canım duş yapıp uyumuşum biraz önce geldim geçmişi okuyorum... ben asla gündüz uyuyamazdım ama artık uyuyorum 1 saat falan uyudum sen ne yaptın gittin mi doktora
yaa rüya çıkıyorsa 2 kez de rüyamda erkek çocuğum olduğunu gördüm eşim de erkek olsan ister ama hayırlısı sağlıklı olsun annesi onu yesin yesinnnnnnnn Şeniz delikafadulden
dur bakalım o zaman sen de test edelim tutacakmı
bende 2 kere erkek çocuğu gördüm ama benim değilmiş başka bir arkadaşım ultrasona girior daha 13. haftasıymış doktor erkek dior ne kadar erken belli oldu diorum kendi kendime..
hiç kendi çocuğumu görmedim..
ohh iyi yapmışsın güzelim.. 2 saat sonra yavruşum randevum.. şimdiden dizlerim titriyo..
slm kızlar ben çok korkuyorum iki gündür zaten hiç belirtim yok mide bulantısı fln yok herşeyi yiyebiliyorum çok okumuştum kalp atışı durdu kürtaj olucam yazanları öyle bişey olsa anlayabilirmiyizki eşimde ultrasona girdirmiyo yasakladı 17 mayıs randevum ama çoookkkk korkuyorum allah korusun öle bişey olsa ağrı yada kanamamı oluyo bilgisi olan varmı?
pretty nasılsın arkadaşım
daha iimisin
slm kızlar ben çok korkuyorum iki gündür zaten hiç belirtim yok mide bulantısı fln yok herşeyi yiyebiliyorum çok okumuştum kalp atışı durdu kürtaj olucam yazanları öyle bişey olsa anlayabilirmiyizki eşimde ultrasona girdirmiyo yasakladı 17 mayıs randevum ama çoookkkk korkuyorum allah korusun öle bişey olsa ağrı yada kanamamı oluyo bilgisi olan varmı?
al işte en merak ettiğim soru nasıl anlaşışıcak bu kanama mı ağrı mı nasıl yani pıt diye giden var mı acaba..ama sen bişey yokken canını sıkıyosan bi usg yap benceslm kızlar ben çok korkuyorum iki gündür zaten hiç belirtim yok mide bulantısı fln yok herşeyi yiyebiliyorum çok okumuştum kalp atışı durdu kürtaj olucam yazanları öyle bişey olsa anlayabilirmiyizki eşimde ultrasona girdirmiyo yasakladı 17 mayıs randevum ama çoookkkk korkuyorum allah korusun öle bişey olsa ağrı yada kanamamı oluyo bilgisi olan varmı?
bir de kızlarrr
canı özellikle sade tuzlu cips isteyen var mı
ay ben çıdırıcam kendimi engellemeye çalıştıkça sadece cips e aş eriorum yaaa
iyiyim cnm sağolasın gribi atlattık şükür tansiyon aletiyle annem dinliyo karnımı kalp atışı duyuluyo diyo ama ben çok korkuyorum sizde belirtiler ne alemde
iyiyim cnm sağolasın gribi atlattık şükür tansiyon aletiyle annem dinliyo karnımı kalp atışı duyuluyo diyo ama ben çok korkuyorum sizde belirtiler ne alemde
rpuhahahahahahahaha yaşasın kötülükkkk yesene ben yiyiorumdelikafaduldendelikafaduldenal işte en merak ettiğim soru nasıl anlaşışıcak bu kanama mı ağrı mı nasıl yani pıt diye giden var mı acaba..ama sen bişey yokken canını sıkıyosan bi usg yap bence
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ısırıcam şimdi seni kollarından..tam unutmuştum
bu aralar en büyük hayalim bi tabak peynirli cheetoss yanında buz gibi kola bide lays bide fıstıklı cheetoss olsa allahhhhh ne yerim he delikafadulden
rpuhahahahahahahaha yaşasın kötülükkkk yesene ben yiyiorumdelikafaduldendelikafadulden
benimde en büyük tutkum fıstıklı ve peynirli cheetoss sade ruffles yanında burger dan alınmış barbekü sosuna batıra batıra oooooooooooohhhhhhh bide kola ama nasıl dieetttt:))
benim de peynirli cheetos bir de soğalnlı peynirli ruffles tercihimdir ama cips o kadar istemiyor ben de manyak şekilde zaten turşu çok sverdim ama kırrmızı pancar turşusu hem de suyuyla nasıl yiyorum anlatamam aslında hiç sağlıklı değil. bir de eşimlerin bahçesinde aşılama bir cins kara dut var ekşi sulu sulu dün sadece onu istiyorum diye tutturdum ve sadece ağustosta oluyor eşim yuhh yani diyor tropikal meyve istesen bulucaz gidip ne istedin diyor mafoldumben
kızlar hemen araştırdım steteskopla ancak doğru eller bebeğin kalp atışını duyabilirmiş oda 5 aydan sonra
inşallah cnm kimsenin bebeği kimseyi bırakmasın sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?