Dur bi düşüneyim, çok bombası vardır sağolsun. Ya aslında çok komik çok şirin bir kadın, bana acaip benziyor. Gelinin hamuru kaynanadan olurmuş derler ya, aynen öyle. Ama çok inatçı işte. 3 senedir gittiğimizde yatağımızı hazır etmiş olur. Hep yastıkları ters yere koyar, kıbleye ayağımız gelmesin diye. Ama kapı ağzı oluyor öyle diye ben alır değiştiririm. Bir de ne alakaysa çarşafı yastıkların üstüne örter, onu da düzeltirim. Görür ertesi gün yatağı gene aynı şekilde serer:))) Geçen dayanamadım "anne sen çarşafı böyle yapıyorsun ama oğlun uyurken yastığın altına kolunu sokmak istiyor" dedim. "Aaaa nasıl biliyorsanız öyle yapın" dedi bana:)))) Bakmayın eğlenmiyor da değilim:)))
Bu hafta sonu gene gideceğiz bakalım ne bombalarla geri döneceğim:))))
kızlar ya madem konuyu değiştiricez şunu yaşayanlar varmı bebeğimin tüp bebek olduğunu ben saklamadım akralardan ama aaaaaaaaaaaaa tüp bebek mi diyenler beni öldürüyor yahu snaıyolarki çocuk tüpte büyüyor
allahtan benim enküçük görümcem benden önce benim doktorumda tüp yaptı diğer görümcede 8 yıl sonra tam tedaviye başlicakken çocuk sahibi oldu o sebepten bişi demiyolar
tamam canım tamam bendim 'çıkacağım' ı yanlış anlayan gizemli değil
yazık o da arada harap oldu:):):)
sevindim yanlış anladığıma kolay gelsin sana öpüorum
bu arada rehberlikçinizden de rica edin not girsin ben sabahtır yardım ediorum bizim kızlara:)
canım benim sadece en yakın arkadaşım bir de okul müdürü biliyor :) başka kimsecikler bilmiyor zaten ailemle aynı şehirde değiliz. benim ailem çok telaşlıdır bir de baya sağlık sıkıntıları yaşadık aşılamamda annem biliyordu burnumuzdan getirdi. her kontrolde telefon üstüne telefon olmayınca bizden çok üzüldü belli etmemeye çalışıp kendini harap etti. eşimin ailesi de aynen snein deidğin gibi eltimin çocuğu olmuyor, görümcemin 55 yıldan sonra çocuğu oldu yani kimse dert etmez ama biz ne kendimizi ne de onları yormak istemedik. burdaki çevremiz de çok meraklı o yüzden söylemedik.
boshayallersmile kızlar benim bir arkadaşım gçen senelerde tüpbebekle çocuk sahibi oldu, (espiri değil gerçek)
memleketten amcası aramış, tebrik ,için ; Şöyle diyo:
Nassın kızım beben nası? Tüpbebeymiş ya diğer bebeler gibi yiyip içebiliyo mu yani iyimi, tüpü de mi var? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anlatmışlar adam da gülmüş baya kendine
kızlar ya bu ayın 24 ü benim evlenme yıldönümüm ne yapsam acaba güzel bişiler yapmak istiyorum ilk yıldönümümüz ameliyatımdan dolayı çok fena geçti hiç bişey yapamadık moralimiz çok bozuktu :uhm::uhm:
boshayallersmile kızlar benim bir arkadaşım gçen senelerde tüpbebekle çocuk sahibi oldu, (espiri değil gerçek)
memleketten amcası aramış, tebrik ,için ; Şöyle diyo:
Nassın kızım beben nası? Tüpbebeymiş ya diğer bebeler gibi yiyip içebiliyo mu yani iyimi, tüpü de mi var? :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anlatmışlar adam da gülmüş baya kendine
kızlar ya bu ayın 24 ü benim evlenme yıldönümüm ne yapsam acaba güzel bişiler yapmak istiyorum ilk yıldönümümüz ameliyatımdan dolayı çok fena geçti hiç bişey yapamadık moralimiz çok bozuktu :uhm::uhm:
sizin için özel bir yer varsa gidebilirsiniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
güzel yemek+güzel hediye+güzel ortam bebiş te var tamammmmopuyorumnanaktan
her ne yaprsınız yapın en güzel yıl dönümü olacak. bebişiniz de sizle olacak.ama bugüne kadar yapmadığınız bişeyler yapmak daha da özel kılar tabi
evet var galata kulesi hatta evlilik tarihimizede orda kara vermiştik ama ben daha ferah şöle deniz aşırı bi yer düşünüyorum nereye gitsek ki ya
Boğazı tek geçerim şekerciğim. Anadolu yakasında olsan Moda Teras derdim, Avrupa yakasında tüm bağaz hattı şahane, ama benim favorim Sarıyer:)))
ben tekirdağ merkezde yaşıyorum.tekirdağ güzel bir şehir. özellikle de yaz aylarında nüfusu daha da artıyor.istanbulla neredeyse birleşecek.ama ben 1,5 yıldır burada yaşıyorum.işten dolayı.önden önce hayatım hep istanbulda geçti.ailemde orada.istanbuldan uzaklaşmak psikolojik olarak bana o kadar iyi geldi ki size anlatamam.istanbulda çalışan insanlara çok üzülüyorum şimdi.ben her gün trafikte 4 saat geçiriyordum.çocuk büyütmek içinde çok ideal bir yer .haymatlos canım köyünü bilmiyorum.malkaraya gitmeyeli de yıllar oldu heralde.ben kimseyi tanımıyorum ama belki babam tanır.ama toprağımız en nihayet.
trakya çok güzeldir ve türkiyenin avrupasıdır.
hoşgeldiniz gece kuşları mirmirmirmir bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun inşallah
şimdi de siz uyuyorsunuz galiba laelaelaelaelae
valla benim gece 12 de ilacım var onu zor bekliyorum sositososito
baktım buldum beğendim mantıklı buraya gitmedik olabilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?