iyi bakalım ayy inşallah hiç birimiz olumsuz bişey yaşamayız kızlar. bu arada 2li 3lü test yaptırcak mısınız
ay zor işler kızlar ya insan bide içinde oldukça alışmaya başlıyo şimdi biz bişey anlamıyoruz ama bazılarımızın ki kıprdamaya başladı bazılarımızınkide kıpırdicak yankında hiç değilse kalpleri nası atıyo ayy arbbim sağlıkla göndersin onları bizlere
kızlar ben de resmimi koydum bakabilirsiniz :)
cnm ben ağda yapamıyorum o yüzden hiçbir fikrim yok ama olmaz herhalde ya onu heöşirene yada doktora sor cicimya ben size özel bişiy sorucam.. şimdi ben normalde ılık sirli ağda yapıyorum. acaba yapsam bir zararı olur mu hani sıcak ya.. bi fikri olan var mı?
canım görünmüyor
ya ben size özel bişiy sorucam.. şimdi ben normalde ılık sirli ağda yapıyorum. acaba yapsam bir zararı olur mu hani sıcak ya.. bi fikri olan var mı?
cnm zeynebin avatar resmi varya şirine ona tıkla sağ alt köye doğru bak yada aşapıya in orda işte ben diye merdivenlerden çıkan avatarı gibi şirine biri var işte o zeynep
zeynepcim çok tatlısın böle hepinizi görmke güzel oluyo ya ezginin dediği gibi sanal olmaktan çıkıyo gerçek oluyo insanlar bi anda
cnm el kremini mi bütün vücuda sürüyosunuz neutrogena nın vücut kosyonunu mu kullanıyosunuzMervecim, krem konusunda ben şimdilik çok fazla titizlenmemeye karar verdim. Sıradan ama güvenilir bir markanın basit bir nemlendiricisini kullanacağım. 4. ayda sağlam bir krem kullanmak istiyorum.
Bitkisel yağlar hakkında çok fazlaca bilgim yok ama bunların hepsi E vitamini içeriyor az ya da çok, zaten bir şeyin yağlı olabilmesi için E vitamini içermesi şart. Bize de lazım olan hem E vitamini hem yağ. Ama ne kadar çok E vitamini o kadar kıl güçlenmesi. Çok fazla E vitamini içerdikleri için badem susam ve kakao tehlikeli gibi ama portakal daha masum olabilir.
Ben ablama çatlaklar için Neutrogena El Kremi almıştım, ablam onu kullandı gayet memnun kaldı. Ben de onu kullanayım diyorum.
selam kızlarrr nasılsınızz:) laelaelaelaelae
evet görünce daha çok benimsiyorsun :)
buna da döktüreyim şeker:))))
ben de hep sir yaptırıyordum ama şimdi acaip tırsıyorum. Yani bacak filan o kadar korkutmuyor da özel bölgeye hiç cesaret edemiyorum. Acıyla kendimi kasarım diye korkuyorum. Erteleye erteleye bir hal oldum ama artık kaçarım kalmadı. özel bölgeye başka çare bakıp kalanı sir ağda yaptıracağım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?