Bölümü isteyerek okumuştum ama diplomat ya da bürokrat olmanın bana göre olmadığına çok erken karar verdim. Daha büyük ve kurumsal şirketlerde daha nitelikli işler yapıldığı için oralarda bana ihtiyaç oluyordu, yaptığım işten de tatmin oluyordum aslında. İnşaatı da çok uluslu şirketler çok uluslu ve karmaşık projeler yaptığı için tam benim yerim diye tercih ettim. Türkiye'ye dönme ve çocuk sahibi olma zamanının geldiğine karar verdiğimizde burada inşaat sektöründe işlerin aynı şekilde yürümediğini gördüm. Şirket büyük de olsa kurumsal olmuyormuş mesela. Bunu görünce sektör değiştirmem gerekiyordu aslında ama ha şimdi hamile kalacağım ha öbür ay kalacağım derken yeni bir iş ve yeni bir sektöre girmeye cesaret edemedim. İşim manevi olarak tatmin etmiyor, zaten beni burada sık gördüğünüze göre sermiş durumdayım ama bebekten sonra en az bir yıl çalışmayı düşünmüyordum zaten. O yüzden çok dert etmiyorum. Gönül rahatlığıyla bırakabileceğim işimi yani:)))
slm arkadaşlar 29 nisan da transferim yapıldı.11 mayıs kan tahlili sonucum 78.9 doktorum tutumuş pozitif dedi ama 4-7 gün arasında birdaha tahlil yapacak değerinin katlanması geriyor dedi.ozaman net bişe söylebiliriz dedi.birde dış gebelikte hamilelik belirtileri arasında 1 ay olunca ultrasanla keseni görürsek herşey yolunda demektir.dedi.çok merak ediyorum çatlıcam meraktan ya.kızlar tüp bebek yaptık bin bir sıkıntı çektik sonunda başardık diyorsanız...sat'a (son adet tarihinin ilk günü) göre aralık 2010 yada ocak 2011 tarihlerinde anne olmanız bekleniyorsa gelin hep birlikte değerlerimizi,deneyimlerimizi paylaşalım bebişlerimizi bu topicte büyütelim bu sadece bizim gibilerin topiği olsun...tüp bebeklilerin....
not:sevgili editör lütfen bu topiği silmeyin çünkü 2010 aralık anneleri yada onun gibi açılan birçok konu çok karışık içinde 2009 anneleri falan var bu sadece biz TÜP BEBEKlilere özel bir konu olsun....
kızlar ben şu an tam anneyim diyemiyorum çünkü transferden sonra 7. günüm kan değerim 46,55 çıktı ben kalbinin sesini duyduktan sonra işte o zaman ANNEyim diyeceğim
[table="head"]|*KK Nick*|*SAT*|*Transfer Tarihi*|*Tahmini D.T.* |*YAŞ*|*Kilo*|*Merkez *|*Doktor*|*Güncel notları*|
01|Pelly1|24.Şubat.10|16.Mart.10 |3.Aralık.10|35|56| Amerikan Hastanesi|Yılmaz Güzel |Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
02|Yeshill-Yansima |26.Şubat.10|13.Mart.10|3.Aralık.10|27|87|Brüksel Tüpbebek |Yücel Karaman | Minik melek büyüyor|
03|Haymatlos|3.Mart.10 |18.Mart.10|8.Aralık.10|31|100|Alman Hastanesi | Tüp Bebek ekibi| Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
04|Meralun|5.Mart.10|23.Mart.10|14.Aralık.10|29||Maya Tüpbebek Ank.|| Pıt Pıt Atıyor Kalbi||
05|Patly|8.Mart.10|26.Mart.10 |12.Aralık.10|29|61,5|||Minik melek büyüyor|
06|Sebo|9.Mart.10|27.Mart.10|14.Aralık.10|28 |57| Medicalpark Göztepe | Serdar Koç |Pıt Pıt Atıyor Kalbi
07|Bsp|11.Mart.10|28.Mart.10|16.Aralık.10 |36 |60|Brüksel Tüpbebek| Yücel Karaman | Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
08|Kaymaklim|11.Mart.10|27.Mart.10|16.Aralık.10|24|76|| |Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
09|Esr0411 |13.Mart.10|27.Mart.10|16.Aralık.10|28|63|Memorial |Semra Kahraman |Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile|
10|Gelbebek26|13.Mart.10|31.Mart.10|18.Aralık.10|28|61,5|Smyrna İzmir |Funda Hnm | Pıt Pıt Atıyor Kalbi|
11|Narnisan|15.Mart.10|1.Nisan.10|20.Aralık.10|30|56|| |Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
