2010 Anneleri burada toplanalm:)

Slm arkadaslar ben de 2010 annesı olucam allah nasıp ederse ınş. Sanırım nısan daha yenıyım cunku

Arkadaşlar bende Allahın izniyle 2010 mart Annesi olucam.Sağlıklı sıhhatli bir şekilde Allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar ben de 2010 ocak annesi olucam Allahın izniyle 17+3 hamişliğim burdan paylaşalım herşeyimizi anneleer

kızlar nede 2010 şubat annesi olacam inşallah 10+5 günlüğüm allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

bende bende

ayyy kızlar hayırlısıyla inşallah benimde 21 Mart 2010 da doğum yapmam bekleniyo

inşallah....Şu an 7 hafta+4 günlüküz pek miniğiz canım büyüycez inşallah

sanırım balık burcu bi bebiş sahibi olucam hayırlısıyla :Saruboceq:

Son düzenleme:
ben yazmışmıydım kendimi buaray kızlar hatırlamıyorum.
allah hepimizn bebeklerini korusun.sağlıkla sıhhatle kucağımıza alamyı nasip etsin.

slm kızlarr Şeniz benimde tahmini doğum tarihim 24 Mart 2010 Koç burcu olacak bebişim inş..:kedi:

ben balık burcuyum bi kaç gün erken gelirse o da balık olabiliropuyorumnanaktan ama herşeyin hayırlısı olsun :Saruboceq:

herkesin bebeği sağlıkla sıhatle dünyaya gelir inş... :Saruboceq:

ben çok heycanlıyım yahudelikafadulden

sayılı gün çabuk geçer derler ama geçmiyo kızlar.... çok mu sabırsızım neyim :))) 18 haftalık olduk biz de bu gün doktor randevumuz var, üçlü test yapacakmış. bugün de hiç halim yok yatsam,, uyusam, hiç kalkmasam istiyorum... keşke bugün işe gelmemek gibi bir seçeneğim olsaydı....

benim de tahmini doğum tarihim 22 mart 2010 ama üçüz olduklarından hiç sanmıyorum ki o tarihte doğsunlar saırım biraz erken merhaba diyecekler hayata

meraba ayshe benimde 21 Mart Doğum tarihim senin kalp atışları duyuldumu benim sat 14 haziran.Doktor bana Kalp atışları için erken dedi

slm arkadaşlar eger kısmet olursa bende 2010 haziranda anne olmayı planlıyorum ama bu işler planla olmuyor gerçi ama belki tutmuştur:)))

meraba ayshe benimde 21 Mart Doğum tarihim senin kalp atışları duyuldumu benim sat 14 haziran.Doktor bana Kalp atışları için erken dedi

merhaba duru benim sat da 14 Haziran :kedi:

ben geçen salı gittim doktora bana eliyle gösterdi bak burada

hareket eden şey bebeğinizin kalbi diye heyecandan kalbinin sesini duyabilir miyiz

diye sormayı unutmuşum 2 hafta sonrası için tekrar randevu verdi gittiğimde

tahlillerimede bakıcak ve gene ultrasondan hersey yolundamı diye bakıcaz o zaman

sorarım inşallah benım bebişim 7 haftalık + 5 günlük :CüvCüv:

senınde öyledir heralde dimi ? :lepi:

Son düzenleme:
her şey yolunda giderse eğer aynı anda doğum yapacağız.Benim doktorum izinde başka doktora gittim aslında 7 haftalık olması gerekirken 1 Ağustosta 6 haftalık dedi.Kalp sesleri için erken dedi. Kendi doktorum pazartesi gelecek ona gidicem inşallah herşey yolunda gider. Senin ilk hamileliğinmi?

inşallah herşey yolunda gider şu ana kadar bi sıkıntım olmadı doktorda bir sorun yok

sadece çok yorulma ilk 3 ay önemli dedi.Ama çalıştığım için sanırım

çok aşırı yoruluyorum aslında yorucu bi işimde yok masabaşı yani muhasebe ama genede

yoruluyorum demekkı eve gittim mi direk yatıyorum dinlenemiyorum bile

bulantım baş dönmem fln yok ama dediğim gibi yorgunluk ve baş ağrısı çok fazla

benim ilk hamileliğim tavsiye üzerine gittiğim bi doktordu safa hastanesinde

ama hoşuma gitti sevdim hoş bi bayan ona devam ederim sanırım zemuszemus

merhabalar
bende yeni hamileyim :) bugün tam 8.haftamız bitti. çokkk heyecanlıyım kısmetse 2010 martta anne olabileceğimm. siteye hamileliğmi öğrendiğim gün üye oldum:) buda ilk mesajım :):) bu heyacanı sizlerle beraber yaşamak ve günleri sizlerle katetmediği çok isterim.

selam arkadaşlar brilikte hamilelik dönemimizi geçirelim fikir alışverişi yapar gün sayarız :CüvCüv:

benim bebeğimde bugün tam 8.haftayı bitirdi kısmetse 19mart 2010 da kucağıma alabileceğim. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…