2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bizimkide iidir onunda öle şeyleri var çaktırmadan değiştirir
mesela ben bulaşık makinasının dar yerlerine düz tabakları geniş yerlere çukur tabakları koyarım bildiğim kadarıylada öledir şimdi ben akşam makinayı yerleştiriyorum hop değiştiriyo makina doldu diye kalanı elde yıkıyo bende sen çekil bi diyorum makinayı bi yerleştiriyorum bi ton boşluk kalı aman nası biliyosan öle yap karışmıyorum diyo mesela bana geliyo ya dolapta renkli plastik poşet varsa değiştiriyo hemen alemler ya aman biz yaşlanınca nasıl olcaz acaba ya çok merak ediyorum oğullarımız olursa bilmiyorum yani

canım benim sadece en yakın arkadaşım bir de okul müdürü biliyor :) başka kimsecikler bilmiyor zaten ailemle aynı şehirde değiliz. benim ailem çok telaşlıdır bir de baya sağlık sıkıntıları yaşadık aşılamamda annem biliyordu burnumuzdan getirdi. her kontrolde telefon üstüne telefon olmayınca bizden çok üzüldü belli etmemeye çalışıp kendini harap etti. eşimin ailesi de aynen snein deidğin gibi eltimin çocuğu olmuyor, görümcemin 55 yıldan sonra çocuğu oldu yani kimse dert etmez ama biz ne kendimizi ne de onları yormak istemedik. burdaki çevremiz de çok meraklı o yüzden söylemedik.

arkadaşım proje notlarını unutmuş gitti almaya. canım ben evdeyim bu hafta raporluydum ama genelde not konusunda ben yardım ederim arkadaşlara. özellikle yaşlı olan öğretmenlerin işleri benim. bu arkadaşım hem de eski okulumdan notlarını aldım. sonra projelerini getirecek gireceğim işte

bizde bitek birinci dereceye söledik ama teyem 63 yaşında kadın evde doğurmuş bilemiyo işte böle şeyleri ay ne biliim komşulara falanda duyurtmadık daha hamile olduğumu bile bilmiyo çoğu kişi

aslında en iyisi sölememek çünkü sevdiklerinden de boğuyorlar insanı napsınlar merak ediyorlar onlarda

kızlar ya bu ayın 24 ü benim evlenme yıldönümüm ne yapsam acaba güzel bişiler yapmak istiyorum ilk yıldönümümüz ameliyatımdan dolayı çok fena geçti hiç bişey yapamadık moralimiz çok bozuktu :uhm::uhm:

boshayallersmile kızlar benim bir arkadaşım gçen senelerde tüpbebekle çocuk sahibi oldu, (espiri değil gerçek)

memleketten amcası aramış, tebrik ,için ; Şöyle diyo:

Nassın kızım beben nası? Tüpbebeymiş ya diğer bebeler gibi yiyip içebiliyo mu yani iyimi, tüpü de mi var? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

anlatmışlar adam da gülmüş baya kendine

:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey süpermiş

sizin için özel bir yer varsa gidebilirsiniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

güzel yemek+güzel hediye+güzel ortam bebişiniz de var(maşallah) tamammmmopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

al işte ya tövbe tövbe ne bilsin adamcık delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

her ne yaprsınız yapın en güzel yıl dönümü olacak. bebişiniz de sizle olacak.ama bugüne kadar yapmadığınız bişeyler yapmak daha da özel kılar tabi

sizin için özel bir yer varsa gidebilirsiniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

güzel yemek+güzel hediye+güzel ortam bebiş te var tamammmmopuyorumnanaktan

evet var galata kulesi hatta evlilik tarihimizede orda kara vermiştik ama ben daha ferah şöle deniz aşırı bi yer düşünüyorum nereye gitsek ki ya

ben tekirdağ merkezde yaşıyorum.tekirdağ güzel bir şehir. özellikle de yaz aylarında nüfusu daha da artıyor.istanbulla neredeyse birleşecek.ama ben 1,5 yıldır burada yaşıyorum.işten dolayı.önden önce hayatım hep istanbulda geçti.ailemde orada.istanbuldan uzaklaşmak psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam.istanbulda çalışan insanlara çok üzülüyorum şimdi.ben her gün trafikte 4 saat geçiriyordum.çocuk büyütmek içinde çok ideal bir yer .haymatlos canım köyünü bilmiyorum.malkaraya gitmeyeli de yıllar oldu heralde.ben kimseyi tanımıyorum ama belki babam tanır.ama toprağımız en nihayet.
trakya çok güzeldir ve türkiyenin avrupasıdır.

evet var galata kulesi hatta evlilik tarihimizede orda kara vermiştik ama ben daha ferah şöle deniz aşırı bi yer düşünüyorum nereye gitsek ki ya

Boğazı tek geçerim şekerciğim. Anadolu yakasında olsan Moda Teras derdim, Avrupa yakasında tüm bağaz hattı şahane, ama benim favorim Sarıyer:)))

Boğazı tek geçerim şekerciğim. Anadolu yakasında olsan Moda Teras derdim, Avrupa yakasında tüm bağaz hattı şahane, ama benim favorim Sarıyer:)))

ay sorun değil cicim araba var sonuçta geçeriz biz hafta sonu şu böreği yemeye çengelköye gidiyoruz moda teras nası bi yer restaurant mı

Ben evlenmeden hatta eşimle tanışmadan yıllar önce gitmiştim ilk kez Tekirdağ'a. Çok sevmiştim, keşke burada yaşayabilsem demiştim. Hala da aynı fikirdeyim. İstanbul'u oldum bittim sevemedim ben. Eskişehirliyim, Ankara'da okudum. İş için İstanbul'a geldim. Ankaralılar genelde İstanbul'u sevmez ısınamazlar. Bende de öyle oldu. Gerçi güzel ve seyirlik yeri çok, evi ile işi yakın olanlar bir de parası ve vakti bol olanlar için harika bir yer burası ama bizim gibi ajandası dolu insanlar için trafik ve zorluktan başka bir anlama gelmiyor. Başka yerde işimiz aynı şekilde iyi olacak olsa hiç durmayacağız İstanbul'da. Emeklilik bizim kuşak için neredeyse bir hayal ama bir yaştan sonra Tekirdağ'a taşınmayı düşünüyoruz. Hatta Silivri'nin dağ tarafında bir çiftlik evi edindik, onu yaşanır hale getirmekle uğraşıyoruz. Bu hafta sonu diktiğimiz fidanları sulamaya gideceğiz:))) O fidanları transferimden 2 gün önce eşimle dikmiştik. 6 haftalıkken de gidip diplerini çapalamıştım. bilmiyorumkismile Şimdi filizlendiklerini gördükçe bebeğimi görmüş gibi seviniyorum.

hoşgeldiniz gece kuşları mirmirmirmir bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah

şimdi de siz uyuyorsunuz galiba laelaelaelaelae

valla benim gece 12 de ilacım var onu zor bekliyorum sositososito

tşk ederim cnm allah razı olsun gece çok geç kaldık bebişlerin uyku saatti geldin çıktık bizde gerci daha çok küçükler ama olsun:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…