12|Pretty| 15.Mart.10 |31.Mart.10| 20.Aralık.10|26|58 |Memorial |Semra Kahraman | Minik melek büyüyor|
13|Gizemli83|18.Mart.10|3.Nisan.10|23.Aralık.10|27|56|Medicalpark Göztepe| Serdar Koç|8 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
14|Aysun5538 |21.Mart.10|6.Nisan.10|26.Aralık.10|26|59||| Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
15|Beyazceylan|24.Mart.10|10.Nisan.10|29.Aralık.10 | |58||| Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
16|Quality |24.Mart.10|11.Nisan.10|28.Aralık.10|39|57|Ankara Centrum |Recai Papuçcu|14 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
17|Papatyam03|26.Mart.10|12.Nisan.10|27.Aralık.10|31||Brüksel Tüpbebek |Yücel Karaman | 7 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
18|Chery|29.Mart.10|10.Nisan.10|3.Ocak.11|29|63||Birgül Sarıkamış|3 nisan randevu eyvahedigeldismile |
19|Bee009|31.Mart.10|15.Nisan.10|5.Ocak.11|27|50|||6 mayıs randevu eyvahedigeldismile |
20|Pany86|1.Nisan.10|16.Nisan.10||25|64|| | Son durumu merak ediyoruz eyvahedigeldismile |
21|Arkadas2010|2.Nisan.10||7.Ocak.2010|29|75|| |ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |
22|Elvinnaz|4.Nisan.10||8.Ocak.11|||Bahçeci Kliniği| |ilk randevuyu bekliyor eyvahedigeldismile |
23|Asozlem|5.Nisan.10|21.Nisan.10|10.Ocak.11|30|62|Brüksel Tüp Bebek| |2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |
24|Zeynepela|5.Nisan.10|19.Nisan.10|10.Ocak.11|27|69|Acıbadem Bursa|Şahin Zeteroğlu|2 hafta sonra randevu eyvahedigeldismile |
25|Angelofsky74|| ||||| |Sabırsızlıkla bekliyoruz olumunekankayizsmile |
[/table]
bekliceksin canımın içi başka çare yok bizde senin gibi çatlaya çatlaya bekledikslm arkadaşlar 29 nisan da transferim yapıldı.11 mayıs kan tahlili sonucum 78.9 doktorum tutumuş pozitif dedi ama 4-7 gün arasında birdaha tahlil yapacak değerinin katlanması geriyor dedi.ozaman net bişe söylebiliriz dedi.birde dış gebelikte hamilelik belirtileri arasında 1 ay olunca ultrasanla keseni görürsek herşey yolunda demektir.dedi.çok merak ediyorum çatlıcam meraktan ya.
ya tekirdağı ben çok seviyorum bende çorluda okudum trakya üniversitesinde tekirdağlılar ii ve sıcak kanlı olurhaymatlos senin eşin benim hemşerim.benim babam tekirdağ malkaralı.köyünüz neresi belki orasıda aynıdır.
arkadaşlarrr
zeynepela gizemlii lütfennn kimse üzülmesin
ben yeterince kızdım kendime kimsenin canını sıkmak istememiştim
hiç ard niyet taşımadan yazılmış şeylerdi kimsede yanlış anlamamış sanıorum
anlayan arkadaşlar varsa zamanla tanıdıkça öyle olmadığını anlayacaklardır die ümit ediorum
mucx opuyorumnanaktan
konuyu ben açtım izninizle kapatıorum
kimseyi kırmak ve germek istemedim özür dilerim
bende kimseye kırılmadım..
bi sakıncası yoksa hadi başka konuya geçelim..
BİLGE hadi anlat canım ne istiorsan senn bizde gülelim biraz ben gerdim sen toplarmısın benim yerime ben beceremeyeceğim şu anda:)
cümlenin içinde çıkacağım yazıorarkadaşlar ben kendimi asıl çok kötü hisstim gizemcim sen kimse bişey yazmasın demişsin kötü bir niyetle yazmadım ki gelbebeğin de yazdıklarını çok iyi niyetle yazdığını biliyorum ve anlayabiliyorum. ben sadece yorumumu yazdım sonra da bişey demedim gelbebek de bişey demedi. neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadım. yani tek anlatmak istediğim insan o an ne hissediyorsa ki biz zor psikolojilerden geçen kişileriz tabiki de paylaşmak istiyoruz. ee sizleri de anlıyorum zaten atlattığınız zorlukları sıkıntıları habire oku oku o da zor.
