2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kıslar sızı takıp edıyorum sohbetınız cok guzel kıskanıyorum katılamıorum die cok halsızım gunde 3 kere uyuyorum ve ekşi seviyorum ama bu ara tatlıda yıyorum hem tatlı hem ekşi hem hakkı hem ayşemi gelio acabaazemuszemus

eee yok öyle birşey bende? Hatta yokluyorum kendimi ara ara şunu istiyor muyum bunu istiyor muyum diye. Aşerme provası yapıyorum, gene de olmuyor. Şöyle bir ağız tadıyla aşerip kocayı gece yarısı sokak sokak gezdirmeyi bile beceremedim yahu:)))

Sevgili Palty; Biz de sayende ABD yi öğreniyoruz.. Burada sağlıkla ilgili en ufak bir terslikte kızıp kükrüyoruz devletin politikasına.. Ama gerçekten ABD ve Avrupa ülkelerine göre çok ama çok rahat ve ucuz sağlık hizmeti alıyoruz..

Senin iyi olmana sevindim.. Umarım hep böyle devam eder.. Kendine iyi bak:)

:) Ben de çok berbat bi durum ama kızlar, sarımsaklı acı şeyler yiyorum bu aralar:) Hayatımda yemediğim kadar acı yiyorum ya:) acı yiyince ne oluyo ki bilen var mıcokacimcoook cokacimcoook

selam kızlar doktoru bekleyemedim.bugün kan verdim ve ilk değerim 78,3 tü 2 gün sonraki değerim 229 çıktı.sizler deneyimlisiniz iyimi bu değer sizler daha bilinçlisiniz.transferden sonra 14.günüm kese kaçıncı günde belli oluyor.kalp atışları ne zaman belli oluyor.birde cumartesi akşam uçağa binmem gerekiyor.ama bişe olur diye korkuyorum.bilgilerinizle beni aydınlatınız lütfen.

Quality;

ABD nin saglik hizmetlerinde hali cok fena. Wal-mart larda 80 yasinda calisanlar var sirf sirket saglik sigortasi yapsin diye. Hatta bazi calisan yaslilar elektrikli tekerlekli sandalye tarzi aletlerle magaza icinde dolasip yardimci olabilir miyim falan diye soruyorlar. Durum bu kadar kotu yani. Artik ABD liler ameliyat vs icin meksiya ya da guney amerikaya gidiyor. Saglik turizimi diye bir sektor olusmus durumda. Micheal Moore un "Sickho" filmi icler acisi hali ozetliyor. Cok sukur bizim en azindan siginabilecek bir ulkemiz var. TR de devlet elinden saglik hizmeti almak buyuk nimet. evet isler her zaman olmasi gerektigi gibi ilerlemiyor ama emin olun burda d durum pek farkli degil....

Bu arada senin zenci bebekli cizelgeni gordukce ya benden de zenci bir bebek cikarsa diyorum. Asyali, hintli ya da zenci birsey cikarsa biz DNA testi yaptiririz artik;-)) Aman Allah korusun;-))

Benim zenci bebek neden zenci sana anlatayım sırnaşık şey Eşimle bebek olmuyor, ne yaparız ne ederiz falan diye konuşurken bir gün eşim bana dedi ki, Üzülme aşkım yaa, senin için gider Burkina Faso dan bi bebek alır getiririm ... Kız olur hemi kıvır kıvır saçları da olur, onunla oynar durursun :))

Sonra Tüp Bebek tedavisine başladık, çok şükür şimdilik herşey yolunda kii umarım öylede gider, Ben de çizelgeme zenci bebek koydum

Tabii bizim burada DNA ya falan gerek kalmaz, bebek beyaz çıkar daaa, orası ABD:)) Spermleri karıştırırlarsa valla ne çıkacağı belli olmaz:)) ( AMAN ALLAH KORUSUN, ŞAKASI BİLE TUHAF)

Bence değerin çok iyi arkadaşım,, İçini ferah tut.. Keseni görmek için de bir hafta bekle, sonra git derim.. Ucak için de güvenlik kapılarına dikkat et, oralardan geçme, bişey olmaz.. görevliye hamile olduğunu söylediğinde kenardan alıp, üzerini ararlar, böylece manyetik alandan geçmemiş olursun..

