oooooooooo sen sırf ekşiye çalışıosun:)
ben sadece tuzlu ve tatlıya hala ekşi sevmiorum
sen nerde yaşıosun bilmiorum ama bişeyi çok isterde bulamazsan manavcılar derneği başkanını ara onda oluor bu tür durumlar için
benim kuzenim kışın ortasında erik istedi de o adamcağız getirdi yazık:)
oooooooooo sen sırf ekşiye çalışıosun:)
ben sadece tuzlu ve tatlıya hala ekşi sevmiorum
sen nerde yaşıosun bilmiorum ama bişeyi çok isterde bulamazsan manavcılar derneği başkanını ara onda oluor bu tür durumlar için
benim kuzenim kışın ortasında erik istedi de o adamcağız getirdi yazık:)
kızlar hemen araştırdım steteskopla ancak doğru eller bebeğin kalp atışını duyabilirmiş oda 5 aydan sonra
iyi fikirmiş burda da herşey bulunuyor küçük yer ama yalovadayım ben
yeeeee yeeeee yeeeeee böyle turuncu küt küt peynirli cheetoss lar yeeeeeeeeeeeeeeee:):)bak şimdi ya ben bi cips kola bağımlısıyım eroin bırakır gibi kendimle mücadele ediyorum moralim bozuluyo kalbim çarpıyo yiyemedim diye şimdi bu bana yapılır mı ya yapılır mı pisssssssssssssssss kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol:
şimdi beni mahvettin işte tek tesellim oydu ben bi usg bulayım bari çıldırıcam yoksa oyyyyoyyyy
yalovamı ordamı yaşıosun benim eşimin ailesi orda eşim orda okudu orda doğru nereisnde oturuyosun
yeeeee yeeeee yeeeeee böyle turuncu küt küt peynirli cheetoss lar yeeeeeeeeeeeeeeee:):)
hatırlıomusun transferden sonra birbirimize gaz verioduk kan tahlilini erken yapalım die ben sana gaz vermeyi üstlenmiştim
şimide görevime devam ediorum yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sm_cool::sm_cool:
gizemlicim bana da gelirsin artık :) ben çıkıyorum
oooo kesin bulursun tatlım bulun manavlar odası başkanlığının telini ne isterseniz onlarda bulunuor....iyi fikirmiş burda da herşey bulunuyor küçük yer ama yalovadayım ben
şekerim belki oturduğunuz semtin manavlar başkanı varsa onda vardı yoksa bilemeyeceğim orası istanbulll:)nası ya o nadı bi adamcık öle bu aydına özgü bi durum mu acaba istanbuldada var mı
aferin merve 2 dakka araştırmaan ölürsün dimi:):)şimdi beni mahvettin işte tek tesellim oydu ben bi usg bulayım bari çıldırıcam yoksa oyyyyoyyyy
kızlar ben yeşil erik görünce dayanamıyorum sürekli ekşi aşeriyorum :)))
oooo kesin bulursun tatlım bulun manavlar odası başkanlığının telini ne isterseniz onlarda bulunuor....
şekerim belki oturduğunuz semtin manavlar başkanı varsa onda vardı yoksa bilemeyeceğim orası istanbulll:)
aferin merve 2 dakka araştırmaan ölürsün dimi:):)
DOĞRUCU DAVUTşutarafagitti
BİŞEY OLMAZ ÖZLEMMM olmadı yani duyulmuor olabilir ki mantıklı mervenin dediği ama o seninle lütfen hadi artık sabret 4 gün..
bitanem ben öle demek istemedim ya nolur üzülme bide benim yüzümden ay telin olsa aricam walla çook özür dilerim seni üzmek istemedim ama neden ona bişey oldu diye pank yapıosun depresif yaptı bu ilaçlar seni demek insanın dengesi alt üst oluyo işte böle
nolur özlemm ya böle yapma çok pişman oldum şimdi yazdığıma off ya Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
ezgi sen çok fenasın biliyomusun walla bebeğime anlatacağım seni bu ablan beni hep dürttü test yap diye cips ye diye sen bu gidişle bana daha neler yaptırıcaksın zaten artık ok yaydan çıktı alıcaz bu akşam allahın emri o zaman madem kantarın topuzu kaçtı kolalı jelibonda aliim bari delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz evlendik 6 ay korunduk.. 6 ay kadar bekledik olmadı.. sonra ben eşim 15 günlük görevdeyken doktoruma gittim. .. muayene etti, bi problem yok. bir ilaç yazarım (klomen) hemen hamile kalırsın dedi. eşim geldi anlattım böyle böyle diye.. bende bi gidiyim dedi.. gitti.. sperm testi yaptırdı.. sonra o raporuda alıp 13 şubatta doktoruma gittik... doktor raporlara baktı.. sizin çocuğunuz olmaz dedii. baya açık açık.. olmaz dedi.. o an biri gelse beni vursa gıkım çıkmazdı.. pek konuşmadık.. eve geldik.. erkenden uyuduk.. sabah aşkım öperek uyandırdı beni.. hediyemi üstüme koymuşş.. çok beğendim altın seti almış, içine şiir yazmış.. sarılıp ağlaştık... 15 şubat doğum günü.. bi arkadaşımız var onlar geldi bi tek.. pasta falan kestik.. size bir sürprizimiz var.. bebeğimiz olacak dediler.. yalandan bir gülümseme, tebrikler falan.. gittiler 1 saat ağla... bi kaç kere daha gitti eşim doktora .. vitamin verip gönderiyorlar adamı.... ama kıyamadım yinede.. sonra 1 sene daha geçti.. ve şimdi bu durumdayız.. hayat çok garip... Allah hepimiz için hayırlısını versin..
herkesin öle değişik öyküleri varki sevgicim benimkini okusan şoka girersin allah hepimize mucizelerini gönderdi rabbim onlarla imtihan etmesin şu an burda ezan okunuyo rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin
eğer merak edersen oku bak ben bi topik bile açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...urtalik-kanseri-yasamak-onunla-yuzlesmek.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?