arkadaşlar ben kendimi asıl çok kötü hisstim gizemcim sen kimse bişey yazmasın demişsin kötü bir niyetle yazmadım ki gelbebeğin de yazdıklarını çok iyi niyetle yazdığını biliyorum ve anlayabiliyorum. ben sadece yorumumu yazdım sonra da bişey demedim gelbebek de bişey demedi. neden bu kadar yanlış anlaşıldı anlamadım. yani tek anlatmak istediğim insan o an ne hissediyorsa ki biz zor psikolojilerden geçen kişileriz tabiki de paylaşmak istiyoruz. ee sizleri de anlıyorum zaten atlattığınız zorlukları sıkıntıları habire oku oku o da zor.
cümlenin içinde çıkacağım yazıor
bu benim anladığım şekilde topikten çıkmak değildir umarım
inanılmazzzz üzülürüm zeynep
ne benim ne senin yenlış anladığımız bi durum yok
fikirlerimizi söyledik sadece küçük gerginliklerde yaşanabilir ama mantıklı insanlarız geçer gider
merve de üzüntüsünü belirtti ama geçmiştir artık değil mi merve'cim..
tamam canım tamam bendim 'çıkacağım' ı yanlış anlayan gizemli değilhayır gizemlicim yaa :)) neden topikten çıkayım arkadaşım geldi pc kapatcaktım hatta çıkacağımı sonradan sildim bişle arkadaşım da içerde ve ben gelip gidip bakıyorum yazdıklarınıza hepinizi öpüyorum sadece gerilecek bişey yoktu neden böyle oldu anlamadım lütfen güllümseyelim hepinizi çok çok çok iyi anlıyorum ama fikirlerimizi belirtmek kırmamalı. hormonlarımız tavan yapmış kızlar arkadaşımın tüp bebek yaptığım dahi haberi yok içeri gitemliyim onun notlarını ngireceğiz guya :)kaydirigubbakcemile5
tamam canım tamam bendim 'çıkacağım' ı yanlış anlayan gizemli değil
yazık o da arada harap oldu:):):)
sevindim yanlış anladığıma kolay gelsin sana öpüorum
bu arada rehberlikçinizden de rica edin not girsin ben sabahtır yardım ediorum bizim kızlara:)
kuzucum sen panik yapma kavga falan çıkmaz rahat olcanlar ben siz birbirinize bişeyler daha yazarsınızda kavga edersiniz falan diye korktum kimse daha bişey yazmasın dedim
diğer topiklerde böle kavga falan oluyo arada sırada korktum bende
kimse küs değil zaten birazdan bilge patlatır kayınvaldesinden inciler konu değişir onda daha ne konular var hahahahahahh
haymatlos senin eşin benim hemşerim.benim babam tekirdağ malkaralı.köyünüz neresi belki orasıda aynıdır.
tamam tamam ii geçti stres kızlar zeynepte dönsün aramıza rahatlicam bkuzucum sen panik yapma kavga falan çıkmaz rahat ol
akıllı medeni insanlarız
ay canımm korkuttum seni nolur kusura bakma merve
öpüorum
Belki de canım, Malkara Yenicesi diyorlar. Birkaç tane yenice varmış. Bu Malkara Yolu üzerindeki. Kayınpeder eski öğretmen olduğu için tanınır, köy aynı olmasa da tanıma ihtimali var.
tamam tamam ii geçti stres kızlar zeynepte dönsün aramıza rahatlicam b
yahu bırak sen kayınpederinin okulunu bende kayınvaldenle ilgili inciler gelcek diye bekliyorum hahahahahahahahdelikafaduldendelikafadulden
yaw kızlar benim yemek sipariş ederken aklıma birşey takıldı. Hani iş merkezlerinin çok olduğuı yerlerde günlük menü çıkaran yerler olur ya, ucuz ev yemeği benzeri şeyler satarlar. Genelde öyle yerlerden yiyoruz. Seçimlerime mümkün olduğunca dikkat ediyorum. Hani mercimek ezogelin çorbaları filan olur böyle yerlerde, çorba içmeye gayret ediyordum ama bunlar hazır çorba olmasın sakın diye taktım şimdi. Pek öyle kremalı bilmemne çorbası tipi değil ama mercimek filan da böyle olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?