2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

iyi fikirmiş burda da herşey bulunuyor küçük yer ama yalovadayım ben

nası ya o nadı bi adamcık öle bu aydına özgü bi durum mu acaba istanbuldada var mı

yeeeee yeeeee yeeeeee böyle turuncu küt küt peynirli cheetoss lar yeeeeeeeeeeeeeeee:):)
hatırlıomusun transferden sonra birbirimize gaz verioduk kan tahlilini erken yapalım die ben sana gaz vermeyi üstlenmiştim
şimide görevime devam ediorum yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:sm_cool::sm_cool:

kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcağım eşim gelmeden sonra yine bi ara gelir okurum yazdıklarınızı hepiniz öpüldünüz zemuszemus opuyorumnanaktan

şimdi beni mahvettin işte tek tesellim oydu ben bi usg bulayım bari çıldırıcam yoksa oyyyyoyyyy

bitanem ben öle demek istemedim ya nolur üzülme bide benim yüzümden ay telin olsa aricam walla çook özür dilerim seni üzmek istemedim ama neden ona bişey oldu diye pank yapıosun depresif yaptı bu ilaçlar seni demek insanın dengesi alt üst oluyo işte böle

nolur özlemm ya böle yapma çok pişman oldum şimdi yazdığıma off ya Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

ezgi sen çok fenasın biliyomusun walla bebeğime anlatacağım seni bu ablan beni hep dürttü test yap diye cips ye diye sen bu gidişle bana daha neler yaptırıcaksın zaten artık ok yaydan çıktı alıcaz bu akşam allahın emri o zaman madem kantarın topuzu kaçtı kolalı jelibonda aliim bari delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

biz evlendik 6 ay korunduk.. 6 ay kadar bekledik olmadı.. sonra ben eşim 15 günlük görevdeyken doktoruma gittim. .. muayene etti, bi problem yok. bir ilaç yazarım (klomen) hemen hamile kalırsın dedi. eşim geldi anlattım böyle böyle diye.. bende bi gidiyim dedi.. gitti.. sperm testi yaptırdı.. sonra o raporuda alıp 13 şubatta doktoruma gittik... doktor raporlara baktı.. sizin çocuğunuz olmaz dedii. baya açık açık.. olmaz dedi.. o an biri gelse beni vursa gıkım çıkmazdı.. pek konuşmadık.. eve geldik.. erkenden uyuduk.. sabah aşkım öperek uyandırdı beni.. hediyemi üstüme koymuşş.. çok beğendim altın seti almış, içine şiir yazmış.. sarılıp ağlaştık... 15 şubat doğum günü.. bi arkadaşımız var onlar geldi bi tek.. pasta falan kestik.. size bir sürprizimiz var.. bebeğimiz olacak dediler.. yalandan bir gülümseme, tebrikler falan.. gittiler 1 saat ağla... bi kaç kere daha gitti eşim doktora .. vitamin verip gönderiyorlar adamı.. 6-7 ay oyaladılar bizi.. sonra istanbul gataya gitti.. varikosel var demiş.. ameliyat oldu.. 8 ay sonra falan tekrar test yaptırdı.. biraz daha iyi çıktı sonuçlar.. doktora gittik aşılama yapalım dedi.. yaptık.. bekledik olmadı.. sonuçtan bir kaç gün sonra o arkadaşımız aradı.. bizi çağırdı.. gittik.. üzgün üzgün oturuyorlar.. minik dilemcik te etrafa gülücükler saçıyo.. bir şeker.. noldu dedik.. hamileyim dedi.. yarın akşam kürtaj olucam.. sizde gelirmisiniz bizimle dileme bakarsınız.. tabi dedik.. ama içimiz acıyarak.. gittik.. ameliyathaneye girdi.. dilem benim kucağımda, ben ağlak.. çıktı içeri girdik ağlıyor.. içimden bir sürü kötü söz.. ama kıyamadım yinede.. sonra 1 sene daha geçti.. ve şimdi bu durumdayız.. hayat çok garip... Allah hepimiz için hayırlısını versin..

iyi fikirmiş burda da herşey bulunuyor küçük yer ama yalovadayım ben
oooo kesin bulursun tatlım bulun manavlar odası başkanlığının telini ne isterseniz onlarda bulunuor....

nası ya o nadı bi adamcık öle bu aydına özgü bi durum mu acaba istanbuldada var mı
şekerim belki oturduğunuz semtin manavlar başkanı varsa onda vardı yoksa bilemeyeceğim orası istanbulll:)
şimdi beni mahvettin işte tek tesellim oydu ben bi usg bulayım bari çıldırıcam yoksa oyyyyoyyyy
aferin merve 2 dakka araştırmaan ölürsün dimi:):)
DOĞRUCU DAVUTşutarafagitti
BİŞEY OLMAZ ÖZLEMMM olmadı yani duyulmuor olabilir ki mantıklı mervenin dediği ama o seninle lütfen hadi artık sabret 4 gün..

ya sorma ezgi ya nerden dedim nası üzdüm kızı

çok paniğim zaten bu satte gidememde bi yere eşimde yanında göndermiyo zaten yarın sabah gidicem rahatlıcam artık cnm üzülme sen sakın ben normaldede böyle hemen düşündüğümü yaparım huy işte bakmayın sizbana bide araştırsana allah korusun kalbi dursa nasıl anlaşılır diye

ablamı daha nelerrrrrrrrrrrr
teyzesiyim bennnn uleennnn:)
zaten bi sizin çocuklar sayesinde teyze olabilicem onu da elimden almayın..
kolalı jelibon benim kocişin favorisi onada onu alalım bugün sevinsin:)

herkesin öle değişik öyküleri varki sevgicim benimkini okusan şoka girersin allah hepimize mucizelerini gönderdi rabbim onlarla imtihan etmesin şu an burda ezan okunuyo rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını versin

eğer merak edersen oku bak ben bi topik bile açmıştım

http://www.kadinlarkulubu.com/onkol...urtalik-kanseri-yasamak-onunla-yuzlesmek.html

allah kullarına dermansız dert vermezmiş.. hiç birimize çok aratmasın inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…