arkadaşlar malesef 50 gün oldu doğum yapalı korse taktım ilk günden ama göbek kaldı...benim tahminim rahim dışarı saldı kendini..çünkü benim hamileliğimde rahmin derinde olmadığını ilk aylarda karnımın büyümeye başladığından anlamıştım...
ne yapıcaz hep korseylemi yaşicam(
sizde durumlar nasıl???kaydirigubbakcemile3
benim bebeğimde 2 ay 1 haftalık allaha şükür göbek falan kalmadı sadece yanalrımda biraz kilo var 3 kilom kaldı onunda memeden sonra vereceğim işallah.
bence hamileyken göbeği çook çıkanlar doğumdan sonra göbekleri kalıyo çünkü rahim daha fazla büyüyor.... ben 13 kilo aldım ama gören hep ikiz doğurucağımı sandı.........((((o rahim nasıl toparlansınki...belkide 6 ayı beklemeliz ama coco nunki 6 olmuş yine gitmemiş ahh ah bol bol göbek hareketleri yapmalıyız ama benim doğumda kuyruk sokumum kaydı ve bel fıtığım var....yapamam...korseye devam edicem çünkü onu kullandığımdayok oluyo sanki ama ertesi güün takmasam yine fırlıyor...........(((
kızlar, nasıl bir korse aldınız, ben tayt gibi pamuklu olanlardan gördüm bir de klasik ten rengi kumaştan olnlar var, hangisini tavsiye edersiniz. sonuçta maksat göbeği kamufle etmek olduğundan bana dizden göğüs altına kadar gelenler mantıklı geldi ama daha önce kullanmadığım için bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum
dizden başlayıp göğsüde kapsayanlar var sütyen bile takmaya gerek kalmıyor 35 tl....ama ben onu henüz kullanmıyorum...bel ftığı korsesi var çırt çırtlı 60 tl ama sadece göbek kısmını kapsıyor....şimdilik en sıkı o ........herkes çok zayıfladığımı sanıyor
Hamileliğimde çok küçük bir göbeğim vardı. Doğumdan sonra da kayboldu. İlk bir ay dümdüz gibiydi. Ama şimdilerde çıkmaya başladı. Sütüm olsun diye bol bol yiyip içiyorum. Göbeğim de toplanıyor gibi, nedense...
4 ay oldu
doğumda 8 kilo almıştım doğumdan sonra gitti kilolar
ama göbek duruyor sanki yeniden doğuracam
bir de 3 kilo almışım gebelik şekerinden tatlıya hasret kalmıştım
şimdi nasıl saldırıyorum tatlıya hatta lohusayken bana yemek vermeyin
sadece tatlı ve çay verin diyordum o kadar hasret kalmıştım ikisine :)
adet olduktan sonra şişlikler geçer iner göbek diyorlar
inanıyorum çünkü ben 8 kilo almama rağmen hamileliğimin son günlerindeki ve doğum
yaptığım günün resimlerine bakıyorum yüzüm elim davul gibi sanki 20 kg almışım
yani bizim bu göbekler de şişlerden olabilir
pozitif düşünelim gidecek göbeklerr eskisinden de daha iyi olacak :)
ahhh ahhh kızlaar 4 ay bitti 5. aydayız ama 6 aylık hamileyim sanki düün otobuse bindim işe giderken bayanın biri hamileyim diye bana yer verdi...(((aglasammı gülsemminerdeyse piskolojimi düzeltmek için belki hamileyim diye inandırıcam kendimi yaa....ayeser nekadar tatlısın vede pozitiff...........evet şişlerdendir ama gelde bunu kabullen........
teşekkür ederim canım, merak etme veririz kiloları. İnsanlar kaç kilodan kaç kiloya düşüyor. Biz mi düşemeyeceğiz Sıkıntılı bir dönem evet ama bebeklerimizin alacağı anne sütü daha önemli... Biraz sabır...