fıstıklar niye sustunuz ya aranızda çatlak ve nemlemdirmek için bi krem süren varmı demiştim dün kimseden ses çıkmadı
ne demek cicim
ya senin bebeiş büyümüş yakında ikili test var kızlar
diğer topickte biri yaptırmayı düşünmüyorum demiş
siz bu konularda ne düşünüyosunuz
ne demek yaptırız tabiiiopuyorumnanaktan
ama benim kerdeşim yaptırmadı, abla sanki ne çıkarsa çıksın biz onu aldırmazdık dedi CADIARZU
ben de şunu merak ettim, bize PGT yaoıldı, 4 embriyodan biri down sendromluymuş, biri ise ortopedik engelli olabilirmiş dediler.Sağlıklı 2 tanesi transfer edildi.
Acaba genetik test önceden yapılması bu dönemde de bebek sağlıklı olacak anlamına mı geliyor:uhm:
ya evet orası öle ama aldırmicaz sonuçta gerçi doktorlar alma taraftarı ama karar bizim en azından hazırlık olcaz doğduğu an öğrenmek daha feci bişey bence ne bileyimmervecim ben henüz çatlak kremi kullanmıyorum, o yüzden bişiy diyemeceğim.
2 li testlere gelince aslında bizde konuştuk akşam.. bence yaptırmak gerekiyo tamam, peki allah korusun kötü bir şey çıktı aldıracakmıyız bebeğimizi, bu çok acımasızca değil mi?
ben henüz başlamadım ama susuam yağı badem yağı bir de portakal kabuğu yağını karıştırıp kullanacağım çok iyi geliyormuş
ama benim kerdeşim yaptırmadı, abla sanki ne çıkarsa çıksın biz onu aldırmazdık dedi CADIARZU
ben de şunu merak ettim, bize PGT yaoıldı, 4 embriyodan biri down sendromluymuş, biri ise ortopedik engelli olabilirmiş dediler.Sağlıklı 2 tanesi transfer edildi.
Acaba genetik test önceden yapılması bu dönemde de bebek sağlıklı olacak anlamına mı geliyor:uhm:
bize hiç öyle şunda şu olur vs. diye bilgi verilmedi embriyolarla ilgili
hadi ya öyle bişiy mi var.. bize hiç öyle bişiy yapmadılar..
PGT raporunda yazıyor canım, Trizomi18 ve trizomi13 idi galiba, embriyolog açıkladı bizeboshayallersmile
aynen onlar cnm onlara bakılıyor kan değerlerinde öle bişeydi benimde hatırladığım kadarıyla bide usg de ense kalınlığı ölçülüyor kan değerleriyle ense ölçümü sonuçu bi programa giriliyor o zaman belli oluyor ak mı kara mıPGT raporunda yazıyor canım, Trizomi18 ve trizomi13 idi galiba, embriyolog açıkladı bizeboshayallersmile
ay bende istemem o yüzden badem değilde portakal ve havuca başlicam bendehadi yaa tüylenmek de istemem
cnm öncelikle liste öle olunca bi parçada sığıyor ama url kodu çirkin duruyor tickerın üzerinde
diğerine gelince bence öledir yani sonradan bu embriyonun dna sı değişmiyo ki genetikte dna sına bakmıyolar mı
yani bize de göz göre göre hani görünen bişeyi transfer etmezler di mi
yani bize de göz göre göre hani görünen bişeyi transfer etmezler di mi
cnm onu embriyoya genetik testi yapıldıysa anlayabiliyolar yapılmadıysa nerden bilsin ve bildiğim kadarıyla o testin yani embriyonun yerleştirilmeden önce genetiğine bakılma olayı tüp bebeğe dahil değil ona ayrıca bi bedel ödüyosun rutin yapılmıyor yani
yok canım olmaz bence.
ben mayada yaptırdım, sordum ya geçmeseydi yinede transfer yapıyormusunuz dedim, kesinlikle olmaz zaten bebek tutmaz dedi.
evet canım biz 1500 tl ödedik PGT için, am sağolsunlar tüpbebkte 950 tl indirim yaptılar
ama bizim önceki denemelerde kalite iyi ve hep 8 hücreli olmasına rağmen tutmamıştı ve düşük olmuştu doktorumuz mutlaka yapalım dedi.sositososito
yok canım olmaz bence.
ben mayada yaptırdım, sordum ya geçmeseydi yinede transfer yapıyormusunuz dedim, kesinlikle olmaz zaten bebek tutmaz dedi.
amin rabbim koru lolla sağlıcakla kucaklarımıza lamyı nasip et inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?