http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-durursa-yasayanlar-lutfen-yardimci-olun.htmlçok paniğim zaten bu satte gidememde bi yere eşimde yanında göndermiyo zaten yarın sabah gidicem rahatlıcam artık cnm üzülme sen sakın ben normaldede böyle hemen düşündüğümü yaparım huy işte bakmayın sizbana bide araştırsana allah korusun kalbi dursa nasıl anlaşılır diye
ablamı daha nelerrrrrrrrrrrr
teyzesiyim bennnn uleennnn:)
zaten bi sizin çocuklar sayesinde teyze olabilicem onu da elimden almayın..
kolalı jelibon benim kocişin favorisi onada onu alalım bugün sevinsin:)
oooo ooooo o zaman ye ekşiyi doğur ayşeyi yani he bu arada senin adın şebnem mi sebocum[/QUO
evet canım bende öyle tahmin ediyorum kız içimden geçiyor ama hayırlısıtabi ismin şebnem:))))
sağol canımın içi ben doğuma girene kadar böyleyim malesef panik atak ta var bende geçen hasta olduğumda burnum tıkandı diye nefes alamıyordum sabaha kadar ışıklar açık oturup ağladım valla şimdi yaptıklarım komik geliyo ama kötü bi hastalık karanlıkta kapalı alanda çok kötü oluyorum
sağol canımın içi ben doğuma girene kadar böyleyim malesef panik atak ta var bende geçen hasta olduğumda burnum tıkandı diye nefes alamıyordum sabaha kadar ışıklar açık oturup ağladım valla şimdi yaptıklarım komik geliyo ama kötü bi hastalık karanlıkta kapalı alanda çok kötü oluyorum
Özlemciğim merak etmeni gerektirecek bir durum yok, bu her anne adayının korkusu. hepimiz yaşıyoruz. Akla çok getirmemek lazım. Benim doktorum muayeneleri ayda bire çıkarınca ben de biraz gerildim. Hala 2 hafta var muayeneye ama yapacak birşey yok. Eşini ikna edip ultrasona gidebilirsin bir tek. Bu kadar endişeliysen bu halde kalmanın zararı daha büyük. Ultrasona girip güzel haberler aldıktan sonra artık zihnini serbest bırakmalısın ki bu hissi sürekli yaşamayasın. Ben 8 haftalıkken akşam üstü ultrasona girdim, doktor çok iyi çok güzel dedi, kalp atışlarını dinletti. İlaçların bir kısmını kesti, artık ayda bir görüşeceğiz dedi ve yolladı. Sabahına tuvalette kanamayla karşılaştım. Kendi kendime "Bilge saçmalama, 12 saat önce gayet sağlıklı olan kese 12 saat içinde mi bozulacak, ekstra da hiçbir şey yapmadın, daha önceki lekelenmeler gibi birşey, korkacak birşey yok, sürekli endişe etmenin bir faydası yok, sonu da yok" unuttum öyle birşey olduğunu. Arkası gelmedi pek. Bu arada karnım büyümeye filan devam ediyor diye attım o korkuyu. Hala doktora gitmiş değilim, 2 hafta geçsin giderim diyordum, karnımın büyüdüğünü tespit edince "tamam yok birşey, gitmeyeyim" dedim. Kendini rahatlatacak bir şey bul, ona güven, inan. Bu dua olur, istatistik olur, araştırıp öğrendiğin bilgi olur, ya da benim yaptığım gibi kendinde gördüğün bir değişiklik olur. Ben hep kendi kendime "birşey olması için bir neden yok ki" diyorum, senin için de geçerli. Kötü bir şey olması için bir neden yok ki...
kızlar ben çıkıyorum, bol bol duanızı bekliyorum.. öpüyorum hepinizi..
desinnnnn deli desin başka bişey desin olsun da sağlıklı ne isterse onu desin..http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-durursa-yasayanlar-lutfen-yardimci-olun.html
cnm bunu oku bizim kulupte böle bi topik yapmışlar ben kendi bildiklerimi yazıcaktım ama yine üzülmeni istemedim o yüzden sen bunu oku
bide beni affet gerçekten seni rahatlatan bişeyi yok ettim boşboğazlılığımla yalnız yarın doktora gitmek çözüm değil özlemcim bunu aşman lazım onuda sor doktora olur mu fıstığım
bende sana gıcıklık olsun diye bebeğime deli teyze dedirticem senin için kocişi seviyomuş yeme jelibon zararlıda demiyo muzur kızsın yahuuuu
Ya kızlar ben nasıl aşerilir bilmiyorum. Yani bir şeyi ne kadar isteyince aşermiş oluyoruz?
Ben zaten hep bir şeyler isterim, eğer elimin altında yoksa da "tamam ya unut bunu yeme şimdi" derim. Unuturum da. Şimdi de öyle oluyor. Bir tek ekmek peynir yemek istiyordum sürekli, sanırım o da midem kaynadığı içindi. O da geçti. Zaten peynirin her çeşidine de bayılırım normalde. Yeşil erik zaten zamanı, zaten bayılır her fırsatta yerdim. Tatlıyı hiç bir zaman sevmedim, şimdi de arada bir çikolata dışında canım istemiyor.
Ben neye aşeriyorum bilemiyorum bile((( Ekşisi tatlısı bari o kadarını da bilsem fal tutacam, o da yok:)))
qualıty sen kalp atısını hangi gunde gordün
ya bende bi keseyı gorsem kalbını gorsem duysam
qualıty sen kalp atısını hangi gunde gordün
ya bende bi keseyı gorsem kalbını gorsem duysam[/QUOTE
Canım sen keseni görebilirsin şimdi.. Ama kalp atışı son adet tarihinin 41. gününden itibaren duyulabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?