donemde herseyı burdan paylasabılırız...

gunaydın kızlar bende 2010 ocak annesı olcam ama tabiki bebkler zamanlarını beklerlerse hepimize saglıklı hayırlı dogumlar

merhaba bende 2010 annesi olcam inşallah 7 haftalık hamileyim ama bu kadara kısa sürede o kadar şey yaşadımki öncelikle 8 haftalık evliyim 2 yıl kadar bebek istemiyorduk takvim yönteminyle korunmak en mantıklısı dediler bizde öyle yaptık ama nasıl olduysa benim yumurtlama dönemimde değişiklik oldu ve hamile kaldım eee ilk şoku atlattık falan derken eşimin babanesi vefat etti iki hafta önce ve cenazenin ilk günü ben akşama kadar ayakta durmak zorunda kaldım çünkü çok kalabalıktı ee malum yeni gelinsin herkes bişeyler bekliyor akşam 10 gibi bende aşırı bir karın ağrısı ve kanama oldu hemen acile gittik düşük tehlikesi var diye hastaneye aldılar serumlar iğneler vs sabah oldu ultrasona girdiğimde kadın doğum uzmanı 7 haftalık hamile olduğumu ama bebeğin kalp atışlarını alamadığın boş gebelik olduğunu söyledi iki hafta sonra tekrar gel ameliyat edip boş keseyi alalım dedi bu arada ben aşırı mide bulantısı halsizlik ve baş dönmesi yaşıyorum neyse 2 haftalık sancılı bir bekleyişten onra devlet hastanesi yerine özel bir kadın doğum uzmanına dün muayeneye gittik tabi bizim hiç umudumuz yok ameliyatla alacaklar boş keseyi diye ben hastane çantası falan hazırlayarak gittim ve süpriz bebeğim çok sağlıklı kalp atışlarını gördük doktorumuz çok sağlıklı olduğunu kesinlikle boş gebelik falan olmadığını 7 haftalık hamile olduğumu söyledi ynalız dün akşam bişeyi farkettik devlet hastanesindeki doktor bana 7 haftalık hamilesin dediğinde ben ben 6 haftalık evliydim yani 7 haftalık hamile olmam mümkün değil tabi biz o telaşla fark edemedik bu durumu muhemelen yanlış hesaplama yaptı doktor
biz çocuk istemiyoruz derken geldi bebeğimiz ama çok ilğinçtir Allah bir damla kanı düşürdümü karnına anne olacağını öğrendiğin anda sevgisini de veriyor insanın kalbine o kadar çok korktumki bu geçen 2 haftada bebeğim yok diye şaşırıyorum kendime herşeyi bizden çok daha iyi bilen yüce Rabbime şükürler olsun inşallah bebekle ilgili yaşadığımız bütün sorunlar böyle geçici olur ve allah sağlılkla sıhhatle kucağımıza almayı hayırla büyütmeyi nasip eder tüm annelerin anne adaylarının Allah yardımcısı olsun özür dilerim baya uzun oldu ama paylaşmak istedim

allah kısmet ederse, bende 7 ocak 2010 da anne olucam... 17 haftalık hamileyim. haftaya 3 lü testim yapılacak hayırlısıyla. en son gittiğimizde bebeğimin cinsiyetini öğrenelim dedik, ama pıtırcığım benim bacak bacak üsütne atmış keyif yaptığı için göremedik... bizde sondurumlar böyle :)) herkese güzel sağlıklı hamilelikler dileriiiiiiiiiizzz...

Merhaba Kızlar,

bende herşey yolunda giderse allah nasip ederse 26 Mart 2010 annesi olacağım.
Hepinizi şimdiden kutluyorum.
:CüvCüv:

ben de allah izin verirse, 4 ocak-erkek anne adayiyim.yani suan bıdık 17 haftalık:)
hepimiz-tüm bebek istiyenler de- sağlıkla kucaklarimiza alırız insallah..

Son düzenleme:
rabbim nasip kısmet ederse bende inşallah mart annesiyim, doğum 25 mart

kızlar bende 15 haftalık hamileyim hayırlısıyla ocak annesi olacağım.darısı isteyen herkese...

bende 2010 mart sonu annesi olucam inşallah allahım nazarlardan saklasın hepimizi. daha 5+1 haftalık teyzeleri ve korkuyorum. sağ salim atlatmak istiyorum şu 12.haftayı. dua edin nolur.

inşaallah canım hepimizin ortak isteği sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak.allah hepimize o güzel günleri göstersin hayırlısıyla:Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…