2010 Anneleri burada toplanalm:)

bende 2010 mart sonu annesi olucam inşallah allahım nazarlardan saklasın hepimizi. daha 5+1 haftalık teyzeleri ve korkuyorum. sağ salim atlatmak istiyorum şu 12.haftayı. dua edin nolur.

yasim 35 oldugu icin benim de en buyuk dilegim 12 haftayi guzelce gecirebilmek. akliniza kotu seyler getirmeyin, pozitif olalim, insallah 2010 hepimize ugur getirecek

ya dimi benimde aklımda sürekli acaba sağlıklımı acaba sorunlu bi hamilelik geçririmiyim ooof ooooff
bazen oluyorya doktor sorunlu diyo gebeliğe son verilmesi lazım deniyo meğerse bebek çok sağlıklı
böyle bişeyle karşılaşırsam nasıl karar veririm yada sorun olup olmadığı hamileyken anlaşılmazda doğduğunda anlaşılırsa birsürü şey var kafamda
sizde böyle panikler yaşıyomusunuz tek benmi böyle düşünüyorum :sinifsinif:

merhaba bende inşallah mart 2010 da ikinci kez anne olucam.Yarın kalp atışları için doktora gideceğiz Allahım lütfen sorun çıkmasın

inşaallah canım bir sorun çıkmaz görürsün miniğinin kalp atışlarını...bu arada mart anneleri bayağı sayımız bayağı çok.hayırlısıyla hepimiz alalım bebişlerimizi kucağımıza.

Buradaki arkadaşların çoğu 2010 Mart annesi olacak ama çoğunu bizim başlıkta görmedim.

Biz de Allah nasip ederse 13 Mart 2010'da bekliyoruz ufaklığı...

merhaba arkadaşlar. bende Allah nasip ederse 2010 şubatta anne olucam. Allah hepimize sağlıklı,hayırlı ,ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...

selam kizlar bende 13 subat 2010 da insallah ikinci bebigimi kucagima alicam bende pazartesi duyucam bebegimin kalp atsilari suan tam 3 ayligiz ve sanki ilk defa yasiyorum hamilelik heycanini

ne güzel yaa ooooohhhhh doğurun kızlar çatır çatırrrrr delikafadulden

merhaba hanımlar bende 2010 ocağın ilk haftası 2. kez anne olucam inşallah :)

şuan 4 ay 1 haftalık
sabırsızlıkla bekliyorum :)

slm kızlar bende 6 ocak 2010 anne olucam ama moralım bozuk biraz üçlü testim iyi cıkmadı TEST ÇıZELGESı...
AFP:15.6 IU/ml ---0.45 Düzeltilmiş MoM
uE3:2.9 ng/ml ---1.35 Düzeltilmiş MoM
HCG:18195 mlU/ml ---0.80 Düzeltilmiş MoM
Tr.21 riski (örnek alma tarihindeki) 1:1793
YAŞ riski (örnek alma tarihindeki) 1:1152
NÖRAL TÜP DEFEKT:Nöral tüp defekt için (MoM:0.45)değeri risksiz bölgede bulunmaktadır.
TRıSOMY 18 :HESAPLANAN TRıSOMY 18 riski(1:10000 DıR TRıSOMY 18 için istatistiksel bir risk tespit edilmemiştir... BU KONUDA BıLGıSı OLAN ARKADAŞLARI YARDIMINI ıSTıYORUM
17 HAFTALIK GEBEYıM 24 YAŞINDAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…