Zenci bebekler o kadar tatli oluyorlar ki;-)) Burda cocuklara karsi cinsel istismar cok yaygin oldugu icin kimsenin cocugunu, bebegini yaklasip sevemezsin. Yani Tr deki durumun tam tersi;-))) Yakindan sevme imkanim yok o yuzden ama cok severim zenci bebekleri. Buyukleri icin ayni seyi diyemiycem;-)) LoL;-))

Umarim karistirma, hata falan yapmamislardir. Milyonlarca $$ tazminat odeme durumu olacagi icin dikkat ederler diye umuyorum. Zenci bebeklerde ilginc aslinda dogunca beyaz bebek gibi oluyorlar sonradan yavas yavas karariyorlar;-)))

kızlar haberler çok iyi.. bebeğimin kalp atışını duyamadım, ama gördüm kalbini.. atıyordu pıt pıt.. daha çok minik dedi doktorum. 5mm miş.. çok güzeldi yaaa.. 3 hafta sonra gel dedi. ama ben perşemge günü gataya giticem.. dayanamam o kadar. hepinizi öpüyorum....

ayrıntılı ultrasona mı girdin? bende cumartesi gidiyorum. bakalım bebeğim nasılmış tanışabilecekmiyiz:)kalbini sen gördüysen benimde görmem gerekli çünki aramızda 1 gün var gebelik haftası olarak yani..... neyse hakkımızda hayırlısı

yaaa, sorma.. yıllar önce Uludağda bir bebek sevmek istemiştim, elimi uzatmaya kalmadan annesi, sakın dokunmayın diye bağırmaz mı.. çok kötü olmuştum.( Ama biraz düşününce de haklı bulmuştum o kadıncağızı.. Ama yine de sert bir tepki idi(

Zenci bebekler hakikaten çok sevimliler.. Biz de çok sevdiğimiz için Burkina Faso dan alzı diye espirisini yapmıştık zaten:)))) Ama inşallah kendi bebişimizi alacağız kollarımıza:)))

MERHABA KIZLAR SAYFALARI OKU OKU BASIM DONDU :))
KIZLAR BU ZENCI BEBEK MESELESI BENIDE BAZEN DUSUNDURUYOR SONRADA ESIMLE GULUYORUZ :) BEN FRANSADA YASIYORUM BILIYORSUNUZ BURDA BIR KADIN TUP BEBEK YAPTIRIYOR VE HAMILE KALIYOR AMA MALESEFFF BEBEK ZENCI DOGUYOR VE ARASTIRMA YAPILIYORKI BU KADINDAN ONCE ZENCI BIKADINA TRANSFER UYGULANMIS SONRA AYNI IGNENIN ICINE BU KADININDA EMBRIYOSU CEKILIP TRANSFER EDILMIS ONCE YAPILAN TRANSFERDEN DOLAYI ICINDE BI EMBRIYO KALIYOR VE SADECE BU ZENCININ EMBRIYOSU TUTUYOR BU ZENCI BEBEK DOGUYOR DUYUNCA SOOK OLDUK VALLA VE KADIN BENIM YASADIGIM YERDE YASIYOR BIDE KOCASI BUNDAN AYRILMIS BEN BUNU ISTEMIYORUM DEMIS KADINDA BEBEGI ICIN ADAMI BIRAKMAK ZORUNDA KALMIS INS BIZLER OLE BISE YASAMAYIZ YA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bizler de senden A.B.D hakkında baya fikir sahibi oluyoruz.

canım benim görmüşsün ya hadi gözün aydın:dance:

ay şekercim süpersin aşermek ancak bu kadar güzel tarif edilir... bilgecim bende senin gibi ne görsem canım ister her dakka canım bişey çekebilir ama aşermek aynı ezginin anlattığı gibibişey cicim çünkü geçen gün canımkarpuz istedi eşim aldı mutfaktayız o kesicek başında bekliyorum bi görsen bir an önce kessin istiyorum hatta yüzümü karpuzun yarısnın içine gömüp höpürdeterek yemek istiyorum işte aşermek bu sanırım çünkü eşim tam ortadan karpuzun kalbinden bi yer kesti ben yerken tamam aşkım dur boğulacaksın tamam hepsi senin ben almicam hiç falan dedi puhahahahaha delikafadulden

canım tebrik ederim, alkisalkisalkis:teyteypuyorumnanaktan
Rabbimn tamamına kavuşturur inşallah hihoyyyt hihoyyyt :Saruboceq: hihoyyyt hihoyyyt

ay sorma bırak okulu geçen gün bilge kaynanasından bahsedince bende içimde geçiriyorum ay oğlum olursa ne berbat bi kayınvalde adayı olurum diye vermem ben bunca emeklerle dünyaya getireceğim yavrumu oyy kıyamam ona peki sen nasılsın bacım ?
:) Ben de çok berbat bi durum ama kızlar, sarımsaklı acı şeyler yiyorum bu aralar:) Hayatımda yemediğim kadar acı yiyorum ya:) acı yiyince ne oluyo ki bilen var mıcokacimcoook cokacimcoook

ay sorma bende acı yiyiorum sabah karın ağrısıyla uyanıyorum sonrada tuvalette ....... yanıyo yaparken ayıptır sölemesi acının bi tek zararı bu :)))

e süper anlatmışsın valla.. resmen korktum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…